czwartek, 26 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy do Łomży dotarłą nowa gazeta?

cos takiego może ? Osobiście nie wiem czy się sprawdza
http://www.allegro.pl/item502624019_unlock_sim_karta_turbo_sim_najnowsza_wersja_2008.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy do Łomży dotarłą nowa gazeta?

uczniaki nie robia powaznych rzeczy w tym zakladzie ;)

---------------------------------------------

No to ładnie sprzedali stronę i razem z nią nas ale nawet serwerów nie wymienili na lepsze. Ale słyszałem że teraz popularniejsze są stronki niż nasza-klasa,fotka.pl,sympatia itd. ?

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

Dzieje się tak ponieważ łomżyńscy lekarze nie są stanowczo pociągani do odpowiedzialności za swoje niedopatrzenia i tzw.błędy lekarskie..
Np jeśli chodzi o wypadki-chyba co niektórzy lekarze mają za zadanie pisać jak najmniej obrażeń w karcie informacyjnej pacjenta,"utajać" je,a to wszystko przez tzw.wewnętrzne umowy z firmami ubezpieczającymi-im mniej obrażeń tym mniejsze odszkodowanie sie należy..:) Znam osobę która po cięzkim wypadku komunikacyjnym została wypisana do domu ze szpitala z urazem kręgosłupa..mimo że prosiła będąc na oddziale o zwykłe zdjęcie rtg ale lekarz na to : to napewno jest tylko stłuczenie,nie ma potrzeby robić prześwietlenia..

do luśka : wiesz jak ktoś nie rodził to nie ma pojęcia co to znaczy,jaki jest to ból,cierpienie a często i upokorzenie.. Nie przejmuj się tym co napisała haaaah5 - ona na tym forum przeważnie "wymądrza" się na tematy których chyba nie rozumie...:)
A poważniej - to bardzo ci współczuję tego co przeszłaś..zapewno i tak byłaś dzielna..Mnie podczas porodu nocna zmiana zostawiła jak przysłowiowego psa na porodówce..Na szczęście był przy mnie mąż czuwał ,wspierał,podawał wodę,nawet basen..Do końca oglądali się że dam im w łapę mimo że miałam przeciwwskazanie do naturalnego porodu..Dopiero po wielu godz. męczarni raczyli zrobić mi cesarkę..

luśka podaj mi nazwisko tego lekarza : green8@amorki.pl (za rok planuję drugą ciążę więć dobrze byłoby wiedzieć...) dzięki

nie wiem czy ci to pomoże ogólnie ale na Aleii Legionów stoi taki niebieski kiosk tam są jakieś płyty ale czy to są orginały to wiesz nie recze ;) mam nadzieje że jakoś pomogłem Wesołych :)

to w mechaniku taki wysoki poziom się zrobił??
gdy ja kończyłem mechaniak to tak naprawdę zdawali wszyscy co chodzili na lekcje.powodem tego stanu był wysoki poziom nauczycieli. z kim masz matmę?? może z panią Sacharczuk? jeśli tak to idź do niej i porozmawiaj za moich czasów zostawała po lekcjach i tłumaczyła do skutku i nie brała kasy za żadne korepetycje.
wniosek się nasuwa prosty zacznij chodzić na zajęcia

Takos

ta gemba dobrze muwi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org