Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd na klęczkach |
MrS na prezydenta Taki Mądry :):) Odwal sie odnich Ty to napewno byłeś Swięty haha...MrS dam ci rade odwal sie od tego forum i nie pisz takich .....Te twoje Apele nic nie dadzo bo i tak dalej kto bedzie chciał sprzedawac piwo to sprzeda:):) interesuj sie Domem Starców i pomórz im zamiast takie bzdety pisać !! stanisław
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd na klęczkach |
ja dodam, że jeszcze w 54 nie widać za bardzo małolatów, i przy barze zawsze sprawdzają dowody. jest spox
|
|
Uwaga bardzo słuszna, tylko zjawisko nie całkiem nowe. Już od dawna małolaty upijają się do nieprzytomności w 'klubach', gdzie są ich rodzice to jedna sprawa, druga to gdzie jest straż miejska? Wygląda na to, ze jeśli kończą pracę o, powiedzmy, 16 (nie wiem dokładnie), to już potem można wszystko robić? A policja? Też już nie pracuje? Może wystarczyłaby kontrola kilku miejsc, odpowiedniej sumy mandacik tudzież zabranie koncesji na alkohol i nie byłoby problemu? Po raz kolejny pozwalamy na łamanie prawa, a potem się dziwimy, że np. dziewczyny są gwałcone i tak dalej. No i po raz kolejny mamy Polskę, gdzie takie właśnie bzdury są na porządku dziennym. Ehh... szkoda gadać, i tak to nic nie zmieni. Znam dwa miejsca, gdzie małolatom ciężko sie upic - Yam i Tchelsav Pub. I tylko dwa. Kasia
|
|
jezeli o to chodzi to nieletni sa wszedzie czy to Yam czy Pub czy tam Europa, sprzedaja im alkohol bo niestety wiekszosc osob w knajpach to nieletni a pieniadze trzeba zarabiac i czemu nie na nich , bo jakos tych starszych osob za duzo nie widac, zapomieliscie wszyscy jak byliscie mlodzi, a moze wlasnie siedzieliscie w domkach bo rodzice nie chcieli puszczac i chcecie ta przyjemnosc odebrac tez innym, bo co taki malolat jak sie nie napije w knajpie to sie napije przed. Wogole dziwi mnie ze poruszane sa takie tematy przez ludzi ktorzy sa niby najlepszymi internautami na forum, zajmijcie sie czyms naprawde godnym uwagi, malolaci jak pamietam pili , pija i beda pic. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
a mnie sie łagodne przeboje podabają. I nie tylko mnie. Nie musze najarywać się tymi szarpi drutami co nie umieja spiewać ale sa na topie. Bo sobie powiesi zloty łANCUCH OD BRODY DO JAJ , ODKRYJE NAPAKOWANA STERYDAMI KLATE , CZY POKAZE DUPE. a NAJLEPIEJ ABY CAŁE CIAŁO POMALAOWAĆ NA CZARNO I WYLADAC JAK POJEB MURZYN. BO CAŁE STADA MAŁOLATÓW KOŁYSZA SIE W MALPI TAKTEM stanisław
|
|
MPK...Wiem, że niektórzy kierowcy są wulgarni (to prawda), ale mój tata pracuje tam i jest uważany za jednego z najlepszych kierowców, bo zawsze podjedzie blisko do krawężnika i nie przeklina podczas jazdy autobusem. Reszta niestety to robi =(
|
|
Nie powinieneś mieć chyba do nich pretensjii,bo nie tylko oni tak postępują.Tak wygląda dzisiaj wszelki biznes.Trzeba taki obrót sprawy na starcie wkalkulować i niekiedy zacisnąć z nerwów zęby.Założę się z resztą,że każdy z nas będąc prezesem,właścicielem czy zwierzchnikiem w innej postaci takiegoż przedsięwzięcia jak wspomniane Allegro,też nie czułby sentymentu do żadnego z zarejestrowanych użytkowników i dbał o bilans przychodów jak o sprawę priorytetową.Tak to już jest. P.S.Tylko niech nikt sobie nie pomyśli czasem,że obstaje za ludzmi którzy tak postępują - wręcz przeciwnie.
|
|
Nie podzielam tej opinii o kierowcach, nigdy czego takiego od nich nie słyszałem, ale od młodocianych pasażerów często lecą całe kolekcje paskudztwa... mam wrażenie, że mają wtedy czarne podniebienia, jak psy. Myślę, że czas, aby nasze władze zaczęły egzekwować ustawę zakazującą używania wulgaryzmów w miejscach publicznych (internetu do też dotyczy). W niektórych miastach w Polsce to już robią...
|
|
ja nie tknelam alkoholu przed ukończeniem 18 lat i wcale sie tego nie wstydze!Szokiem było dla mnie to jak widziałam na jednej z dyskotek dziewczyne 15 latledow na nogach stojącą i palącą papierosy.Szkodfa że nie miała narkotyków:P LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ TROCHE!PIJCIE ALE Z UMIAREM!ZDĄŻYCIE ZEPSUĆ SOBIE ŻYCIE PRZEZ ALKOHOL!
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |