niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co z tą wolnością?- w panstwie Tuska -pyta Gazeta Polska

rekolekcje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co z tą wolnością?- w panstwie Tuska -pyta Gazeta Polska

W Łomży jest mało studentów i dla jednej garstki nie opłaca sie robić dyskoteki co innego dla bandy 15latkow min milano chodza tam bo do "porządnych" klubów typu amnesia bądz yama nie wejda.

Poza tym nie ma szans zbudowania nowej dyskoteki w okolicach Łomży ;] nie decyduje o tym właściciel ;)

wydaje mi sie za ceny sa regulowane w zaleznosci od czynosci jakich sie dokonuje i sa okreslone stawki ktorych oni sami sobie raczej nie wymyslaja

w parafii Miłosierdzia Bożego ... chyba na 18 ale nie jestem pewien

ja korzystałam z Poredy i wszystko sprawnie przebieglo ze tego samego dnia zlozylam wszelkie dokumenty i za jakas godzine gotowe bylo do podpisania a jesli chodzi o stawki to kwota jest uzalezniona od kwoty wpisanej w akcie (np darowizna w moim przypadku), to wlasnie sie przedstawia tak jak podal DoPrze plus inne czynnosci jak ksiega wieczysta itp

polacy za granicą:

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Domniemany-zabojca-17-latki-zatrzymany-w-Liverpoolu,wid,10688239,wiadomosc.html

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Polak-zmarl-z-zimna-przed-supermarketem-w-Rzymie,wid,10688222,wiadomosc.html

takie zeczy mozna mnorzyc...

Takos

zablokuj na firewallu

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

proponuję sprawdzić ceny u notariusza w Kolnie - podobno jest troszkę tańszy niż reszta. ale niestety nie podam dokładniejszych namiarów ....

Nie wiem KGB, czy te strony są popularniejsze, ale jak sam zauważyłeś ruch na serwerach nk ciężko porównać z jakąkolwiek polską stroną, wprowadzają nawet ograniczenia w wysyłaniu kartek na godzinę, sama się zastanawiam w czym jest tego fenomen, ale niestety jestem użytkownikiem, Ty jak sądzę też, hahah.

http://www.scheurijzer.nl/

Tutaj jest pokazane... Zresztą sami oceńcie. Nie dla ludzi o słabych nerwach i nie radzę przy tym jeść... Straszne...

Jednak Temat jak najbardziej na miejscu i w odpowiednim czasie. Popieram takie filmiki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org