Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy do Łomży dotarłą nowa gazeta? |
cos takiego może ? Osobiście nie wiem czy się sprawdza http://www.allegro.pl/item502624019_unlock_sim_karta_turbo_sim_najnowsza_wersja_2008.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy do Łomży dotarłą nowa gazeta? |
uczniaki nie robia powaznych rzeczy w tym zakladzie ;) ---------------------------------------------
|
|
|
Dzieje się tak ponieważ łomżyńscy lekarze nie są stanowczo pociągani do odpowiedzialności za swoje niedopatrzenia i tzw.błędy lekarskie.. Np jeśli chodzi o wypadki-chyba co niektórzy lekarze mają za zadanie pisać jak najmniej obrażeń w karcie informacyjnej pacjenta,"utajać" je,a to wszystko przez tzw.wewnętrzne umowy z firmami ubezpieczającymi-im mniej obrażeń tym mniejsze odszkodowanie sie należy..:) Znam osobę która po cięzkim wypadku komunikacyjnym została wypisana do domu ze szpitala z urazem kręgosłupa..mimo że prosiła będąc na oddziale o zwykłe zdjęcie rtg ale lekarz na to : to napewno jest tylko stłuczenie,nie ma potrzeby robić prześwietlenia..
|
|
do luśka : wiesz jak ktoś nie rodził to nie ma pojęcia co to znaczy,jaki jest to ból,cierpienie a często i upokorzenie.. Nie przejmuj się tym co napisała haaaah5 - ona na tym forum przeważnie "wymądrza" się na tematy których chyba nie rozumie...:) A poważniej - to bardzo ci współczuję tego co przeszłaś..zapewno i tak byłaś dzielna..Mnie podczas porodu nocna zmiana zostawiła jak przysłowiowego psa na porodówce..Na szczęście był przy mnie mąż czuwał ,wspierał,podawał wodę,nawet basen..Do końca oglądali się że dam im w łapę mimo że miałam przeciwwskazanie do naturalnego porodu..Dopiero po wielu godz. męczarni raczyli zrobić mi cesarkę..
|
|
luśka podaj mi nazwisko tego lekarza : green8@amorki.pl (za rok planuję drugą ciążę więć dobrze byłoby wiedzieć...) dzięki
|
|
nie wiem czy ci to pomoże ogólnie ale na Aleii Legionów stoi taki niebieski kiosk tam są jakieś płyty ale czy to są orginały to wiesz nie recze ;) mam nadzieje że jakoś pomogłem Wesołych :)
|
|
to w mechaniku taki wysoki poziom się zrobił?? gdy ja kończyłem mechaniak to tak naprawdę zdawali wszyscy co chodzili na lekcje.powodem tego stanu był wysoki poziom nauczycieli. z kim masz matmę?? może z panią Sacharczuk? jeśli tak to idź do niej i porozmawiaj za moich czasów zostawała po lekcjach i tłumaczyła do skutku i nie brała kasy za żadne korepetycje. wniosek się nasuwa prosty zacznij chodzić na zajęcia Takos
|
|
ta gemba dobrze muwi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |