Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy zasługują na więcej niż na rządy PiS! |
jasiu a czego oni beda tam szukac??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy zasługują na więcej niż na rządy PiS! |
debili, którzy pytają o adres huba na publicznym forum, a także debili, którzy po przeczytaniu na taki hub wejdą
|
|
dziku dziku... które to juz podejscie do autoreklamy? juz chyba straciles rachube
|
|
Ja na tą sondę patrzę tak troszkę z przymrurzeniem oka...:)
|
|
Dobrze, ze chociaz nie ja pierwszy jak widze, sie zastanawiam ilu jeszcze kretynow zada to pytanie na forum. Moze faktycznie trzeba az nalotu policji zeby do ******** idiotow dotarlo. Pozniej znow bedzie placz, ze policja po domach chodzi. Powinni wylaczyc ten hub w pizdu, bo tylko problemow narobia ludziom, skoro maja uzytkownikow matolow.
|
|
"orjentuje" hahahaha pisze się orientuje
|
|
również polecam Porede, co do cen to w łomży jest minimalna różnica między poszczególnymi kancelariami, moja sprawa kosztowała 1500pln i rozpiętość w Łomży wynosiła +- 50pln, nie wiem jak poza granicami miasta np: Zambrów, Ostrołęka itp.
|
|
madziusmadzius było "porządnych" i chodzi głównie o to, że nie wpuszczaja poniżej 18lat. OjciecR tak myślisz więc buduj a zobaczymy czy dojdzie do otwarcia ;) już raz próbowali budować. HokusPokus jeziorko nie ma nic do porządnej dyskoteki. Moi znajomi wolą jeżdzić do Eufori, Ibizy, Atlanty, Jaświły kiedyś X i jakoś nikt na transport nie narzekał.
|
|
"Widzę że następny dzieciak myśli że w Łomży rządzi jakaś mafia" czy ja gdzieś tak napisałem to przestań pisać głupoty. Pogadać sobie możesz, a ja nie mam zamiaru wam nic uświadamiać, opowiadać itp bo widać, że gówno wiecie i tak powinno być. koniec dyskusji z mojej strony.
|
|
ty ja nie wiem
|
|
flatmoo mówiłeś że mozesz pomoc w organizacji to moze bysmy cos zrobili w tym kieunku. Jeszcze taki pomysl do glowy mi przyszedl zeby porozmawiac z prezesem UKS JEDYNKI czy by nie chcial zorganizowac sekcji meskiej tez pod ta sama nazwa.
|
|
W okolicach Lomzy jest wieke pieknych miejsc np.za Jeziorkiem nad rzeczka Lojewek.
|
|
aaaa... Tam ktoś się za głowe trzymał.. ale tak to chyba nic groźniejszczego się niestało. Tylko tej pani w seicento co siedziała z tyłu(?) coś groźniejszego(?) sie stać mogło.
|
|
Kluby to na pewno otwarte
|
|
apropo psp. ma ktoś może na sprzedanie PSP FAT???? w dobrym stanie i za rozsądną cenę?????
|
|
Wracamy do gry ! :)
|
|
Moim zdaniem to nic ciekawego zeby d..... miala rece to by lepiej zrobila.
|
|
polecam leroy merlin w bialym. naprawde tanio mozna kupić.
|
|
Prowokator, dajcie już na luz. Ludzie nie mogą tak mysleć bo neurony by tego nie wytrzymały.... "Kto staje się idiotą, zrzuca z siebie ciężar myślenia"
|
|
Pewności nigdy nie mamy ,ale myślałam że na małacha 6 będziek ok i się rozczarowałam więcej tam nie kupie , i wole kupywać w sprawdzonych miejscach a nie w nowych
|
|
wykupic sobie konto na rapidzie i sciagac z warezow
|
|
łącze 2Mb mam konto na miacho, PS, PB odezwij się na youngbloodz(at)o2.pl
|
|
jest na to metoda: przed wydaniem reszty nie wkladasz banknotu do kasy tylko kladziesz na oczach i wydajesz reszte.dopiero po wydaniu reszty klient ja zabiera i wkladasz banknot do kasy. zaszedłem kiedyś wrzucic totolotka i akurat natknalem się na taką sytuację, akurat mijałem się z jakas babka w drzwiach podchodze do lady a sprzedawczyni dopiero sie skumala że ją babka oszukała.wybiegła ale nie miała już kogo szukać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |