Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Palikot miał rację... |
Który fotograf w łomży jest otwarty w niedziele?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Palikot miał rację... |
johnny.nine.fingers nie będę jechał po Tobie, bo Twój post mówi sam za siebie. Powiedz mi tylko jedno, mianowicie; Kto Cię zrobił, to Cię pomszczę? Pozdrawiam Cię chłoptasiu:)))))))))))) Kiedyś też miałem naście lat:)))
|
|
mysle ze kazdy ci otworzy po wczesniejszym umowieniu, jesli masz jakas okazje chrzciny itp. ale jesli chcialbys komplet zdjec legitymacyjnych to pewnie nie bedzie sie fatygowac
|
|
Witam. Mam pytanko jaką mp3 byście polecili w granicach do 150zł. Chodzi mi wyłącznie o jak najlepszy dźwięk, wyświetlacz - jego liczba kolorów i wielkość jest mi zupełnie obojętna.
|
|
ja moge isc zrobic ::))
|
|
|
Przepraszam za drugiego posta... ale edycji tu brak :/ Ja mam tego iPODa http://merlin.pl/iPod-shuffle-1GB-Silver/browse/product/208,495172.html. Jeśli interesuje cię tylko odtwarzacz mp3 to jak najbardziej właśnie takiego iPODka polecam :-) Jest malutki zgrabniutki i faktycznie można go przypiąć gdzie tylko się chce :-)
|
|
a skad wiesz, ze nie masz sprzegielek? piszesz, ze przesuwasz wajhe i nic, a co bys chcial? zjedz na jakas sliska nawierzchnie, zapnij przod i sproboj dynamicznie ruszyc, jak tyl zamiele tzn ze cos jest nie tak a jezeli ruszy z miejsca ew. na chwile zamiele 4 kolami to jest ok.
|
|
fajne cacko co? milo popatszec jak kurz zalega. babcia na gre nie dala? lece grac w NFS na swoim psp, narka
|
|
Mnie to zastanawia ilu "wiernych" kibicow klubu bedzie na tej sesji. Ostatnio to jakos na forum bylo glosno co chwile jakis nowy temat o klubie o tym ze trzeba pomoc, dac szanse. Tylko ze jak co do czego to na sesje przyszlo tylko max 5 kibicow i po zawodach.
|
|
Właśnie tak robiłem i tylko tył się kręcił a sprzęgiełek na 100% nie mam. Są tylko metalowe kapsle przykręcane na 6 śrób.. Szukam mechanika lub kogoś kto się na tym zna i prosze o kontakt 516125215
|
|
|
jak miasto nie da na LKS to tez wstydu nie bendzie. bo i klubu nie bendzie. proste i tansze
|
|
Dobra zapewne kupisz go z oprocentowaniem rat 0%, tylko zaraz dolicza ci oplaty za ubezpieczenie kredytu plus cos tam jeszcze i jeszcze cos i zaraz bedziesz wiedzial ile kosztuje to ich "0%"
|
|
Creative zen Vplus 2gb-ja jestem zadowolony
|
|
ten fingers to typowy potomek roztrzasaczy gnoju na dodatek z powaznymi kompleksami seksualnymi bo ciagle wszystkich je..... a dzieci z tego nie ma.
|
|
Zawsze mi powtarzano, nie klękaj na zimnej podłodze :)
|
|
MPIO. Jakość dźwięku bardzo dobra, żadne tam Creativy.
|
|
,,gdybys nie byl taka ciota jaka jestes to nie spedzal bys swiat przed komputerem tylko sam bys poszedl na dyskoteke jestes taka zesrana ze boisz sie bylo przyjsc do tej zdymanej rampy i pokazac jak z ciebie ostrzaczek zreszta gdziekolwiek ale ty jeb.ana suko siedzialas w domu a teraz cie k,urwo na prucie zebralo ,, taaaaa bo Świeta sa tylko po to,zeby mozna bylo isc na dyskoteke... hmm a zawsze myslalam ze swieta to chwile wytchnienia od codziennej gonitwy,chwile ktore mozemy poswiecic najblizszym... no ale widac ja sie nie znam,bo zamiast siedziec z rodzina powinnam byla juz od 20.00 okupowac lomzynskie ,,dyskoteki,, ... Coz,czlowiek uczy sie przez cale zycie...
|
|
Nikt Ci nie sprzeda niczego za darmo ;) A teraz śmiechem żartem wiesz ile ludzi leci na takie "chwyty"? Większość ludzi nie patrzy na relatywną cenę ;) Na nich właśnie działa, wyprzedaż, promocja, rabat. To są chwyty marketingowe, na które ludzie lecą jak muchy do gówna. Każdy chce sprzedać najwięcej i jak najkorzystniej, dlatego się nie dziw. A skoro Ty to zauważyłeś to gratuluję Ci, że nie jesteś "masowy". W tym świecie nie ma nic gratis, za darmo, albo za 0 zł lub 0 %. Za darmo umarło ;) Pozdrawiam ;)
|
|
Hej, co myslicie o Sushi, Sake bar w lomzy myslicie ze by sie utrzymal? prosze komentowac dzieki.
|
|
ha ha
|
|
Najlepsza "promocja" to jest w sklepach spożywczych. Termin przydatności tych produktów kończy się za dzień lub dwa, a bywa że jest już i po terminie.
|
|
dobrze ze nie pytacie w ktorym kiblu sie najlepiej srraaaaaaaaaaaaaaaaa.............debilizm
|
|
mysle ze nie bo to nie Warszawa gdzie ludzie dobrze zarabiaja a sushi nie nalezy do tanich potraw i malo osob to lubi tak mi sie wydaje ja bym tego nie zjadla:)
|
|
Gdybyś założył coś z jedzeniem czeczeńskim to byś milionerem został:)
|
|
Kochana,był wcześniej taki post,poszukaj.Uważam temat za zamknięty
|
|
Do 18:00 - 30zł, a po - 50zł. Niestety to za dużo, jak na tor, który się ciągle zacina (lewy tor). Jest też strasznie zimno. Wczoraj siedziałem w kurtce i wiało mi po nogach.
|
|
TO MOJE :-)
|
|
HAHAHA
|