Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Agent Tomek witany z ambony |
znaleziono głowe kobiety bez tułowia i ciało mężczyzny.kobieta z zambrowa z providenta 51 lat.zabójców tez złapano.2 kolesi z zama
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Agent Tomek witany z ambony |
Co za zwierzęta żeby obcinać głowę:/ Dla nich najlepszy by był Samosąd!
|
|
to czy jestes PRO oceniajo inni a nie ty.
|
|
Thomas dobry tekst Jarek
|
|
poprzyjeżdzają imigranci na święta i pokazują jacy to kozacy po pracy na zmywaku są ;p haha
|
|
urzad skarbowy Jak Się Masz ??:)
|
|
to prawda co swieta to zadyma jak na wsi na zabawie. nazjerzdzaja sie ze swiata i odreagowywują swój zal czeresniaki
|
|
Z tego co znam ludzi z poza Łomży zgadzam się z Driverem. Nie ma reguły ale w większości przypadków tak jest. Krzyżak Czy jak jedziesz np do kolna/zambrowa na disco to przy zdrowych zmysłach wozisz się tona prawo to na lewo?? ;p ;) Pozdrawiam skoczka :)
|
|
widziałem tam w okolicy na drodze tłustą plamę może to ten pies
|
|
A gdzie to jest ???
|
|
Najcieplej jest w dziale odzieżowym :) Wiadomo, że w Kościele ciepło nie może być, jeśli drzwi są cały czas otwierane i zamykane. To nie jest kiosk, że farelkę się postawi i ciepło.
|
|
mechaniak kończyłem w czerwcu 2005 kiedy dyrektorka była jeszcze Bagińska. ale słyszałem że teraz jest inaczej. mechaniak był dobra szkołą z dobrymi nauczycielami. ja kończąc technikum elektroniczne pamiętam ze przez całe 5 lat nauki odpadły 3 osoby. w 2 klasie kolega zmarł po długiej chorobie, w 3 klasie kolega odszedł bo... właściwie nikt nie wie nie zdał i doszedł do nas spędził z nami 2 i 3 klasę i odszedł, w 5 klasie kolega nie zdał matury ale nie chodził do szkoły wiec sam sobie zaszkodził. Poza tym wszyscy zdawali nawet jeśli mieli 1 na semestr. mechaniak to dziwna szkoła.jak się ja skończy to ma się poczucie totalnej porażki albo wielkiego sukcesu. ja jestem dumny z tego ze mogłem tam chodzić. dałbym wiele żeby te czasy wróciły. aha i niech nikt nie mówi ze po mechaniaku nie można dostać się na studia. większość mojej klasy dostała się na wyższe uczelnie techniczne w różnych miastach w kraju w tym na te z czołówki rankingów
|
|
jestem szczesliwym posiadaczem lanosa i okien i mieszkania pozdrawiam wszystkich rodakow
|
|
Gabi, czy ja używam wobec Ciebie obraźliwych epitetów? Jak masz problem z oknami Domela, albo innej firmy to udaj się do punktu sprzedaży i złóż reklamację. Przyjedzie serwis i doradzi lub usterkę usunie. Tylko idiota/idiotka żali się na forum z powodu takich pierdół. Czy ja mam mieć pretensje do Forda, że muszę skrobać w szyby od zewnątrz i od środka, a mój sąsiad w Skodzie tylko od zewnątrz? Żałosna jesteś. A tak w ogóle to weź się do roboty, a ty ślęczysz cały ranek na necie. Pozdrawionka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |