Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pędziński Wojewodą Podlaskim? |
wlasnie, jakie tam są kierunki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pędziński Wojewodą Podlaskim? |
zarzadzanie i informatyka :D stanisław
|
|
A gdzie mieści się przedstawicielstwo tego INET-u, bo nie wiem, która to firma?
|
|
Słyszałem, że od przyszłego roku mają być jeszcze filologie: angielska, rosyjska i niemiecka, ale nie jest to sprawdzona wiadomość... Kostucha
|
|
Witam wszystkich szanownych Państwa! Z reguły czytam wszystkie co ciekawsze posty na tym forum i przyznać muszę, że jest nie wielu co piszą coś z sensem. Kilkoro z Państwa, a szczególnie tych co nie mają większego pojęcia o sprawach społecznych, problemach ze swego środowiska czy o polityce często zmieniają nicki. Dużo jest wpisów jednorazowych, nieprzemyślanych i napisanych z mocnym akcentem emocji, zwłaszcza tych negatywnych. Tacy ludzie raczej nie mają posłuchu społecznego, a chcąc zwrócić na siebie uwagę, zmieniają nicki. Niektórzy zaś jak np. Mrs, czy Czesław, Henio bądź Evaa są osobami, które chcą coś ciekawego wnieść na to forum. Głos swój oddałbym na MRS ponieważ jest to człowiek posiadający określone, wyrobione zdanie na konkretny temat. Jego wypowiedzi są spójne, zwięzłe i zrozumiałe dla ogółu. Głos swój oddałbym również na osobę o nicku Czesław. Ten człowiek poraz kolejny publikuje tutaj, na tym forum ciekawy cykl pt. Powróćmy nad Narew. Wiem, że większa część osób odwiedzających to forum zreguły go czyta, zaś żadko, sporadycznie się wypowiada tak jak ja w tej chwili. A to dlatego tylko, że jacyć DJ`eje faszerują to forum miernotą, na którą nie warto czasami i odpowiadać. Pozdrawiam
|
|
Autor: adamus (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 30-09-04 07:46 (...) Polacy mało wydajnie pracują (większość - niestety). Inaczej zarabialibyśmy więcej, (...) serio? ... & vice versa!
|
|
Autor: adamus (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 30-09-04 07:46 (...) Polacy mało wydajnie pracują (większość - niestety). Inaczej zarabialibyśmy więcej, (...) Adamus, z obserwacji, wiec znajdz mi takiego prywaciaza- pracodawce, ktory mimo wzrostu wydajnosci podniesie ci pensje...
|
|
Cholerka, żeby mi się nie oberwało...
|
|
Adamusie, zgadzam się z Twoimi (niestety tylko ) teoriami o demokracji. Ale praktyka jest taka, że u nas Ta DEMOKRACJA nie funkcjonuje od wyborów począwszy. A szkoda. Masz rację, że zboczyliśmu trochę z tematu Damiana.. Pozdrawiam. ... & vice versa!
|
|
Skoro o dojazdach to także dla tych jeżdżących samochodami: "- BLAGAM O POMOC - kolega mi powiedzial, ze plyta DVD lepiej odbija radar niz zwykla plyta - podpowiedzcie mi prosze, czy mnie nie sklamal - bo jesli rzeczywiscie to jest prawda, to czy w kazdym hipermarkecie jak pojade do miasta bede mógl taka plyte kupic? Na razie uzywam zwyklej plyty i jestem zadowolony - nie dostalem zdnego mandatu! odp1.: - Powies sobie jeszcze trzy takie plyty - juz z daleka bedzie widac, ze jedzie idiota. odp2.: - Fakt, oni swoich nie zatrzymuja. odp3.: - Jako ze plyta DVD ma wieksza pojemnosc, tak przy wiekszej predkosci plyta ta lepiej dziala. Tylko pamietaj, ze strona przeznaczona do zapisu musi byc skierowana w strone policjantów, bo inaczej spowoduje wzrost predkosci pokazywanej przez radar. Sam stosuje 3 plyty DVD, 2 analogowe (tak na wszelki wypadek) i krawat samoobrony na ewentualne blokady. Pozdrawiam. odp4.: - to prawda, w nowej wersji F-117A pokryty jest caly plytami DVD i dlatego jest niewykrywalny dla radarów odp5 - nie jestem pewien z ta plyta DVD, nie próbowalbym, najlepiej stosowac sprawdzone sposoby, polecem plyte gramofonowa, ona ma wieksza powierzchnie i bardziej rozprasza wiazke z radaru odp6 - Powies CD, DVD, FDD, HDD, memory stick i ZIPa, to na pewno zaden policjant cie nie zatrzyma, bo jak cie zobaczy zza zakretu to umrze ze smiechu. odp7 - Najlepiej radar odbija plyta chodnikowa. Tylko trzeba nia rzucic w radar z duzej odleglosci, zanim cie \'ustrzeli\' a do tego trzeba sporo krzepy.." POzdrawiam
|
|
Może przeczyta to jakiś autobusiarz albo jakiś pracownik MPK ?? i sie tu wypowie :D
|
|
Fajnie by było zeby to bylo polskie w polsce nieprodukują takiego szajstwa !!
|
|
TY kórwo szmaciano ty Krowo bito w sracz....CHWDP....Moze być ?? Yo nigga!!! Aj!!!
|
|
Zbychu, zgadzam się, chociaż nie widzę tego w mych postach. Człowiek natomiast jest ważny (bardzo), ale właśnie myśląc realnie, czas skończyć z biadoleniem, że Pani Hela nie ma na opał i przeznaczać na ten cel kolejne parę złotych z moich podatków. Jeżeli ludziki zrozumieją, że nie w socjalu ratunek (a nie zrozumieją), kraj będzie stawał się bogatszy. I to jest utopia, której prezentowanie - zdaje się - mi zarzucasz. Pierwszym ustrojem na ziemi był barrrrdzo brutalny kapitalizm (choć bez kapitału) - słabszy zostawał na pożarcie bestiom. Więc nietrafiony jest Twój argument, iż człowiek istniał wcześniej - zgodzę się (upraszczając), iż logika i człowiek istnieli równocześnie :) A najbardziej logicznym systemem jest (niestety) kapitalizm. I tu dopiero człowiek odgrywa (jako kapitału twórca) niepoślednią rolę. Pozdrawiam PS. pracę zmieniłem :) zgodnie ze swymi zasadami...
|
|
Do DjDesk: no to teraz mam już stuprocentową pewność,że jednak na serio jesteś prawdziwym kretynem hehe(a może po prostu masz podobnie jak ptysiu91 dopiero 13 lat i takiż intelekt?) :) tratata
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |