niedziela, 16 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ekonomiczne realia

Jedyną możliwością jaką znalazłem jest Budowlanka i to wcale nie pewne bo ktoś właśnie zrezygnował z sali wiec szczegółów dowiemy sie tuż po nowym roku. Cena za jedno spotkanie wynosi 90 zł na 12 osób wychodzi 7,50 zł, wiec nie ciekawie.
Większość szkół ma jednak zarezerwowane wszystkie terminy ale jutro bede jeszcze dzwonił do Pg.9 (Skłodowskiej) i do Mechaniaka.
Moim zdaniem jak narazie nie ma co sie martwić salami bo te sie jakoś znajdą, ważniejsze jest zebranie składu. Więc do dzieła ! :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ekonomiczne realia

Witam.

Poszukuję kobiet, które prowadząc działalność gospodarczą w ciągu ostatnich dwóch-trzech lat były jednocześnie na urlopie macierzyńskim lub też wychowawczym i od których ZUS domaga się teraz zapłaty zaległych składek emerytalno-rentowych (błędnie informując o wymaganych składkach w momencie przechodzenia kobiety na urlop). Wiem, że takich przypadków jest sporo i, jeśli to możliwe, chciałabym się tymi osobami skontaktować.

Podaję mail: dotacje@gmail.com

Osoby nie mające pojęcia o co chodzi - z góry dzięki za głupie komentarze, jak to w zwyczaju forumowiczów bywa.

Pozdrawiam,
K.

Re: Ekonomiczne realia

jak nie macie podpowiedzi to nie odpisujcie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org