Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zyta nie zaryzykuje posady dla JarKacza |
I znowu zmyśla... A kto pisał że w sprawie kradzieży zeznawać nie można? Tu mowa była tylko o parkowaniu...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zyta nie zaryzykuje posady dla JarKacza |
Widzisz moze nie dla wszystkich są takie same hehe Mnie zawsze miło obsługują. Wow moze to jakiś znak (np zakazu )hahaha Pozdrawiam wszystkich :-)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A moja propozycja - taka przedświąteczna - aby zakończyć już ten temat. Dostało się po głowach tym dziewczynom, zapewne wyciągnęły wnioski tak samo jak właściciel sklepu. Po co dalej drążyć temat ... ? Myślę, że cel autora tematu został osiągnięty. Pozdrawiam
|
|
Tomek - tak jak w każdej branży są ludzie bardzo dobrzy w tym co robią i tacy mogliby się obrazić gdybyś ich nazwał "puszczaczami", a są i tacy którzy owymi "puszczaczami" są i psują wizerunek ogółowi. Dotyczy to zarówno klubowych DJ jak i weselnych wodzirejów. Wszystko zależy od poziomu umiejętności, oraz również od tego czy czuje się to co się robi, czy to co się robi po prostu się kocha.
|
|
Gdyby nie było, polecam wersje audio rekolekcji u Dominikanów http://www.da.freta.dominikanie.pl/dzialalnosc/kronika/audio/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |