Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Posłowie PO: nie znamy programu naszej partii! |
Boze jaka... koniec tematu dziewczyno... nie mam zamiaru z Toba dyskutowac i ci tego tlumaczyc skoro tego nie rozumiesz... mam tylko pytanie. czy wnioslas cos (cokolwiek) do ktoregos z tematow w ktorych tak zawziecie sie udzielasz? temat o traficu i 517 - NIC, temat o wranglerze - NIC (w obu tych tematach z kims sie kłócisz), temat o zagubionym portfelu - NIC (oprocz jakichs glupich wywodow ile to razy w numerze pomylil sie zalozyciel tematu - nawet nie czytasz do konca bo pomylil sie tylko RAZ), temat o sluzbie zdrowia - NIC (napisalas cokolwiek na temat lomzynskiego szpitala? oczywiscie,ze nie...bo tylko nie na temat potrafisz rozprawiac) chcesz wiedziec za co sie do ciebie przyczepilam? wlasnie o to pisanie nie na temat... wcale nie zaatakowalam cie pierwsza dlatego ze wyrazilas opinie w jakims temacie bo kazdy ma prawo do swojej opinii i niekoniecznie musi sie ta opinia zgadzac z moja. Oczywiscie wyrazasz swoje opinie,a jakze!,tylko szkoda,ze NIE NA TEMAT. zreszta w swoim poscie do ciebie dokladnie to wytlumaczylam. skoro dalej nie rozumiesz,to wybacz,ale to nie jest moj problem,ze nie nauczyli cie w podstawowce czytania ze zrozumieniem... I prosze Cie - pokaz klase i NIE ODPISUJ JUZ bo niie to jest przedmiotem dyskusji w tym czy innym temacie. chcesz dalej prowadzic jakies durne wywody? zaloz nowy temat o nazwie np. CO WY WSZYSCY DO MNIE MACIE? i wtedy mozesz dac popis swoim fantazjom. Przepraszam wszystkich za zboczenie z tematu,ale... czasem inaczej sie nie da... Wesolych Świat :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Posłowie PO: nie znamy programu naszej partii! |
nie ma jak to dobze zorganizowana reklama marketingowa. polecam artykul prawny: Marketing bezpośredni, szeptany, a może nieuczciwa konkurencja
|
|
człowieku weź już 3 poszukaj a nie 2 jest jeszcze 4 i 5 ale ja wole 4
|
|
słuchaj lowca 17 mowie ci jusz pierscienie , uszczelniacze na zaworach moze ale moze turbina no i przy okazji panewki korbowe wymien i ma byc dobrze .
|
|
Hahahaha xD no to ziomek wpadł xD Teraz wiem gdzie iść i komu prześwięcić dupsko;) ajjj dzieci . VERGISS MICH
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |