wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Korupcja w Polsce.

Adamus ty tak dobrze płacisz pracownikom??? Kurcze to z chęcią zatrudnię się u ciebie bo z moją wydajnością myśle, że jest OK. tylko wiesz mój szef nie potrafi a może nie chce mnie docenić bo przecierz to by poszło z jego kieszeni!!! A jestem na każde zawołanie czy to niedziela czy jakieś inne święto jestem potrzebny to bez jęknięcia idę do pracy. I jak myślisz ile zarabiam??? Może tak zaczniemy nie od wydajności a od marketingu, bo to właśnie on jest podstawowym napędem firmy. Łatwo powiedzieć koniec z biadoleniem, to weź moje zarobki i wykarm nimi rodzinę, to chyba zrozumiałe, że jak daje z siebie wszystko to oczekuję dobrych zarobków, nie mówię o jakichś kokosach, ale o takich abym przeżył miesiąc bez stresu czy mi starczy do następnej wypłaty, i się zastanawiam, bo na kuroniówce bym pewnie dostał nie wiele mniej niż mam dzisiaj a do tego ile miałbym czasu, aby sobie dorobić. Więc przestanę biadolić jak zaczną pracodawcy płacić godziwą pensje. Adamus nie myśl, że pracowałem tylko w jednej firmie i uwierz mi wszędzie gdzie byłem traktują pracownika tak samo, i możesz się zaorać, aby pokazać, że jesteś coś wart to szef i tak tego nie widzi (bo jakby widział to by musiał dopłacić).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Korupcja w Polsce.

Allegro to drogi serwis proponuję http://www.wszystko.pl albo świstaka, bo z Allegro to ja nie chce mieć nic do czynienia, zalegałem im 7 zł za aukcje to zablokowali mi konto i przekazali bezpośrednio po 2-ch miesiącach sprawę do windykacji i zrobiło się 24 zł ale jak im wcześniej nadpłaciłem 50 zł i leżało u nich na koncie ponad cztery miesiące zanim wykorzystałem to tego nie pamiętali.

Re: Korupcja w Polsce.

Nie wiem czy ktoś z Was jeszcze chodzi po takich lokalach jak ostatnio otwarte "Metro", "Atom", "Europa". Dobra muzyka, browar się leje. Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie zastraszające ilości kompletnie pijanych gimnazjalistów (14,15,16)... Kto ich tam wpuścił? Kto sprzedał im alkohol? No i chyba podstawowe pytanie, które powinno paść w tym wypadku: gdzie do cholery są ich rodzice? Jedyny lokal, który nie przeżywa jeszcze najazdu to Yam, ale tylko dlatego, że ochrona sprawdza dowody na wejściu...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org