poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Słowa ministra finansów Jacka Rostowskiego o "katastrofie wojennej"

Rozglądam się za samochodem i tak sobie przeglądam stronę mobile.de. Samochody z rocznika np. 2001-2002 posiadają przebieg 200-300 tys. km. Te same samochody (ta sama marka i model, łącznie z rocznikiem) w Polsce posiadają przebieg już na poziomie 80-150 tys. km :) Dziwne?
Co jest lepsze, większy przebieg ale po super drogach, czy mniejszy, ale po naszych dziurach? Jeszcze jedno. Co myślicie o Nissanie Almerze II 1.5 w benzynie, albo już 1.5dCI Diesel na silniku od Renault. Osobiście już wszystko przejrzałem, ale może znajduje się osoba posiadająca ten samochód w Łomży i się wypowie?

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Słowa ministra finansów Jacka Rostowskiego o "katastrofie wojennej"

gabinet kosmetyczny "Rusałka" na Mickiewicza a jeśli chodzio ceny to normalne jak na naszą Łomżę .wiem że do tej kosmetyczki przyjeżdzaja babki z warszawy i im to sie opłaca

rudy błazen z druhem

Moge powiedziec tylko odnosnie silnika renault, otoz sa to w sumie delikatne silniki i bardzo wrazliwe na jakosc paliwa.Osobiscie diesel z Renault nie polecam, ew koszty naprawy sa wysokie,np. koszt jednego wtryskiwacza to: ok 1500zl, nie wspominajac o turbinie, ktora nie wiadomo jak byla eksplaotowana. Diesel tani w utrzymaniu nie jest, takze warto zastanowic sie,a przy 1.5 w benzynie te auto chyba spali nie wiele wiecej benzyny jak silnik diesel oleju napedowego.Jesli chodzi o przebieg, zapomnij o tym ze bedziesz mial org przebieg kupujac auto w PL, niewielu jest uczciwych sprzedawcow ktorzy kombinuja, kto ma diesel to nikt nie oszczedza, auto malo pali i przebiegi sa jak pisales 200-300tys km.A poza konkursem to jak chcesz dobrego diesel to kup mercedesa albo tanszego VW..:)Powodzenia w zakupie..:)

jestem za

jak to sie mowi W POLSCE??? cena i przebieg do uzgodnienia!!! :-) zgadzam sie z SG1 bys naprawde musial robic naprawde duzo km dieslem aby odczuc jakies zaoszczedzone pieniazki na paliwie porownujac do benzynki!!! i jest naprawde duzo tansza w eksploatacji od diesla!!! powodzenia !!!

Lubię chodzić do Chilli, ALE bajzel tam bywa ;/
Generalnie zdarzyło mi się tam kilka niemiłych sytuacji:
-czekałam z koleżanką ponad 30 min. na frytki - były twarde, puste w środku i okropne jakby sprzed paru dni,
-jedna z pań wyprosiła mnie i mojego chłopaka z tarasu, bo jak rzekła "nie będzie potem sprzątać sali"
Poza tym kiedy się tam nie pójdzie czuć smród spalenizny :|
Jedynie ceny są ok ze względu na zniżki od pon. do czw.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org