Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezczelne poniżanie z powodu wyznania |
wtorek ty idioto czytaj dokładnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezczelne poniżanie z powodu wyznania |
a widzialem wlasnie jak policja leciala na sygnale ruszyłem za nia ale ja zgubiłem :))
|
|
mam problem z Zen V plus. możesz mi pomóc? mój numer gg: 582232
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W ostatnich dniach zmarła bardzo bliska mi osoba. Z relacji innego pacjenta OIOP dowiedzialam się, że w niegodziwy sposób została przed śmiercią potraktowana (rzucona na łóżko z niewybrednymi komentarzami, mimo, że już konała). Chcę wzbudzić dyskusję wśród mieszkańców Łomży i okolic na temat społecznego przyzwolenia i zjawiska wyuczonej bezradności pacjentów w stosunku do niewłaściwego zachowania personelu medycznego. Nie może tak dłużej być. Nie poddawajmy się w walce o nasze prawa i to co się nam słusznie należy, czyli właściwą pomoc i ludzkie podejście wykwalifikowanych pielęgniarek i lekarzy.
|
|
Jakby prasa tego nie skomentowała to i tak jest fakt że ktoś wychował takich debili i tylko współczuć ich rodzicom i ludziom, których skrzywdzili do tej pory. A ty jasiu jak masz problemy z matematyką i nie potrafisz odróżnić co to jedności a co dziesiątki to mogę ci polecić emerytowanego nauczyciela matematyki, facet zna się naprawdę na rzeczy, jest cierpliwy i dużo nie bierze. Wśród swoich wychowanków ma wielu ludzi już zasłużonych i na stanowiskach, więc "może" i ciebie by czegoś nauczył. Gorąco polecam i pozdrawiam.
|
|
jeszcze czekam na wyniki Multi... ;/
|
|
ale mnie nie obchodzi co mysli figlarka na temat lomzynianek bo dla mnie to ona moze gadac i gorsze rzeczy i wcale mnie to nie rusza bo to jest jej prywatna opinia. taka wlasnie jest moja postawa. temat nie dotyczy tego co sobie mysli jakas tam figlarka... trzeba miec szacunek do siebie i przede wszystkim znac swoja wartosc. jak ktos nie czuje sie dobrze w swoim ciele to kazdy taki przytyk na temat wagi czy ogolnie wygladu jest bolesny i nie wazne czy ma sie rozmiar 36,40 czy 44... jak kogos to az tak bardzo boli to widac nie akceptuje sam siebie i powinien sie wybrac nie do dietetyka ale do psychologa bo taka zanizona samoocene mozna leczyc . . . ,,A z resztą czy dziewczyny w rozmiarze 40 są grube..??? Mylicie się.Są w sam raz,wręcz idealne,, green zacytowalam tu akurat twoja wypowiedz ale nie w tym rzecz. po czesci zgadzam sie z toba ale z figlarka i Kola rowniez.... fakt,40 to jest rozmiar bardzo dobry. nie jakas wychudzona wydra ale tez nie hipopotam. Moim zdaniem ,,normalna 40,, sklada sie z wiekszego biustu,wyzszego wzrostu,troszke wiekszego tylka-ogolnie mozna to nazwac pelniejszymi ksztaltami... ale gdy dziewczyna jest niska,ma male cycki i dosc maly tylek ale do tego zwaly tluszczu na brzuchu,wystajace spod bluzki no to sorry... co z tego ze nosi ubrania w rozmiarze 40 (ktory jest przeciez rozmiarem wrecz idealnym-jak to napisalas z czym sie zgadzam oczywiscie) jak wyglada jak swinia... i tak jak mamy prawo powiedziec,ze osoba brudna z tlustymi wlosami,brudem pod paznokciami wyglada jak maciora tak samo mamy pelne prawo to samo powiedziec o tej 40 z wystajacym sadlem(nie wiedziec czemu takie panny zawsze eksponuja te zwaly tluszczu zamiast je schowac pod dluzsza bluzka). Bo wedlug mnie panny ze smalcem na wlosach to jest jedno i to samo co te niby szczuple ale z tym obrzydliwym sadlem w pasie. i jedne i drugie wygladaja jak swinie na wlasne zyczenie... mam nadzieje,ze rozumiesz o co mi chodzi :)
|
|
Prowokator za to że mam odmienne zdanie i nie doświadczyłem złego traktowania w szpitalu mam jechać do Holandii i poddać się zabiegowi eutanazji ? :D Chyba raczej ty powinieneś odwiedzić szpital pod Białymstokiem :D
|
|
Polecam mecenasa Andrzeja Fabisia. Najlepszy jakiego znam.
|
|
Nie będę usprawiedliwiał nikogo - każdy odpowiada za swoje czyny czy wypowiedzi ale wszyscy jesteśmy tylko ludźmi każdy z nas ma swoje problemy, swoja hierarchie wartości czy poczucie humoru. Nie prawda ze koperta jest najważniejsza ! Lekarze w Łomży są chyba nie tacy źli jak mój kolega z Warszawy tutaj na własne życzenie operował się, co prawda sam nie miałem okazji poznać poziomu świadczonych usług ale mogę stwierdzić z całą odpowiedzialnością ze są na wysokim poziomie ( nie często się słyszy ze ktoś zmarł przez ich błędy czy pozywa medyków z naszego miasta) Co do autora tematu przykro mi z powodu Twojej straty, ale opinie innych ludzi potrafią być stronnicze.
|
|
ja rowniez nie mam problemow z lomzynskim szpitalem... Luska mam pytanie. Gdy uslyszalas ten teks z ust lekarza to zareagowalas w jakis sposob?czy tylko spuscilas glowe a teraz opisujesz cala sytuacje na forum? Jesli taka akcja miala miesce to podaj nazwisko lekarza,napewno straci jakas czesc pacjentow,ewentualnie jakas jego pacjentka po przeczytaniu twoich slow bedzie przygotowana na takie zachowanie tego lekarza i gdy uslyszy cos podobnego o swoim wygladzie to da mu niezle do wiwatu i moze czegos go nauczy... Pamietam sytuacje z moja mama,ktora nie mieszka w lomzy. Przyjechala na wizyte do onkologa( osobom ktore nie mialy stycznosci z onkologami w naszym szpitalu powiem ze jest jakas ograniczona liczba numerkow i zeby sie zalapac to trzeba nie raz od godziny 4,5 rano stac pod szpitalem w kolejce),zerejestrowala sie,wziela numerek i razem z innymi pacjentami czekala na przyjscie lekarza,ktory wedlug informacji powinien zjawic sie ok godz 9. Pani doktor dotarla ok godz 11. przyjela kilku pacjentow i o 13 wyszla laskawie powiedziec ze przyjmie jeszcze 3 osoby i musi wyjsc(a miala przyjmowac do 15) i reszte pacjentow zaprasza prywatnie. Akurat tak wypadalo,ze moja mama byla 4,ale nie po to przyjezdzala po 6 rano,zeby posiedziec sobie na lawce w szpitalu do 13 i odejsc z kwitkiem,weszla wiec do gabinetu i zrobila lekarce taka jazde ze na korytarzu bylo slychac. i wiecie co? zostala przyjeta,ale osoby ktore byly po niej odeszly z kwitkiem.. To pacjenci i ich rodziny nauczyly lekrzy brania w lape. I wydaje sie wszystkim ze to jedyny sposob. Otoz nie. Sami pozwalacie na takie traktowanie a to przeciez za wasze pieniadze ci lekarze woza sie czym sie woza i mieszkaja tak jak mieszkaja... Zje*ac jednego raz a porzadnie przy pacjentach to od razu przypomni sobie skad pochodzi,bo tak to wydaje im sie ze sa jakimis bogami... I tylko podwyzki im w glowie...
|
|
Kola ty jestes klijentka z j czy kilentka z i bo mi sie wydaje ze z i a wogole zanim zaczniesz wyzywac kogos od chamow popatrz na siebie bo jestes zle wychowana i wydaje sie mi ze to ty jestes jakas za kompleksiona nie wiem jakim prawem wyzywasz ludzi od chamow i od wiesniakow moze bys sie tak spojrzala na siebie co kotek a potem oceniala innych mamy prawo wyrazic swoja opinie tak po to jest to forum a tak naprawde to mysle ze to wlascicielki zalozyly te forum zeby zobaczyc co o nich mysla a tu zdziwko ich zlapalo bo z tego co widac prawie cala lomza mysli o ich sklepie ze to lumpeks cos w tym musi byc nieeeeeeeeeeee PODDRAWIAM WLASCICIELKI DO I ED
|
|
Głupota Ludzka nie zna granic:(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |