piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kryzys zagląda w oczy Łomży?

po umiejętnościach;p

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kryzys zagląda w oczy Łomży?

Panie hauzer widac jaki z ciebie dj. Nie raz do ciebie podchodziłem i moji znajomi proszac o jakis utwor i slyszelismy jedna odpowiedz:"nie mam". Jako fachowiec sam powinienes dostrzec przy czym ludzie sie dobrze bawia a nie caly czas puszczac jednostajny typ muzyki bo powiem ci ze wiekszosci klientow ktorzy do yamy przychodza twoje granie nie bardzo sie podoba. Takze nie udawaj wielkiej gwiazdy za ktora sie uwazasz bo taka nie jestes tylko zacznij grac dla ludzi zeby dobrze sie bawili bo to nie ludzie sa dla ciebie ale ty dla nich. Takze prosze sie nie obrazac tylko sie poprawic bo taki klub jak yama stac na lepszego rezydenta. Pozdrawiam.

Genialni rodacy kupują auto patrząc na przebieg i to czy na masce jest VW (bo jak wiadomo najlepszym autem świata jest "passat w dizlu i kombi" ew. golf) a nie na stan techniczny. Dlatego lepiej sprzedają się nastoletnie zajechane trupy zespawane z dwóch przystanków i z przebiegiem poniżej 150 tysięcy niż auta w dobrym stanie ale z prawdziwym, średnim dla rocznika przebiegiem.
No ale na tym mozna skorzystać i wyszukać sobie porządne auto a złomy zostawić dla wyznawców przebiegu. Aha, no i dzięku uwielbieniu rodaków dla niemieckiej myśli technicznej można też wybierać w bardzo atrakcyjnych cenowo wozach włoskich i francuskich :)

ja chcialbym miec Goldena ---czy to jeszcze aktualne?

pisze sie je, a nie jje. wow
debil

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org