wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy Pan JURGIEL to ten co komczył studia i mature zaocznie w 2 lata?

Jestem zareiestrowany na "ALLEGRO" niewiem czy coś z tamtąd zamawiac co teraz słychać w telewizij babcia z w nuczkiem dobrze znali sie na "ALLEGRO: :p nie będe chyba nic kupywać na "ALLEGRO" !!!!!!!!!!
WOLE PRZEPŁACIC ALE MIEĆ DOBRE I MIEĆ TO A NIE ZE CEGLE MI PRZYŚLĄ ALBO KOTA W WORKU !!!!!!!!!!!!!!!!!

stanisław

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy Pan JURGIEL to ten co komczył studia i mature zaocznie w 2 lata?

Najlepjej spełnić po jednym marzeniu każdego czlowieka na forum ale musialo by byc to marzenie realne :P a nie latające samochody !!
tylko np. nowy club,basen itp. trzeba pomysleć !!

Yo nigga!!! Aj!!!

djdecks to nie dociebie Wypraszam takie odzywki sobie tak to se w domu mowcie do rodziny zobaczycie czy to tak fajnie !!

Niektórzy są w porządku a inni nie ale najgorzej jest jak sie jedzie w zimie nieogrzewanym ogórem z otwartymi drzwiami

... & vice versa!

ChWdPtysiowi...Dj-e Górą Reszta to Śmieci !!!!!!!!!!!!!!!

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

POlska Na Skraju Przepaści !!!!!!!!!!!!!
POlsak Z Ptysiem ???????????????????
Doły kopać bedziemy przez ptysia:::::
THC ZIPERA

polskie produkty do konsumpcji uważam za najlepsze i tylko je staram sie kupowac. Gorzej jeżeli chodzi o sprzet RTV I AGD a także samochody, Ubrania polskie tez nie sa najgorsze. Podobnie sprzet informatyczny składany w Polsce ale nie produkowany juz tak własciwie nie wiem w tym przypadku co kupuje .

O jakim intelekcie mówisz to przez takich jak DjDesk muszą być tematy o kulturze na forum!!!!

Wydaje mi się, że łomżyńscy konsumenci mają gdzieś co jest napisane na produkcie. Nikt nie kupi np. pasty do zębów za 8zł, niezależnie od tego czy daje w ten sposób komuś pracę czy pomaga chorym, skoro nie będzie miał potem co do gara dzieciom włożyć. Liczy się tylko cena, jakość rzadziej, niestety takie są polskie realia...jak zwykle nie mówię o wszystkich, ale zdecydowanej większości.

Witam!

Dlatego ja tam nie chodzę, bo jak widzę takich pijanych małolatów to odechciewa mi się zabawy w tak "zacnym" gronie. To fakt, rola rodziców w tej kwestii pozostawia wiele do życzenia. Myślę, że przydałyby się jakieś kontrole i narzucenie sankcji właścicielom tychże lokali, może wtedy ograniczyliby sprzedaż alkoholu nieletnim (i to bardzo nieletnim).

Też jestem zdania, że jeszcze w Yamie można kulturalnie spędzić czas. Naprawdę to niezwykły komfort psychiczny pójść do lokalu i wiedzieć, że nie będzie chamówy, że człowiek usiądzie przy stoliku ze znajomymi, wypije piwo, zatańczy jak najdzie ochota i co najważniejsze nie będzie musiał być świadkiem jakichś dziwnych zdarzeń wywołanych nadmierną ilością spożytego alkoholu. Bo z kulturą picia w Polsce nie jest najlepiej. Oj, nie jest. Bardzo charakterystyczne zdanie dla pijącego Polaka "Ze mną nie wypijesz?" No i takiemu argumentowi też czasem ulegam.

Do innych lokali, typu Metro, Atom, Europa, Rzymianka itd.... nie chodzę.W niektórych z ww miejsc byłam rok, dwa lata temu i nie wyniosłam najlepszych wrażeń. Może i tam teraz jest fajnie, ale jakoś nie mam ochoty tego sprawdzać.

Może będzie lepiej. Pozdrawiam :)))

I zgadzam się z tym co napisala Kaschia - Yam i Tcheslav Pub - chodzę tam i jestem częstym świadkiem sytuacji jak barmani tudzież właściciele proszę o dowodzik.
No sorki DjDesK, ale albo zachowujemy się jak mądre spoleczeństwo i nie sprzedajemy alkoholu 12,13,14 - latkom albo sprzedajemy i tym samym udowadniamy sobie jak bardzo jesteśmy niedojrzali i nieodpowiedzialni.

a mi wsio szybciutko chodzi nie narzekam:)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org