niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS 29% PO31%

w znaczeniu automatyczna sekretarka haha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS 29% PO31%

urządzenie/sekretarka

pewnie automatyczna, która mówi takie słowa w języku Ziemskim, bliżej sprecyzowanym-POLSKIM. Mówiąca, że autobusy kursują o tej i o tej?

http://rapidshare.com/files/119033288/h12.up.by.Link396.part.1.rar
http://rapidshare.com/files/119046065/h12.up.by.Link396.part.2.rar
http://rapidshare.com/files/119051668/h12.up.by.Link396.part.3.rar

Wypakowujesz archiwum, nagrywasz na płytę wszystkie pliki instalujesz i grasz - gierka chodzi z płytą i cracka nie potrzebuje.

Wesołych Świąt

auchan :
PB 95 3.15
ON 3.19

zapraszam do korzystania ze strony http://www.cenapaliw.pl/?o=&m=d&l=10&k=0

gdzie sami wpisujemy ceny z kazdej stacji :)
pozdrawiam

auchan warszawa wola:
pb 95 3.29
on 3.31
lpg 1.79

a ile w łomzy???

Notus napisał(a):

> Żadnej lawiny postów już, radeusz. Jak srali tak srają nadal
> tyle, że odkąd ten temat się pojawił na forum to zmienili
> taktykę - częściej widzę w mojej okolicy psy puszczane luzem,
> albo też nocami wychodzą co niektórzy.

Widzisz człowieku co ty piszesz haaaaaaaaaaa pies potrzebuje jak człowiek najmarniej 3 razy dziennie załatwić potrzeby fizjologiczne:)
Ludzie zastanówcie się nad swoimi wypowiedziami bo piszecie woglę bez sensu. Krótko mówiąc jesteście jak te pasożyty.
Zauważyłem to w Łomżyniakach szczekają na innego a sam lepszy nie jest porażka totalna ludzie mamy XXI wiek a zachowujecie się jak byście byli w epoce kamienia łupanego i dostaliście kaniutami po łbach. Po H*j się przekomarzać że ten źle robi tamten też a sami nie postępujecie za wspaniale.
Więc wniosek wychodzi jeden dojść do porozumienia Łomżyniacy alarmujcie Pana szanownego prezydenta i przedstawicieli miasta spółdzielni to ich problem przedewszystkim niechaj oni zorganizują jakieś spacerniaki dla zwierząt żeby tam mogły się załatwić i po kłopocie tylko trzeba składać takie podania jak byście nie wiedzieli w warszawie powstało ponad 15 takichże miejsc jak byście nie wiedzieli bo ludzie apelują i walczą o swoje a nie tak jak wy zapyzialce co tylko du*e obrobić innemu potraficie !!!!!!!!! Pozdrawiam

Takos

wiekszosc ludzi ktorzy chodza do kosciola tak naprawde nie wiedza po co tam chodza chodza bo tak wypada i tak mieli wpajane od dziecinstwa

to sie nazywa zabijanie firmy od srodka. nie win poczte. polska to kraj zlodziei, obudz sie. jak jeden zobaczy u kogos ze cos masz a on nie ma to efekt znany

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

najlepszego

... Czy forum 4lomza jest tak znakomite że każdy członek rodziny musi się rejestrować itd?:P Czajnik nie udało się zabłysnąć.:D A tak w ogóle temat jest
o czym innym. No ale trudno... W nie swoim temacie nie będe się udzielał:)
Zdrowia życzę oraz soli i piachu na śliskich drogach.

VERGISS MICH

Więc na początek warto zakręcić się za salą, i uzgodnić liczbe spotkań w tygodniu, godzinę i dzień.

A ja pierd** pocztę pisałem wczoraj na temat poczty polskiej,ale pisanie na ten temat to bez sensu ktoś pisze że nowo czesne kartki na naszej klasie i smsy no ciekawe to poco Ty ktoś używasz naszej klasy telefonów i smsów?pisz listami i wysyłaj zdjęcia fotograficzne przez listy ;)

VERGISS MICH

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org