Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W PiS nie ma ekspertów, specjalistów, fachowców, autorytetów |
loveley - Milusia jacy wy kó...a zdolni niech was ch... strzeli , "nie kazdy" - chyba "nie każdy" buraki jedne ..! pojebane dzieci " ida święta" chyba idą święta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W PiS nie ma ekspertów, specjalistów, fachowców, autorytetów |
ja jestem chetny do gry i moi kumple tez by chcieli grac w klubie
|
|
nie macie pojecia!kierowcy za bagaz nie pobierajo zadnych oplat,jezdze to wiem co muwie,a ich praca jest nie wdzieczna,czesto muszo sie uzerac z ludzmi bo cos im sie nie podoba a co kierowca winien.nazekacie na na syf a sami pasazerowie zachowojo sie jak by w chlewie byli ząda czystosci a sam naswini,
|
|
najgorsi są studenci.inteligencik z wawy a co do czego to najwiecej brudzi.narzekacie ze siedzenia są brudne ,ale sie widzi jak ludzie nogi klado na fotele jak jedzą,i wszystko o siedzenie wycierają,ciekawe czy w domu tez tak robią,swinie
|
|
Ksiądz Burzyk wzywa, aby zamiast wysyłania przez internet szablonowych kartek elektronicznych, ofiarować za siebie nawzajem modlitwę :) £
|
|
Chcial napisac to na swoim drugim "normalnym" loginie ale jak to w zyciu bywa los splatal mu figla hehe.
|
|
np. skoda na zdjęciach wyżej stoi poprawnie. To niech to będzie nagrodą dla właścicieli tamtych aut , że tak należy parkowac !!! Takos
|
|
Gdzieś około 9 lat temu jadąc z komputerem i monitorem wraz z kolegą z Kolna do Łomży wsiadając na przystanku za mostem kierowca po prostu wyrzucił mnie na najbliższym przystanku we wsi Borkowo!!!!! Chciał kosmicznej opłaty za bagaż!!!! W Kolnie kupiłem bilet do Łomży. W Borkowie musiałem czekać około godziny na następny autobus do Łomży w którym już nie miałem problemów z bagażem. Akurat padał dość duży deszcz a wiadomo komputer i monitor nie lubi deszczu. Pomimo tego że były w pudełkach zapakowane. Apropo ludzi korzystających ze znizek w PKSach to woła o pomstę do nieba. Co to za zniżki????szkoda gadać!!!! Kiedyś to przez parę lat były połówki w PKSach.Miejskie za darmo.Metro też. PKP też było lepsze.Były darmowe przejazdy 2 klasą. Teraz to wszystko się pozmieniało i dziwią się że mało ludzi jeżdzi. Mam na myśli ludzi takich jak ja którzy są inwalidami.
|
|
Polecam zdecydowanie zespół z Kolna ROBBINS. Nie trzeba pisać wiele o nich bo dużo ludzi ich zna. Lepszego ze świecą nie znajdziesz!!!!
|
|
Mistrzu Sprytu - stawkę za usługi notarialne reguluje rozporządzenie Ministra Sprawiedliwości i nie ma miejsca na różnice. Chyba, że sam dorzucisz coś ekstra.
|
|
niezupełnie.... rozporządzenie mówi o maksymalnych stawkach, cytuję: Maksymalna stawka wynosi od wartości: 1) do 3 000 zł - 100 zł; 2) powyżej 3 000 zł do 10 000 zł - 100 zł + 3 % od nadwyżki powyżej 3 000 zł; 3) powyżej 10 000 zł do 30 000 zł - 310 zł + 2 % od nadwyżki powyżej 10 000 zł; 4) powyżej 30 000 zł do 60 000 zł - 710 zł + 1 % od nadwyżki powyżej 30 000 zł; 5) powyżej 60 000 zł do 1 000 000 zł - 1 010 zł + 0,4 % od nadwyżki powyżej 60 000 zł; 6) powyżej 1 000 000 zł do 2 000 000 zł - 4 770 zł + 0,2 % od nadwyżki powyżej 1 000 000 zł; 7) powyżej 2 000 000 zł - 6 770 zł + 0,25 % od nadwyżki powyżej 2 000 000 zł, nie więcej jednak niż 10 000 zł, a w przypadku czynności dokonywanych pomiędzy osobami zaliczonymi do I grupy podatkowej w rozumieniu przepisów Ustawy z dnia 28 lipca 1983 r. o podatku od spadków i darowizn nie więcej niż 7 500 zł. ale niestety, ponieważ notariuszę są jedną wielką kliką, dlatego wszyscy mają ten sam cennik. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
rzeby tylko jedno... £
|
|
w białymstoku jeden się wyłamał to go wykończyli i gostek musiał w angli pracować, pierd*** klika £
|
|
nawet w Ełku sa kluby siatkarskie... A w tej Łomży to nic nie ma
|
|
20 grudnia mialam egz w Szczytnie. TWO zdałam na 27 punktów, a z TSF przekrocxzyłam czas o 6 sekund, ajjjjj...... No nic nie ma co sie zalamywac, sprobuje za miesiac. Facetom taki tor przejsc to pikus :))))
|
|
Bylem u wielu notariuszy.najwiecej drze ten przy abc.mowi tak zeby jak najwiecej zarobic.tu za jedne napisanie aktu chcial o 200zl wiecej jak na dwornej u kobiety.i jeszcze bym musial czekac 2 tygodnie gdy u tej notariuszki czekalem 3 dni.
|
|
po dziweku silnika i ilosci km wywnioskowalem ze najlepszy ON to z BP. £
|
|
Jak myślicie bedzie śnieg na święta? £
|
|
Hej inwestor z tej strony kolega z nba ja swoją złotą strzałę tankuje na bp a takie tematy i tak nie maja sensu skoro lepiej jest tankować poza naszym miastem bo jest o wiele taniej. Pozdrawiam szalonego palacza zdrowych wesołych Ci życzę.
|
|
oby nie było :D
|
|
niech bedzie duzo sniegu.. i fest mroz bo nie ma swiat bez sniegu ;]]
|
|
Widzę że następny dzieciak myśli że w Łomży rządzi jakaś mafia, pewnie jak ty byś chciał coś otwierać to przestraszył byś się byle żula i zaprzestał.
|
|
co za zwierzeta pracuja w providencie i oszukuja ludzi ...
|
|
a gdzie w sklepie jest najcieplej? macie problemy dzieci....
|
|
od 3 lat, posiadam apollo, co prawda wtedy cena byla 500zeta, teraz sa tansze ale jakosc jest dobra -polecam
|
|
porażka . fuj !!!, a jaki brzydal z niego. wszystko tylko nie golf II i ticko
|
|
[quote="Donald"]Podważających sens? To kwestia logiki. Kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt osób w tygodniu jest ciężko wyjechać z Łomży autobusem do wawy to powód żeby wydawać dziesiątki milionów złotych na remont torów, zakup szynobusów i dofinansowywać to później bo z biletów jest nierealne aby utrzymać tą całą infrastrukturę? To są mrzonki, nic więcej. Nikt poważny w tym regionie nawet nie wspomina o tym crazy "problemie" kolei w Łomży. Bo to jest ekonomiczne sf. Gdyby miasto nasze leżało przy jakiejś trasie kolejowej, to by pociąg się zatrzymał raz na pół dnia, ale niestety Łomża leży na uboczu infrastruktury kolejowej. Właśnie jesteś doskonałym przedstawicielem populacji osób, o której pisałem wyżej. Kolej dla ciebie to coś co nie powinno mieć racji bytu... Dzięki towarówce po paru latach(max po kilkunastu) zwróciłby się koszt tej inwestycji, szynobus byłby tu tylko małym dodatkiem. Jakby byli chętni i byłoby zapotrzebowanie, mógłby przecież nie tylko do Wa-wy kursować, ale i Ostrołęki, Białegostoku. Ludzie z okolicznych małych wsi także by na nim mogliby skorzystać, więc ważna jest tu współpraca wszystkich. [quote="Donald"]Znowu te brednie o pociągu widmo:) 2152, chłopie skoro pociągi towarowe czasem tu zaglądają to znaczy że ktoś przywozi jakieś towary, najczęściej węgiel, widziałem też cysterny. Więc w czym problem? Kto chce i komu wygodniej to wozi towar pociągiem, a ty piszesz tak jak by tu nic nie przyjeżdżało... Czy wy nie rozumiecie, gdyby nie ten fatalny stan torowiska, do Łomży "towarówki" przychodziłyby co dzień, może nawet 2xw ciągu dnia? Śmiejcie się, bo dla was wydaje się to nierealne ale w rzeczywistości kolej jest niedocenionym środkiem transportu.
|
|
w rysiu jest mała salka, dosyć często odbywają się tam osiemnastki
|
|
Ten chirurg ?? Jaki konkretnie ?? Sami mamy zgadywać powiem Ci że nie jeden się tym zajmuje.
|
|
Jaki chirurg?Jest ich kilku.
|
|
W internecie jest tego mnówstow. Jestem akwarystą amatorem ( od pół roku), ale mam już na swoim koncie pierwszy sukces, rozmnożyły mi się gupiki, sztuk 5 wszystkie rosną jak na drożdżach hehehe;)))
|
|
ile możliwości aż nie wiem gdzie się wybrać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |