Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poltycy PO Polityczno-biznesowe dzieje Grzegorza Schetyny |
to moze taka ochrona :) http://pl.youtube.com/watch?v=74fmjoEDlkQ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poltycy PO Polityczno-biznesowe dzieje Grzegorza Schetyny |
jasiu cioto jeba.na jak widze twoje posty to juz mi sie tu pisac odechciewa siedzisz w tym swoim obsranym domku z mamusia i tatusiem i prujesz sie przez ten skurwialy internet wydaje mi sie ze nie ma sensu ci jechac ani ustawiac sie z toba bo gdybys nie byl taka ciota jaka jestes to nie spedzal bys swiat przed komputerem tylko sam bys poszedl na dyskoteke jestes taka zesrana ze boisz sie bylo przyjsc do tej zdymanej rampy i pokazac jak z ciebie ostrzaczek zreszta gdziekolwiek ale ty jeb.ana suko siedzialas w domu a teraz cie k,urwo na prucie zebralo a ty KAZo taka jestes smieszna hu.j ci w morde razem z jajami niech ci twoj jasiu smietana da troche smietanki do pyska smierdzielu jestescie jeba,nymi ciotami dla mnie przeciez wy jestescie takim ku,rwami ze sobie nawet nie zdajecie z tego sprawy tak wam powie szczerze ze frajer przy was to dobry chlopak a wy dlamnie jestescie zd,ymani taksamo jak te wasze forum i malo mnie interesuje co tu jeszcze dopiszecie milego obciagania nastoletnie prostytuty
|
|
Czy ktoś był w tym sklepie i może powiedzieć, czy opłaca się tam jechać na zakupy? Jak przedstawiają się ceny?
|
|
Jak w temacie Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |