Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Minuta ciszy Adamka a kłamstwa Wyborczej. |
Ostatnio powiedziano że pobieranie prowizji od monet jest nielegalne, bo to też pieniądz więc nie daj się zrobic w butelkę z ta prowizją. Zanieś sklepikarzom to Ci podziekują za "drobne".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Minuta ciszy Adamka a kłamstwa Wyborczej. |
|
kiedys byla lepsza rozdzielczosc...teraz o ile pamietam jest chyba 640x480 widac...troche gorsza niz w tv...
|
|
ewentualnie zaplacic grosikami za kolacje?
|
|
jezdz na stacje benzynowa zatankuj i pie..d...nij tymi monetami
|
|
Z tym chwytem 0% to faktycznie tandeta i nie na miejscu, jak wspomniał wcześniej DxxxD to jednak nie skorzystałem z tej promocji bo kupiłem normalnie i w normalnym sklepie, chwyty marketingowe to normalna rzecz, bo to ich kasa na święta, ale że telefonicznie nie potrafi mi odpowiedzieć na pytanie jakie koszty są dodatkowe co do konkretnej ceny tego nie rozumiem, bo w każdym sklepie odpowiedzą na to pytanie bez problemu i jednocześnie nie mogę pojąć że cena produktu tego samego o którym mowa przed promocją kosztowała o prawie 5 stówek mniej jak w promocji, a obecnie ich afisze reklamowe wskazują, że cena netto za gotówkę osiągnęła już 7 stówek więcej. Kwestią obserwacji przekonałem się że w sklepach tego typu jest wciskany zwykły chłam, a zwracając uwagę na ich postępy to bym proponował by założyli konto na Allegro i wystawiali na licytację, może to by im wyszło. Z pewnością każdy zanim kupi to na początku przegląda asortyment i obserwuje ceny, więc pozdrawiam wszystkich, którzy nie dali się nabrać.
|
|
jaką polecacie kosmetyczkę w Łomży? czy wykonuje się tu zabieg mikrodermabrazji? jeśli wiecie cos na temat ceny w/w usługi, proszę o odp.
|
|
mialam okazje byc bare razy w tym miejscu i nie zrobilo na mnie dobrego wrazenia, bylo duzo pijanych i nacpanych malolatow szukajacych zaczepki i nikt mi nie powie ze to nieprawda bo akurat wiem co to bylo za towarzystwo i wiem jak oni sie bawia, poza tym jesli chodzi o wystroj lokalu to w sumie nie ma sie do czego przyczepic ale obsluga taka sobie, barmanka zanim podala mi piwo obciela mnie wzrokiem jakby chciala zjesc mnie na same dzien dobry. Moim zdaniem ten lokal jest dobry dla dresiarzy, bo takich tam w wiekszosci widzialam, niech sie bawia w swoim towarzystwie bo jesli chodzi o obcych to kiespko u nich z tolerancja, wystarcz zle sie spojrzec i awantura gotowa, zreszta kto tam byl prznajmniej kilka razy to wie, ze to prawda. Zdecydowanie bardziej juz wole yam albo 54 przynajmniej jakas kultura jest.
|
|
A w Polsce to na wielko orkiestre tylko z takimi drobnymi!
|
|
otworz klub z zakazem palenia .. hmm nie realne ...... ja nie pale ale mam palacych znajomych i jednak wole isc ze znajomymi niz do klubu gdzie sie nie pali co do dojazdow to hmmm nawet na Rancho z Ełku jezdzi autobus i zawozi ludzi wiec nie byloby to takie dziwne .... bo ja nigdy nie wsiadam za kierownice nawet po browarze a za daleko z buta mi sie lazic nie chce co do klubow nigdy za wiele ale kwestia tego czy bedzie to mialo to swoich bywalcow ... a co do polaczenia klub z sala weselna mojim zdaniem poraniony pomysl ... bo jak to sobie wyobrazasz ze klub/dyskoteka zamknieta w sobote bo wesele ... to kiedy mialoby byc otware ? w poniedzialki ? tym bardziej ze wiem jak to z mlodymi parami lubia sobie w piatki ustrojic sale ... to w piatki tez imprezy ci odpadaja a w inne dni to raczej wiele sie nie dzieje ... polaczenie klub- sala weselna- kawiarnia-restauracja sorki ale jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego .... kawiarnia/herbaciarnia w lomzy ok ... tego brakuje ale nie chcialby mi sie jechac np. 5km by wypic kawe no chyba ze mozna by bylo przy okazji cos dobrze zjesc ... bo mozna latwo zauwazyc ze Olsztyn Warszawa Białystok za porownywalne ceny mozna cos zjesc ale porcje sa o wiele wieksze ... bo to sie zapetla jak maja dobre spore porcje to maja duzy zbyt i moga zejsc z ceny a tam gdzie idzie malo to jest i drozej i jedzenie odgrzewane mrozone co skutkuje jego smakiem i nie zachceca to do przyjsca nastepny raz ..... a wystroj sali hmm czy klubowo/dyskotekowa i weselna moze byc ta sama sala ? ja odpowiem ze nie a zrobisz co zechcesz a kolejek nie ma tak wielkich ... no chyba ze ludzie chca sale na 200-300 osob do tego fajnie urzadzona to wtedy zaczynaja sie schodki ... ale ile takich wesel w lomzy jest rocznie ? p.s. a co do otwarcia nowych klubow to mafia nie mafia dostan tylko wymagane zezwolenia i koncesje w tych klubach co sa to jest tak od lat ... wystarczy spojrzec jakie sa toalety myslisz ze w nowo otwartym klubie by to przeszlo ? nowym zawsze klody pod nogi .... mysle ze nie wiesz na co sie porywasz .....
|
|
hehe czyzby przez kogos mowila zazdrosc ?
|
|
Dzięki :) Zainteresowanym polecam też forum: http://www.zlikwidujzus.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=93&rowstart=0, na którym wypowiadają się kobiety pokrzywdzone przez ZUS.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |