Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tonący PiS chwyta się wszystkiego |
Czy nie uważacie ze w naszym wielkim mieście które tak broni się przed wsią i rejestracjami BLM dzieje sie mnóstwo ważnych rzeczy więcej niż poza nasza metropolią??? NP. Pierwszy statej u brzegu Narwii - prawie TItanic, przez tą rdzę też niedługo zatonie Pierwszy w mieście wystep Mazowsza- prawie Metallica Jantary - prawie wprowadzenie euro Blokada Łomży przeciwko TIR om - skąd wziął sie u nas latynos Andrzej??? Zlikwidujcie tę sondę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tonący PiS chwyta się wszystkiego |
Nasze miasto ani nie jest wielkie ani nie broni sie przed wsią, przecież chciało te wsie wchłonąć...
|
|
Jest możliwość naostrzenia ale na byłej bazie WZGS. Sam ostatnio ostrzyłem i jestem zadowolony.Ostrzalnia znajduje się na przeciwko Perfect Serwis a obok jest zakład stolarski.Jadąc od Al. Legionów przy Orlenie skręcasz w prawo, później przed stacja paliw (Konopka) skręcasz w lewo i jedziesz do końca drogą, po lewej stronie będzie ostrzalnia-napewno trafisz..:)
|
|
www.tnttorrent.info
|
|
prologic powiem CI tak PSP 2004 da się przerobić tylko i wyłącznie wtedy gdy nie posiada ono płyty głównej TA-088 v3. bo gdy ją posiada to tak samo jak PSP 3004. jest NIEPRZERABIALNA w 100% poszukaj w google albo na allegro. Na niektórych aukcjach pisze "(jeśli na konsoli wgrany jest soft 4.01 lub wyższy = brak możliwości flashowania) # BRAK MOŻLIWOŚCI FLASHOWANIA:SP-2000 Slim & Lite SOFT 4.01 lub wyżej # PSP-3000 (Slim & Bright)" źródło: http://allegro.pl/item511113880_przerobka_psp_slim_fat_pl_5_00m33_4_poznan_bonus.html Pozdro
|
|
Wiecie co jakoś myslą nad złamaniem zabezpieczeń na płycie głównej TA-088 v3 juz od prawie roku i narazie się to nie udało. możliwe że aby przerobić te konsole ( 2004 z TA-088 v3 i 3004) bedzie trzeba montować jakies chipy albo coś. a nawet jeżeli coś wymysla to raczej nie będzie tanie.
|
|
a ja ucze się w Drzewnej i przenoszą nas dO pg3. niewiem, po czym ludzie twierdzo, że tam fajna atmosfera, banda wsioków, hehe GORZEJ NIŻ W KTOLIKU
|
|
Zamiast dostać jakieś życzenia 'wierszykowe' wolę zwykłe: 'Wesołych i radosnych Świąt!". Ale wśród niektórych osób to już jest - jak się daje zaobserwować - pewna wręcz rywalizacja: kto znajdzie najładniej rymujące się, kto znajdzie nowsze... A nawet nie zastanowi się taka osoba, co tak na prawdę chciałby ten obdarowany życzeniami usłyszeć, na czym tak na prawdę mu zależy... A tak w ogóle to widzę, że w tym roku straszną 'furorę' robi słowo 'magia... magicznych...' :) Pozdrawiam zatem... magicznie - cokolwiek to oznacza ;)
|
|
jak cie nie stac na gry to po kiedy h.ja psp kupywales?
|
|
Może dostał/dostanie na gwiazdkę.
|
|
sa takie chamy i inteligencji za grosz, ze beda...
|
|
Abstracts zgadzam się. Też mi z niego legenda. Babcie karac mandatami ehhh. Tak, Pan Nagły daje wielki przykład - alkoholizm. Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Przejdz spacerkiem po osiedlach zobacz który Ci się podoba i właściciel Ci da namiar i kontakt to bardzo proste. Na Wesołej mieszka dobry kamieniarz tylko dokładnie nie znam numeru VERGISS MICH
|
|
o maj gad, juz jutro multiselctunioooooooooo. niewiem juz z czego sie przygotowywac.
|
|
na niemcewicza od storny kauflanda jest maly komis, przyjmuja rzeczy tylko w dobrym stanie bez plam itd, na krotkiej tez jest, na mazowieckiej tez widzialam szyld.
|
|
Mnie pani psycholog poinformowała,że jeżeli test zdany to powinni po informowac telefonicznie w ciągu dwóch tygodniu.Jeżeli nie to wtedy powiadomienie przyślą listownie. Trzeba po prostu czekać.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mi chodziło o BŁĘDY w pisaniu słowa Topolany...
|
|
He He
|
|
jasiu odwal sie od mojego tematu pilnuj swoich jak nie masz co robic idz ryby topic :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Mam pytanie. Kto w Łomży oferuje najtańszy telefon z internetem, co najmniej 1Mb/s? Dodam tylko, iż dotychczasowy operator to Tele2, od niedawna włączony do grupy Netia. Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
|
i asusy, i acery, za granicami ten szmelc jest za pol ceny sprzedawany, prawie na ruwni z Medion. toshiba ciekawa, ale i tak zawiasy niszczo sie, sony drogie, ale fajne wyswietlacze, HP super jakosc i fajne dodatki
|
|
ktoś może mi wyjasnic dlaczego na pewnym solarium "x"opalam sie na czerwono a na drugim solarium "y" odrazu na brazowo? o co kaman? <zawsze chodze na 10 min i tylko od czasu do czasu czyli systematycznosc nie ma na to zadnego wplywu>
|
|
to nie kobieta ma zły charakter....Ty po prostu za mało wypiłeś ;-D „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
takich i nie tylko takich.
|
|
szukam jakiejś dobrego i skutecznego sposobu na zrzucenie wagi przynajmniej 25 kilo jak to można osiągnąć ????
|
|
dieta Mż mniej żreć
|
|
"1. Po drugie, wg badań to ma ogromny wpływ na późniejszy rozwój dziecka - chodzi o jego późniejsze podejście do płci przeciwnej." Jakich badań? Daj jakiegoś linka, z chęcią się dokształcę. Bo jak na razie 99.9999% homoseksualistów wychowałao sie w heteroseksualnych rodzianch. Jakim cudem jest to możliwe? "niestety nie przytocze ale ogladalem program o tych osrodkach podawali ze wyleczyli kilkaset tysiecy osob na calym swiecie i ze homoseksualizm to horobowe zmiany w mozgu tyle pamietam ale chodzilo mi bardziej o to ze promowanie tego poprzez jakies parady pochody itp jest spolecznie szkodliwe ze nei wspomne o pomysle gejow o adopcji dzieci to jest dopeiro chore niech robia co chca w sypialniach my natomiast niekoniecznie musimy chciec ich ogladac" Heh zawsze w takich sytuacjach pada "nie przytoczę, nie pamiętam, kiedyś czytałem, widziałem, oglądałem". Zamiast oglądać takie programy weź się lepiej za czytanie słownika ortograficznego. Będzie z tego większy pożytek i dla Ciebie i dla innych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |