niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Program PiS...

ale ty jestes zryta"dziewo".....to masakra... TY EMI85 pewnie **** jak szafa 3-dzwiowa byłas w tym sklepie ale niestety dla wielorybów tam nie ma ubrań i sie wyżywasz hehe ... ale powodzenia bo Ci ktorzy tu "jadą" tym dziewczynom moge się założyć ze są zakompleksionymi osobami...w dodatku puści i schowani pod jakimis nickami zeby tylko nikt ich nie zpoznał... Jak macie odwage jedna z drugą gówniara to idzcie tam i powiedzcie: ale wy jestescie beznadziejne... hehe

PUŚCI BEZNADZIEJNI LUDZIE!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Program PiS...

Jak w temacie. Swoje opinie na temat paliwa? jaki silnik lepszy, ropniak czy benzyniak? Gdzie najlepsze paliwo?

niech tam policjanty zaleca w sylwestra i rozpierdola cale te towarzystwo :)

Sie nie pienie maleńka tylko same nie jestescie świete a anonimowo opierdala...komuś dupy... jesli dla was tak jest fajne to ok...bawcie sie dobrze...hehe załosne:P a nikt jeszcze wszystkim nie dogodził wiec dla innego cos jest dobre dla innego nie... Tylko jesli w waszym mniemaniu opier sobie wzajemnie dup jest w porzadku bo tak fajnie to okej....To z Wami cos musi byc nie tak... hehe:P

POZDRAWIAM I WESOŁYCH ŚWIĄT W "MIŁEJ ATMOSFERZE ŻYCZE"

DLA MNIE TEMAT ZAMKNIĘTY JUŻ JEST ALE JESLI KTOS MA OCHOTE ROBIC Z SIEBIE PAJACA TO SMIAŁO PISZE I ROZKMINIAJCIE DALEJ HAHA

i w ten sposob zareklamowaly Ci sie wszystkie pseudo-zespoly ktore nie maja grania,a dlaczego???---bo jak w trakcie Wesela wylacza prad ,to zaden z nich nie bedzie wiedzial jakie ma dzwieki na klawiaturze-Jesli wogole beda ja mieli na Weselu!a i tak bywa! moge Ci polecic zespol z Jednaczewa 1-tanczy,4-spiewa! chlopaki dostali doplaty rolnicze ziemie oddali w dzierzawe ,kupili sprzet i dysketky i juz sie kreci :):) wiec wniosek z tego jaki???w calej Lomzy i okolicy sa tylko 3 zespoly ktore graja na zywo na weselach i zaden z powyzszych nigdy tak nie zagral i nie zagra!!! Pozdrawiam ROLNIKOW

wszystkie cco nowe ;p to mam

DiDi

Witam !!
Jeżeli chodzi o sponsora niestety nie widzę tego zbyt klarownie, ale myśle że chęci wystarczą. Jestem chętny i zawsze mogę pomóc zorganizować jakieś granie.

karol1982 - mi kazali wypełnić tą co ma 19 stron
W jakim mieście masz wywiad?? ja mialem w katowicach i było ok

Nie wiem jak wy, ale ja zrozumiałem tą wypowiedź jako ironię ;)

Z tego co mi wiadomo to na lodowisku takiej możliwości nie ma ;)

o każdej mi pasuje. ale najlepiej by było tak do 14 wyjechać

jak dla mnie dobry wywiad cieszy ze chłopaczyna trzyma dalej swoje korzenie ! Jestem naprawde ciekaw jego płyty

a jaki emulator jest najlepszy?

gdzieś mi jeszcze te umknęło ;)
tak poza tym robiłem je ok miesiąca temu podczas małej przejażdżki po mieście. Miałem aparat pod ręką więc korzystałem z okazji :)

orjetuje sie ktos może czy jest w Łomzy jakis zakład , który handluje pleksą lub wycina elementy z pleksy !

dzieki za ewentualne odpowiedzi

Zapytaj w Plandekach Mazurskich przy Piłsudskiego

ja też po spodnie LEE lub WRANGLER jeżdze do B-stoku dlatego że tu nigdy nie ma czego szukam! co do pań to może i faktycznie są nie do końca miłe,jeśli jestes dobrze ubrana to faktycznie się starają a jeśli nie to....... nie ruszą tyłków.................słyszałam to już nawet wśród moich znajomych!ogólnie to nie znam tych pań i nic do nich nie mam!

Najlepsze dla dieselka paliwo z PKS-ów. Tanie i dobre jakościowo.
Dziś (20.12.2008) ON 3,55 zł.

http://pl.youtube.com/watch?v=K1HvdNfFRAo

Czyli jasiu śmietana =WD wydało się hahahahahahaha

ty TomekM ta rozmowa juz ze 2 lata jest w eterze, masz zapłon chłopie

plekse sprzedaja w firmie pogrzebowej Swieta Anna na poznanskiej kolo urzedu celnego 1m x2m kosztuje 260 zł i tylko oni w Łomży tym sie zajmuja z tego co mi wiadomo

to zapodaj coś swieżego

Chciałem rozweselić towarzystwo forumowiczów
narzekające na złą obsługę w sklepie, zniszczony chodnik, źle zaparkowane samochody, drogie paliwo, zagubionych w naszym wielkim mieście i pytających "gdzie..." ... itp

Wesołych Świąt

haaaah5 Ty naucz sie czytać bo nie wiem skąd wywnioskowałeś ze ja to ona a nie on- kretyn po drugie gdzie tu masz licznik postów, do tego co to za poje.... forum gdzie opcja edytuj... a po za tym jak nic nie wnosisz do tematu siedź cicho albo idź na Hyde Park bo tylko off topować umiesz ze mnie cfaniak a z Ciebie frajer widzę ze tu pomocy na pewno nie uzyskam

ta gra to silkroad najbardziej ******** gra na swiecie moim zdaniem

Jeszcze jest sklep zoologiczno-wędkarski Złota Rybka na ul.Broniwskiego

eeeeee, a juz miałam nadzieje na świeży powiew w klasie

W Anglii za pozostawienie psiej kupy jest 1000 funt kary. Wiadomo, ze z jej egzekwowaniem moze byc roznie, zaraz pewnie poleci lawina postow ze i tak nikt tego nie sprawdzi .... ale tu jest inaczej ... nikt nie musi. Czesto widze jak ludzie sprzataja po swoich pupilach, a kupek pulapek praktycznie nie ma

Treść jest ukryta

amen

sd popieram

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org