Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jkk, maxxx, fakt, harnaś, wladima, patrys78 vel... |
mam avasta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jkk, maxxx, fakt, harnaś, wladima, patrys78 vel... |
|
3779300 chetni odzywajcie sie i moze cos zorganizujemy;d jakas druzyne:)
|
|
Widzisz gren jak to działa kij ma zawsze dwa końce. Na chamstwo odpowiada się chamstwem. Ale wątpię żebyś to zrozumiała "klijentko" od siedmiu boleści. Cham i UFO to istoty nie zabadane.
|
|
są w Miłosierdziu, 6:30, 9, 12, 15, 16:30, 18
|
|
Widać było mocno rozbite czerwone Seicento (?) i czarnego Civic-a (starszej generacji). Nie interesuje mnie co było przyczyną wypadku. Najważniejsze pytanie - obyło się bez ofiar śmiertelnych ??? Bo wyglądało to naprawdę fatalnie... DiDi
|
|
ty prawde mowiac ja tez nie wiem
|
|
jaki wypadek?
|
|
W Łomży nie słyszałam, ale polecam CI w Łodzi albo Kraków, tam Cię naprawdę w kilka dni nauczą profesjonalnie :-)
|
|
Nikomu się nic raczej nie stało, ale autka poważnie rozbite, seicento zaczęło się składać w pół na wysokości fotele kierowcy, strzał musiał być niezły, civic też cały przód skasowany, z widzenia jakiś znajomy ten civic, oba pójdą do kasacji, a miało to miejsce na wysokości Globu przy Małachowskiego
|
|
Mam nadzieję,że zagląda na to forum właściciel tych sklepów, za takie zachowanie należy się wypad z pracy, przynajmniej ja tak bym zrobiła... same Panie nawarzyły to piwo... Co do sklepów to już dawno nie chodzę po łomżyńskich ze względu na opryskliwośc sprzedawczyń zapytanych przeze mnie o rozmiar 42. Co do grubej dupy to jest moja i nikt nie dał Ci prawa jej obrażac A i jeszcze słowo o demokracji... wolnośc wypowiadania myśli nie równa się wolności obrażania, bo to zwykły brak kultury.
|
|
Na miejscowym cmentarzu ktoś zdewastował kilkadziesiąt nagrobków. ... łącznie na kolneńskim cmentarzu doliczono się 25 zniszczonych nagrobków ... Sprawcy przede wszystkim poprzewracali płyty nagrobne, łamiąc kilka z nich to w koncu jak bylo?
|
|
widzisz green probujesz za wszelka cene odbic pileczke,ktos ci pisze ze nie znasz pisowni,to od razu we wszystkich wypowiedziach tej osoby szukasz jakiegos byka... ja zwracam ci uwage ze literowka przy bledzie ortograficznym jest niczym a ty od razu z tekstem ze nie to jest zrodlem konfliktu... ja tu nie widze zadnego zrodla konfliktu. widze temat,widze ludzkie odpowiedzi... z twoich wypowiedzi chociazby w tym temacie moge wywnioskowac,ze jestes osoba bardzo konfliktowa. jakos nie widze tu twojej wypowiedzi co myslisz o w/w sklepach tylko od razu wskakujesz w sam srodek klotni i prorokujesz jak to figlarka skonczy w miesnym itp itd. nie chce mi sie nawet tego cytowac... chyba nie tego dotyczy temat,co? dam ci dobra rade:idz pomoz tacie ubrac choinke albo wytrzepac dywan pod blokiem :P
|
|
za prymą
|
|
katolik= ******** dyrka
|
|
mili to są oni dopiero ja im dasz w kieszeń a SD to zapewne lekarz
|
|
te kierowca a nie wiesz ze tvn meteo kozysta z wozow transmisyjnych tvn24?? co ty sie z choinki urwales frajerze zajebany?
|
|
hwdp paszoł won do stalina
|
|
to jednak kupie sobie 6 piwek i siedzę w domu ,pozdrawiam
|
|
IDIOTA
|
|
Kapucynki ? Mały Kościółek ?
|
|
czy ma ktos dostęp do tych tabletek , bo są mi potrzebne i chętnie bym odkupiła?
|
|
creativ zen V 2gb kosztuje nawet ponad 400zl a ja kupilem jego limitowana wersje zen V PLUS 2gb taki jak ma Łukasz1984 za 180zl za dawną Gośką przy 54 i jestem bardzo zadowolony. Fajny wygląd i dużo funkcji : mp4, radio, dyktafon, wejście in itd. dobra jakość dzwieku i obrazu. Na święta byla promocja w media expert i ten model z kartą 1gb( troche przy mało jak chcesz sie pobawic filmikami mp4) kosztował 99zl wiec mozesz sprawdzic moze jeszcze wszystkich nie sprzedali. pozdrawiam
|
|
Zapraszam do kościoła Miłosierdzia Bożego, naprawdę jest cieplutko.
|
|
p. Chojnowski na szosie zambrowskiej przy rondzie, facet czesto robi terenowki i ma pojecie o rzeczy. Jak koniecznie chcesz wlaczyc przod bez sprzegielek to nie widze inaczej jak polosie przyspawac do piast:)
|
|
to te mendy w czarnych sukienkach wogóle grzeją ja myślałem że cały hajs idzie na dziwki i towar
|
|
DxxxD przyszło 5 bo nie byli poinformowani że na sesji nie będzie nic na temat ŁKSu. Reszta wiedziała i nie przyszła. To tak dla wyjaśnienia:)
|
|
na poznańskiej jest ciepło
|
|
Nie słuchaj, zakładaj, na 100% byliby chętni tylko jak poprzednik napisał musi być to wszystko ŚWIEŻE !
|
|
Myśle, że 6 stycznia przyjdą chętni i ogadamy i juz można było by od nastęnego tygdnia ruszyć jakiś trening jeden lub dwa nawet wiecej ludzi żeby przyszło i wyvrać 12 dobrych. no to dość drogo w budowlance. To jak czegś się dowiesz flatmoo to pisz tutaj albo do mnie na gg.
|
|
kolejna zakamuflowana szczekaczka. zróbcie referendum! koniecznie anonimowe! i wyleczcie swoje kompleksy! czy wy naprawdę nie rozumiecie, że w życiu trzeba się rozwijać? tyle to nawet przysłowiowy papier toaletowy wie. szanelka przedstaw się skoro piszesz do mnie po ksywie i wytłumacz co masz na myśli mówiąc o gwiazdorzeniu. bo nie rozumiem. przekracza to chyba horyzonty mojej wyobraźni.
|
|
byłem na tej radzie i jednym słowem moge okreslić te całe towarzystwo: CYRK, nigdy jeszcze w jednym miejscu nie widziałem tylu nieudaczników i złodzieji, i tu nawet nie chodzi o ŁKS tylko o to, że dopóki naszym miastem będą rządzili ci ludzie to nic się u nas nie zmieni na lepsze, komunistyczny beton z pseudoprezydentem na czele nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |