piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
OFENSYWA Benedykta XVI - Bezprecedensowy pomysł Watykanu ws. księży-pedofilów

ja od kilku lat nad tym myslalem...

wniosek nasuwa sie sam- ze napewno ktos wpadl na ten pomysl przede mna- i chyba trudno jest otworzyc taki sklep- skoro żadnego nie ma.
w każdym innym miescie jest taki sklep...

Był by to swietny interes ale podejrzewam ze niemozliwy do zrealizowania w Łomży.

Gdybys jakims cudem dostał wszystkie pozwoloenia i dobrze go ulokował to dobra kaska z tego by płyneła...

Realnie patrzac i tak go nie otworzysz- ale zawsze na forum można popisać :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: OFENSYWA Benedykta XVI - Bezprecedensowy pomysł Watykanu ws. księży-pedofilów

Nie założysz nawet jak byś chciał ... powód jest znany ;) w tym mieście kilka osób nad interesem panuje nie chodzi tylko o sklepy ale zaczynając od paliwa więc można wywnioskować o co się rozchodzi;)

Re: OFENSYWA Benedykta XVI - Bezprecedensowy pomysł Watykanu ws. księży-pedofilów

ja tylko informuję, że znaleziono bo może ktoś jest zainteresowany :)

normalnie skansen

606 837 545 -jego numer polecam tego DJ'a , to jest DJ Łukasz, imie Andrzej. Pozdrawiam

Witam!
Posiadam zestaw opracowanych przeze mnie nowych pytań testowych do Policji na 2008 r. w skład, których wchodzi:

TEST Z WIEDZY OGÓLNEJ
- administracja publiczna (222 pytania i odpowiedzi)
- funkcjonowanie policji (84 pytania i odpowiedzi)
- bezpieczeństwo publiczne (114 pytań i odpowiedzi) oraz
-MULTISELECT
- opis testu - 560 pytań (charaktertystyka twojej osobowości i zachowań)
- poradnik multiselect pomoc
- porady jak zdać multiselect
- historyjka kryminalna (zadania na spostrzegawczość) -opis
- zadanie na refleks - opis
- zdjęcia i pamięć fotograficzna,historyjki,logiczne
- sześciany - program na którym można sobie poćwiczyć - POLECAM
- 4 zadania matematyczne z gotowymi rozwiazaniami
- zarys pytań zadawanych przez psychologa
- zarys pytań zadawanych na wywiadzie zorganizowanym
- Rozmowa z psychologiem (zadawane pytania)
- program szkoleniowy w szkołach

-TEST SPRAWNOŚCIOWY
-zestaw ćwiczeń i norm dla mężczyzn/kobiet
- filmik opisujący przebieg testu

pytania i odpowiedzi z lat poprzednich
wzór podania , życiorysu
-ustawa o policji
-Konstytucja RP

KONTAKT GG 10428223
matik800@wp.pl
UWAGA NA BŁĘDNE I NIESPRAWDZONE TESTY

KGB właśnie o to chodzi trudno w Łomży się utrzymać z wiadomych powodów które nie warte są poruszania.
eXez mieszkam na południu więc tu byłoby bliżej jednakże słaby punkt mała opłacalnośc i raczej brak terenu. Najlepiej Centrum lub jakaś główna ulica tak żeby zewsząd było blisko i aby przejeżdzający zmęczeni jazdą mogli wstąpić na jakiegoś TIGER'a. Myślałem nawet o kilku stolikach i serwowaniu HOT-DOGÓW i zapiekanek tylko takich z zamrażarki bo na inne trzeba czasu, pracowników i pieniędzy.
PTYSIU_80 wiesz jak trudno w Łomży dostać koncesje na Piwo a co dopiero mówić o alkoholach mocniejszych. Ale gdyby się udało to połowa zysku pewnie z Alko:) Oprócz tego co wyżej to głównie Spożywka.

PTYSIU_80 wiesz jak trudno w Łomży dostać koncesje na Piwo a co dopiero mówić o alkoholach mocniejszych.

Domyślam się. :/
Grupa Trzymająca Władzę k... jego mać...

A codo miejscówki to proponuję Al. Legionów. Najpopularniejsza łomżyńska ulica.

WLASNIE WPISZ DARO sobie na gogielach ze juz jest taka bateria do psp 3000 wlasnie ! I dlatego sie pytam czy kupic , ale niestety nie ma jej jeszce w polsce

jak dla mnie to jakieś wogóle nieporozumienie ze w tak"dużym" miescie niema takiego sklepu w Zambrowie jest chyba dwa i jakoś działają i sie utrzymuja , poprostu panowie od stacji benzynowych ostro dają komuś w łape zeby blokować tego typu pomysły, bo chyba chetni by sie znależli

o matko znowu temat Dj na wesele , ile mozna o tym pisać !!!!!!!!!

markac nie robię antyreklamy tylko stwierdzam fakty. Napisałam, że polecam mimo wszystko, bo zabawa fajna. Dziś jak byłam lewy tor nie działał prawy zajęty więc nie pograłam. A co do stawek dobrze wiedzieć. Myślałam, że to od dnia tygodnia zależy :-)

Treść jest ukryta

dzieki wszystkim za pomoc!!!

akasha bardzo mondrze powiedziane xDD

zanim zaczniecie jeść w chilli pizza zwróćcie uwagę czystość na sztućców !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam chcial bym sie spytac o XBOX360 jak sie spisuje i gdzie to mozna przerobic w lomzy bo po jednym zapytaniu za 200 zł powiedzialem ze chyba wysle do typow z lublina za 40 dyszki przerobka

na pewno by się przydał taki sklep i pewnie pół Łomży się zastanawiało nad jego otwarciem.myslę że to na pewno nie może być sklep wielkości blaszaka bo to za duże koszty utrzymania i więcej obsługi by musiało pracować plus ewentualnie ochrona.bo wiadomo-przyjdzie zgraja podpitych i naćpanych gówniarzy i zacznie wariować.jak coś to myślę że to powinien być mały sklepik, może troszkę większy niż u Żyda bo tam strasznie ciasno.

podpowiec co zrobic.

Gdzie w Łomży oprócz sympatii są jakies komisy RTV AGD????

to i ja sie przejade ....
hahahah
niektorzy jeszcze w starym roku chca zobaczyc stolice i nie tylko w tv ;-))

cyt.
mam problem, posiadam orginalną gre NFS CARBON

no to rzeczywiście masz problem.

Na pewno musisz jeszcze coś zainstalować ,albo źle robisz :P .

hahahahhahahahahah rozj.ebales mnie ta stolica buraku!!! :-) hahahahahahaha .................hahahahahahhahahahahahaha

Święta prawda.Pół biedy gdy jeszcze kupuje się salonowe auto od pierwszego właściciela - wówczas jest jeszcze cień nadziei iż można trafić na autentyczne przebiegi. A sam fakt przekręcania licznika jest zjawiskiem nagminnym. 200000 km dla współczesnych diesli to nie jest ogromny przebieg...ale pół miliona km już z całą pewnością wpływa na wszelkie parametry. Jak wspomnieli przedmówcy silniki diesla szczególnie te o małej pojemności i sporych mocach są wrażliwe zarówno na paliwo a ich oprzyrządowanie ( pompa,turbina) jeśli nie były eksploatowane poprawnie (np silnik zgaszony zaraz po przebyciu długiej trasy bez ostudzenia turbiny) oraz kosztowne wtryskiwacze kosztują bardzo dużo. Osobiście przy tej cenie paliwa ( jest niemal identyczna jak cena ropy) warto się zastanowić nad zakupem auta z silnikiem benzynowym,niemniej to już kwestia wyboru i gustu :) Jak zdecydujesz się już na konkretny zakup i go dokonasz to podziel sie z nami swoimi odczuciami. Pozdrawiam 73 dla Ciebie :)

rudy błazen z druhem

polecam jest super

dokladnie, przed Fadomem w lewa i po lewej jakies 150m

a ja nie polecam RUSALKI! bylam bardzo niezadowolona,,, tam nawet po zrobieniu henny na rzesy nie umieja domyc oczu i wychodzi sie jak MIS PANDA! smieszne ale ja tam juz wiecej nie pojde! nie chce sie domyslac jak sie wyglada po innych zabiegach :)

czy na WZ musisz miec wypełnioną ankiete bezpieczenstwa ???
pomożcie

Siema,
Zespoły rockowe chcące zagrać w Łomży na WOŚP 2009 proszę o kontakt:
e-mail: emija@wp.pl, tel. 0 509 992 630
Pozdrawiam

Head & Shoulders ;P

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org