Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żaden rząd w historii Polski nie miał takiego poparcia przed wyborami jak PO! |
na rogu sikorskiego i zawadzkiej, nie mozna powiedziec chlopaki sie cenia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żaden rząd w historii Polski nie miał takiego poparcia przed wyborami jak PO! |
spadaj kola na drzewo!o czym ty piszesz?to nie ten temat a mamusia nie nauczyła kultury?!
|
|
Re: Żaden rząd w historii Polski nie miał takiego poparcia przed wyborami jak PO! |
heheheh dziewczyny nie ma czego zazdroscic sztucznych paznokci i doczepianych wlosow jak i tak stare panny heheh i takie to bezplciowehehhe ogolnie tez tam robilam zakupy ale ostatnio patrza sie na czlowieka spod byka a nie mile to o czym tu mowic prostactwo
|
|
Co roku sztab jest w ekonomie, więc na pewno i w tym roku tak będzie.
|
|
KOlA nie ma czego zazdrosci to one powinny nam heheeh czego mamy im zazdroscic silikonowych balonow i sztucznych war heheheh o paznokciach i wlosach nie wspomne
|
|
Bad-Boy a jeśli można wiedziec to co teraz sprzedajesz?
|
|
czy ktos moze byl na niedzielnej jezdzie teremowej ? szkoduje nie moglem ale w nastepno bede no opowieccie jak bylo no ...!
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=167078&t=167078
|
|
Widac coraz lepiej mu sie powodzi. Gratulacje dla niego i oby tak dalej: http://mundial.wp.pl/kat,1728,title,W-niedziele-pilkarska-kadra-konczy-sezon,wid,10658378,wiadomosc.html?ticaid=17242 W niedzielnym spotkaniu towarzyskim polska reprezentacja pokonała w Belek koło Antalyi Serbię 1:0. W meczu zagrali zawodnicy, wyróżniający się w Ekstraklasie, a jedyną bramkę zdobył Rafał Boguski z Wisły Kraków. (...) Bramka padła w 52. minucie, gdy Boguski przyjął prostopadłe podanie w polu karnym i oddał strzał, którym przelobował Stojkovica. W koncu juz reprezentacja:) £
|
|
Zigur, podoba mi się twój styl pisasnia. skąd š - masz czeskie kodowanie znaków w systemie?
|
|
Bieruta, Gomułkę, Giereka, czy Jaruzelski też popierała |
a ile trzeba na wejscie. tyle samo co w tamtym roku??
|
|
zakładając ze 300 osób płaci podatek za swoje psy (a jest ich na pewno więcej) daje to 30000 rocznie 30000:365= 82,19- niezłą ktoś miałby dniówkę Poza tym ta osoba nie musiała by robić tego codziennie w jednym miejscu 82zł.x20(dni pracujące w miesiącu)=1640zł- wypłata miesięczna dla kogoś kto może tej kasy potrzebować, a w chwili obecnej te pieniądze idą na co?
|
|
gilu dla ciebie moze 100 rocznie to nie jest duzo ale dla kogos i owszem. wiec nie badz taki kozak bo cie pies osra i to na pewno moj, a porpos moj robi raz dziennie chcesz wiedziec jakiej konsystencji??
|
|
ja nie wiem jaki wy macie problem?? czy psy sraja na chodniakach?? czy ludzie chodza po trawnikach??
|
|
Witam i Wesołych Świąt ale nie dla wszystkich takie wesołe ,mam taki problem wysłałem 14 dni temu paczke(telefon kom.) przez poczte polsko paczka nie doszła jeszcze miły pan który kupił już sie upominał i chodził na poczte czy przypadkiem awizo nie zostawili i czy paczka nie leży ale jednak nie leży więc nie doszła i co mam zrobić teraz? mam kwitek że wysłałem ale jak odzyskać chociaż paczke? teraz świeta więc czas na poczcie którym kradną paczki... eh
|
|
ja nie spiewam nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
bylo ogladac Dzien Dobry TVN 23.12.2008 to byscie wiedzieli po co byl tvn 24 w Piątnicy
|
|
Wesołych Świąt
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |