Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Niemczech szariat zastępuje państwo prawa |
np w sytuacji gdy jade drogą i widzę przedemną samochód co jeżdzi od jednego pasa do drugiego czy środkiem to odrazu bym zadzonił na psy że typ jest pod wpływem alkoholu takich gamoni trzeba uczyc, co do kolegów z torbą nie moja sprawa jeśli mnie osobiście to nie dotyczy , przedzęj czy póżniej polecą do poprawczaka czy na ostrołęke póżniej czerwony bór w takiej małej łomży prędzej czy póżniej nic się nie uchowa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Niemczech szariat zastępuje państwo prawa |
Witam! Posiadam zestaw opracowanych przeze mnie nowych pytań testowych do Policji na 2008 r. w skład, których wchodzi: TEST Z WIEDZY OGÓLNEJ - administracja publiczna (222 pytania i odpowiedzi) - funkcjonowanie policji (84 pytania i odpowiedzi) - bezpieczeństwo publiczne (114 pytań i odpowiedzi) oraz -MULTISELECT - opis testu - 560 pytań (charaktertystyka twojej osobowości i zachowań) - poradnik multiselect pomoc - porady jak zdać multiselect - historyjka kryminalna (zadania na spostrzegawczość) -opis - zadanie na refleks - opis - zdjęcia i pamięć fotograficzna,historyjki,logiczne - sześciany - program na którym można sobie poćwiczyć - POLECAM - 4 zadania matematyczne z gotowymi rozwiazaniami - zarys pytań zadawanych przez psychologa - zarys pytań zadawanych na wywiadzie zorganizowanym - Rozmowa z psychologiem (zadawane pytania) - program szkoleniowy w szkołach -TEST SPRAWNOŚCIOWY -zestaw ćwiczeń i norm dla mężczyzn/kobiet - filmik opisujący przebieg testu pytania i odpowiedzi z lat poprzednich wzór podania , życiorysu -ustawa o policji -Konstytucja RP KONTAKT GG 10428223 matik800@wp.pl UWAGA NA BŁĘDNE I NIESPRAWDZONE TESTY
|
|
A i jeszcze do ELSDI : nie muszę pisać gdzie jestem zatrudniona (może ty pierwsza(y) napiszesz gdze ty co? :)) Ale chyba dobrze pracuję bo skarg na mnie nie ma na żadnym forum:))
|
|
A ja Staśka Wiszowatego,grał u mnie,u braciaka i we rodzinie ze dwa razy i każdy był zadowolony.to jego nr tel.508964392 można go było posłuchać w VIPIE latem.
|
|
i pałki :D buhahahah
|
|
|
ale 20 sierpnia 2009 to jest czwartek, więc każdy zespół powinien mieć wolny termin na ten dzień :) pytanie tylko czy będą chcieli zagrać w czwartek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |