poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Na co czeka Ziobro???

Thomas: brawo ;D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Na co czeka Ziobro???

Driver.... a może osobiście powiesz, że BLM i BKL to wieśniaki?

Jak ktoś chce zadzwonić i się umówić na osobiste spotkanie to nr do Drivera: 50*80458*.... wystarczy wpisać adres e-mail z profilu w google i będzie cały nr.... A jak się wpisze ten adres na allegro to można się dowiedzieć adres do Ciebie. Nie jesteś anonimowy, więc po co gadasz takie bzdury na forum? Żeby to się przeciwko Tobie nie obruciło....

Takos

ziomex ma rację nie dość że ruchoma to na dodatek jak żywa hahaha ale trochę monotonna bo w większości same osły

W Krzyżu Świętym to jeszcze jest pół biedy. Przejdź się do katedry- życzę powodzenia. Żałują sknery na każdym kroku, rozumiem że normalne kościoły nie grzeją cały czas, bo małe parafie dużo pieniędzy nie mają, ale Katedra jako główny kościół mógłby trochę jednak pokazać, ale niestety wszystko to czysty biznes. A ten dywan na środku Katedry to już porażka.

To ten MC KEBAB?

Witam wszystkich :)
nie miałem czasu opisywać bo remontowałem/spałem itd w lokalu :)

lokal jeszcze nie jest otwarty ale na dniach już otwieramy :) otwarcie poniedziałek/wtorek/środa (czekamy na odbiór sanepidu)

przez pierwsze 3 dni otwarcia lokalu co 7 zamówienie (kebab/ciabata) ciabata (duża) gratis :)

o lokalu: wystrój bardziej elegancki, motywy ojca chrzesnego :)
duży kebab:9.50zł *kebab z kurczaka jakość bdb

jeśli chodzi o dodatki to niebawem dla klijęta sprowadzimy 2maszyny do grania i jeśli będzie taka potrzeba wprowadze piwo do kebaba z czasem dodany zostanie tv plazmowy
na lato będą wystawione stoliki :)

jeśli chodzi o lokalizacje to kebab jest pod "filarkami" obok sklepu z częściami samochodowymi i sklepu "buliy"

ps. obok konkurencja się otwiera więc będzie troche rywalizacji o klijęta zatem wszelkie uwagi odnośnie kebaba, obsługi itd. są mile widziane :)

pozdrawiam "3 wymiar"

Czytasz i cytujesz tylko to co jest dla ciebie najwygodniejsze, wyrywasz zdania z kontekstu i z nimi polemizujesz, a później apelujesz o spokojną dyskusje, tak się z tobą nie da dyskutować bo wkur...:)

chłop chciał zabłysnąć i "ZABŁYSNĄŁ"

Na środę to nie pomogę Ci.

http://www.fotka.pl/profil/lobuzzzz123456/ ta tez pusta

Trzeba myc sie mydlem w plynie :)

O o Dajana :P

Witam,
macie jakieś namiary na tanie domki, pokoje znajdujące się blisko morza? Poproszę o nr telefonu, ewentualnie adresy stron www.

od marca bedzie czynny kibel na poczcie !!! poczekaj troche

a nie wiesz henio że tu sami debile po co si ę pytasz?umiesz czytac to korzystaj z ksiazki tel.

A jakim WP Kokosz autem jezdzi??Mozna wiedziec???

For " Autor: SN4P " jasne, że moja riposta nie jest skierowana do ciebie, a do autora tego idioycznego postu.

Łomżyniacy zazdroszczą wszystkim innym dobrych samochodów bo sami maja trupy. a ich jazda hahaah rundka po mieście i odstawic tacie samochód bo paliwa nie ma hahah Buraki cukrowe !

Może i jak mrówków ,ale tylko w Las Vegas szejkowie serwisują swoje Maybachy.

Widziałem w Sympatii na krótkiej

jasiu przez lan zapomniałem dopisać

troche stare.. ale cały czas szokuje :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org