Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński przegrał z PSL |
Moim zdaniem jak już wcześniej napisałem i powtórzę to z chęcią jeszcze raz nie wszystkie złamały przepisy mimo że nie stoją jak powinny i nie chce mi się już wyszczególniać o które mi chodzi. Ale przecież trawniki też są prywatne i może właściciel trawnika stawia samochód przy swoim płocie na swoim trawniku...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński przegrał z PSL |
Hubcio... Na 99% redaktorzy tego pytania w sondzie mieli na myśli, że bramka strzelona przez Rafała Boguskiego w meczu reprezentacji Polski wywołała ogromny aplauz i radość wśród mieszkańców Łomży i dlatego można tą pozycję zaliczyć jako "wydarzenie mijającego roku w Łomży". Mówiąc poetycko, mała metafora. Najprostszym sposobem aby się przekonać, będzie napisanie przez Ciebie emaila na adres biuro@4lomza.pl. Pozdrawiam JAn
|
|
Wesołych Świąt ;)
|
|
jasiu !!!!!!!!!!! jak to się stało że ty w dwóch zdaniach nie narobiłeś błędów?
|
|
Miałe okazje skorzystać z tego salonu z powodu promocji jaką mają z tego co się dowiedzialem to kochna Pani Oliwia wyjechała albo wyjeżdża do Bługari i sprzedała ten salon , poza tym całkiem miła atmosfera i dobre strzyzenie męskie co do kobiecego to nie wiem , może wysle tam żone
|
|
napewno nie piatnica wyjazd na bialystok!!! to kombinator i kapus!!! tak na powaznie to czlowiek w rakowie po lewej stronie ale numeru nieznam!!! przelozyl ok 50 autek i jest dobry problem chyba tylko z terminem ale wie co robi i widac ze sie stara!!!!!
|
|
żaden z przedstawionych na zdjęciach pojazdów nie jest zaparkowany zgodnie z obowiązującymi w tym kraju przepisami prawa o ruchu drogowym rudy błazen z druhem
|
|
W ostatnim akapicie powinno byc: Z tego co pamietam to figlarke rowniez skrytykowalam za poglad,ze lepszymi ludzmi sa ci,ktorzy ubieraja sie TYLKO w ekskluzywnych butikach,ktorych swoja droga W ŁOMZY nie ma... Dlatego bylabym wdzieczna,zebys na przyszlosc nie powolywala sie na moja osobe w sytuacjach,gdy nie masz racji... Dziekuje
|
|
Nie zbankrutowali tylko otrzymali wsparcie dokładnie tak jak General Motors, FORD czy nawet wspomniane wyżej ING. Po drugie jeśli rząd amerykański wspiera AIG to ma pewność, że robi dobrze. A jeśli chodzi o wyniki to funduszy to oczywiście można sprawdzić kto inwestuje lepiej. Polecam www.knf.gov.pl
|
|
Mam pytanie czy ktoś ma na sprzedanie jakaś z wersji PSP bo jestem zainteresowany kupnem. Nie obrazę się gdy będzie przerobiona z karta pamięci. -> info proszę słać na maila fiszek@op.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |