Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Łomżę stać na posła? |
A jak wamprzypadl do gustu dostawca, chyba tu szaleje na forum "super_krzys" jak mniemam. niezle katuje te plackowóz:]]]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Łomżę stać na posła? |
PROPONUJĘ PRZECZYTAĆ NIEDOINFORMOWANYM ;) http://zambrow.org/aktualnosci/strona.php?strona=artykuly_pokaz&id=4477
|
|
A nie jest przypadkiem tak, że zakładamy z góry, że licznik został cofnięty w obu przypadkach, tam gdzie był przebieg 300 tys. i tam gdzie był 100 tys.? W takim przypadku i tak wolimy mniejszy przebieg, bo zakładamy, że ten większy także nie jest prawdziwy i koło się zamyka :) Osobiście uważam, że im większy przebieg, tym większy przekręt, bo tam jest na czym go robić. Np. z 300 na 200, nikt przecież nie zauważy :) Przy mniejszych przebiegach, są to już chyba poprawki kosmetyczne, żeby ładnie wyglądało i było konkurencyjnie. Tak się to już przyjęło, że samochód pokonuje rocznie 15-30 tys. km. Już nie chodzi o sam silnik, bo przy takich przebiegach zużywają się także elementy podwozia. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
ach te lewactwo ...
|
|
|
To "paczaj" dalej, ROTFL
|
|
dziękuję , jak widać zabawa w kotka i myszkę , a dni ŁKS-u policzone
|
|
Nic więcej nie można byłoby się spodziewać. Jedyny powód do dumy to, że od dziesięciu lat nie pozwoliliśmy zbudować galerii handlowej i nie pozwolimy. Skoro mieszkamy w Polsce "B”, na wschód od Wisły to musimy zachować standardy temu przynależne. Nie ma Hanki Bielickiej a słowa jej piosenki gdzieś się zapodziały.
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
czego nie ma na stacji benzynowej co w nocy moze byc tak potrzebne ze nie mozna poczekac do rana ? mysle ze ludzie nie potrafia sie oprzec papierosom i alkoholowi a to masz na stacji ... myslisz ze jak by to sie oplacalo to ktorys ze sklepow co juz istnieje nie bylby dluzej otwarty? ile to roboty zatrudnic kogos na nocke .. chyba szybciej niz otwierac taki nowy sklep ... ale skoro sie nie oplaca to nie ma takich sklepow .... nocna stawka dla pracownika jest duzo wyzsza ... a po za tym chyba ochroniarza trzebaby postawic ... a to juz spore pieniadze a razcej klijentow to by za wiele nie mialo ...... bo otwierasz wieczorem lodowke i patrzysz czego ci brakuje i robisz zakupy ... a po za tym na stacji benzynowej to tez nie majatek kosztuje .... na nocnej zmianie nie zarobisz tyle ile bedziesz musial zaplacic pracownikom
|
|
pieluszki, chusteczki nawilzajace...........
|
|
Panie "Prezydencie" Brzeziński zapraszamy na forum, odwagi chłopie
|
|
skad takie informacje? abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
tego to niewiem wiem ze dla mnie jest mily i uprzejmy az za bardzo iz ze sobie nieradzi z tym calym bagnem w ktore sie wjebal dzieki bylemu wlascicielowi zycie to zycie niezna sie przyczyny zachowan innych ludzi a wina nigdy nielezy po jednej stronie no czasami lezy ale niezawsze w kazdym badz razie pamietam pana jak otwieral i jak go widze teraz to szkoda faceta dwa razy szybciej sie przez to starzeje
|
|
Zdecydowanie srodki higieny, pieluszki lub jakies ladne ubranko
|
|
to po co szukasz dziury w calym ... nie pasuje nie chodz tam i problem sie sam rozwiaze
|
|
do kitu ? a ile ludzi dziennie tam bywa ? czego ci tam brakuje ? ze sie ludzie nie potrafia zachowac ? zadna obsluga tego nie zmieni jak ktos sie taki urodzil to i taki w zyciu jest a siedzac po 12 godzin to nie wiem czy chcialoby ci sie kazdemu to samo tlumaczyc .... jak nie bylo lodowiska to zle bo nie ma jak jest to zle bo jest dogodzi wam kiedy ? a sie psuje no cuz nie wszystko jest przystosowane do przerobienia takiej rzeszy ludzi
|
|
Picolo ;D
|
|
Witam. Temat ten jest skierowany do użytkowników internetu firmy "technik". Czy u was także internet strasznie zamula? Czy zauważyliście znaczny spadek transferu? Mnie ten internet już dobija :(
|
|
nic dziwnego wczoraj chyba pobili rekord, może trzeba robi przerwy...
|
|
jak ubranka to takie "na wyrost" tych "na teraz" z pewnością ma pod dostatkiem ;)
|
|
Też Picolo :D
|
|
Na pierwszą wizytę polecałabym podarować album na zdjęcia dla niemowlaka albo na przykład mate edukacyjną.
|
|
zmien dostawce...
|
|
Po jakim czasie po nie zaliczonym MS można przystąpić ponownie do rekrutacji?
|
|
kiedy te lyzwy maja byc ostrzone jak stoji caly dzien kolejka pod kasa ... i ludzie oburzeni ze lyzw dla nich zabraklo... wszystko ma swoja moc przerobowa ... nawet do kosza na smieci nie wrzucisz wiecej niz moze pomiescic bo sie wysypie ... a jak ludziom nie przeszkadza tam tlok to komu ma to przeszkadzac ... wpuszczaja tyle osob ile chce wejsc ... ja wole chodzic na godziny gdzie nie ma przeludnienia i nie ma w kiche poczatkujacych co przewracaja mi sie pod nogi ... to wydaje sie smieszne ale jakie to niebezpieczne ... nadepnac lyzwa mozna komus zrobic naprawde krzywde .... chociaz najgorsza glupota charakteryzuja sie szalone 16-tki ostatnio 2 przeszly same siebie ... jedna siedziala na barierce druga podjerzdzajac wywrucila sie pod barierka ... a ta co siedziala na niej to zeskoczyla prawie na tamta lezaca.... ehh ludzie to nie maja wyobrazni czym to grozi ....
|
|
Ja mam z technika i chodzi niezle. To ze wolno chodzi moze tez byc wina komputera. Mialem ten problem zrobilem format i teraz ok.
|
|
ale to wina musujace a nie szampany :)
|
|
z szampanów najgorszy jest jasiu w smietanie
|
|
jasiu Ty nie wiesz ile kosztuje butelka champagne? Czy ty myślisz ,ze ktoś z tego forum będzie upajał się smakiem szmpana "champagne"?D; 99,9% społeczeństwa winem musujący a nie szampanem !
|
|
mata edukacyjna
|
|
|
ja tez mam i u mnie chodzi swietnie, zadnych problemow, raz miali jakas awarie o 23 godzinie ale chwilowa
|
|
Ja myślę, że "hauzer" się jej spodobał. Z tym, że on nie chciał zapewne nawet na nią spojrzeć. Ot i wiadomo skąd te niesnaski. Dziewczyno, gumowy młotek do ręki i w łeb się stuknij. Jak Ci się nie podoba, to jedz do Jeziorka.
|
|
Pokój jej duszy......
|
|
hahaha "pokaz"tolandie powiedziane.kazdy bedzie strzelal jak chce i gdzie chce. jak zawitalem parelat temu w sylwka na rynek to dwa razy cos mi smignelo przy glowie i podziekowalem :P
|
|
a wiecie moze jesli jutro otworzą do której będzie czynne?
|
|
czloooowieku ??? kogo ty sie pytasz?? poszukaj w googlach, albo najlepiej ustaw sobie na startowa !! polecam :D
|
|
a duzojest w lomzy piratów drogowych?? co wyprzedszaja,to tu to tam zaraz ....wiecie wpizde inagaz duzo takich ?? bo ja ostatnio widzialem jakiegos golfa seledynowego...ORZEEEHUJ jaki cacy :]]
|
|
Mam Aresa i nie narzekam:) Mam też DC ale tam nie zawsze wszystko można znaleźć. Zostawisz machine włączoną na noc i masz film. Riposta
|
|
w Łomży jest wiele MC: Dziku Tłoku Kozak Misiek Majeś Lil'Fab Silver Smugar ESLO skład RGW skład
|
|
hueheue proworkator :d zaraz przyjdzie czas na wiaderko...wlos juz sie jezy na glowie:dd
|
|
ten jeden wieczor w roku chyba wytrzymasz
|
|
Co do chodzenia to najlepiej chodzi nasza młodzież to szkoły. Nie dośc, że nie zwracają uwagi czy są pasy czy ich nie ma (a może takie przejścia to nie dla nich) to nie ma mowy żeby jedna z drugą się obejrzała czy nic nie jedzie (możliwe, że by szyja pękła) i obowiązkowo telefon komórkowy w jednej ręce, a z drugiej strony serdeczna koleżanka, z którą nie może się nagadac. Jeśli taka młodzież z tymi nawykami zacznie kiedyś jeździc samochodami to dopiero będziemy mieli tragedie.
|
|
Są w Łomży jakieś osoby zajmujące się wspomnianą w temacie robotą? Chodzi mi o ludzi grających progressive trance/electro house/house i nie produkujących w FL czy reasonie tylko siedzących za deckami :] apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Nie pomyślałaś że chodziłoby więcej gdyby taki sklep był? Zapotrzebowanie myślę że byłoby całkiem spore, sam szukam jakieś fajnej czapki patrolówki typu us marines. A i w pewien sposób taki sklep odpowiadał by też deskorolkarzom.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |