czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nasz grajdołek

moze w satyrze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nasz grajdołek

Jeśli chodzi o te sklepy to nie mam żadnych zastrzeżeń... Ceny faktycznie są wygórowane ale nikt nikogo nie zmusza do kupowania w tych sklepach, więc nie rozumiem po co tam chodzicie...Jeśli mi coś nie odpowiada nie muszę sie do tego zmuszać. Faktycznie tylko jest z reklamacjami- nie są praktycznie nigdy uwzględniane... A na każdy produkt przysługuje nam reklamacja za okazaniem paragonu, ktorego niestety tam nie dostaniemy...ogólnie dziewczyny są spoko( przynajmniej dla mnie) o reszcie sie nie wypowiadam...

rudy błazen z druhem

Jeśli chodzi o te sklepy to nie mam żadnych zastrzeżeń... Ceny faktycznie są wygórowane ale nikt nikogo nie zmusza do kupowania w tych sklepach, więc nie rozumiem po co tam chodzicie...Jeśli mi coś nie odpowiada nie muszę sie do tego zmuszać. Faktycznie tylko jest z reklamacjami- nie są praktycznie nigdy uwzględniane... A na każdy produkt przysługuje nam reklamacja za okazaniem paragonu, ktorego niestety tam nie dostaniemy...ogólnie dziewczyny są spoko( przynajmniej dla mnie) o reszcie sie nie wypowiadam...

Statoil jak i inne stacje maja ciagle wyższe ceny niz cała Polska dlatego ja nigdy tu nie tankuje tylko w innych miastach mimo ze miszekam tu juz 4 lata.Mam gdzies te ich paliwo i te ceny.Żenada i jescze raz żenada!!!
Jedyna stacja co ma ceny w miare ok to Orlen w Piatnicy reszta niech sie buja!!!

Nie rozumiem tematów typu: co sądzicie o ekspedientkach z tego i tego sklepu... jedyne co wiem, że takie tematy zakładają chorzy z zazdrości ludzie, którzy poprzez swoją anonimowość chcą uzyskać nie wiadomo co???bebe999 założyłaś ten temat a jaki miałaś cel??? Dlaczego nie powiesz dziewczynom tego w oczy- przecież się znacie?!
Moim zdaniem niech każdy ocenia siebie... nie wiem co chcecie tym uzyskać... Jest Wam lepiej na duszy, że oczernicie inne osoby? Jeśli Wam nie pasuje ten sklep to możecie jechać sobie do Białegostoku...w sumie to nie aż tak daleko... nie bede tu nikogo oczerniać i zniżać sie do takiego poziomu, ale zanim coś powiedzie glupiego to sie dwa razy zastanówcie, a nie rzucacie puste słowa wobec innych osób. Jedna osoba napisała o jednej z tych dziewczyn a własciwie o czarnej z kreconymi włosami... Troszke pojechałaś dziewczyno...założe się ze znasz tą osobę (jeśli ja oglądałaś na nk)i wcale nie jestescie zaprzyjaźnione a że trafił sie taki temat miałaś okazje sie odegrać na tej dziewczynie... he tylko juz nie wnikajmy czemu?! ... chore!!! LUDZIE OPANUJCIE SIE przeciez to do niczego nie prowadzi

ałyby się KOPY NA MORDĘ ! I nie byłoby dla mnie istotne czy robiłby to 16-letni szczeniak czy 65-letni sfrustrowany przez żonę dziadek...

po pierwsze skoro byly naklejki to byly zajete.
a po drugie dawid??

przepraszam---MUZYKANTUF

Już większego pajaca od ciebie to nie ma 1bebe1 :) Też ci życzę wesołych świąt w miłej atmosferze.I bądż milsza dla klientów ekspedientko w/w sklepu nikt nie będzie "oczerniał" twojego zachow.na forum...:)

Na wigilijnym stole
ubranym od rana
haftowane serweta,
świąteczna porcelana.
Przy wigilijnym stole
siądziemy wszyscy w rzędzie,
a jedno miejsce wolne
dlatego, co przybędzie.
Przy wigilijnym stole
kiedy gwiazdka zaświeci
usiądą: tata, mama,
usiądą także dzieci.
Na wigilijny wieczór -
jak powiedziała mama -
zaprosimy tę panią,
która jest w domu sama.
Wokół jasnej choinki
usiądźmy wszyscy w kole;
ludzie są sobie bliscy
przy wigilijnym stole.
Wesołych Świąt...

winrar :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org