Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chcesz coś zmienić? |
A Petardow na rynku nakopowali Lomzanie aby pieknie i dostojnie przyjac nowy rok ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chcesz coś zmienić? |
założyć alarm w domu ;-))
|
|
WD skąd wziąłeś ten cytat??? "cyt: Samochód znajdujący się w przestrzeni publicznej (ulice, parkingi) może być fotografowany bez ograniczeń, podobnie jak architektura czy zieleń. Publikacja zdjęcia w internecie nie łamie ustawy o ochronie danych osobowych bo: 1. tablica rejestracyjna nie jest dokumentem, 2. po numerze rejestracyjnym nie można zidentyfikować właściciela (to może tylko policja, prokuratura, lecz nie internauta) Prawa autorskie zdjęcia należą tylko i wyłącznie do osoby która je zrobiła (chyba, że je odsprzeda lub odstąpi) - w żadnym razie do właściciela fotografowanego przedmiotu." Jestem ciekaw bo 1. tab rejstr. nie jest dokumentem... ale co ma piernik do wiatraka?? Art 6 ust1 UST o Och. danych osobowych. Coś Ci się pomyliło. 2. A sąsiad, rodzina, kolega z pracy?? NIe musisz całemu światu pokazywać tych zdjęć wystarczy, ze 5 na 10000 osób rozpozna te samochody i przypisze sobie w głowach ich właścicieli już przetworzyłeś dane osobowe. Oczywiscie, że autor dysponuje zdjęciem itp itd natomiast co jeżeli ja zrobię Ci zdjęcie z rodziną... mogę też je sobie umieszczać na różnych portalach...??? Pomyśl. Czekam na źródło "cyt" z chęcią poszerzę swoją wiedzę. Pozdrawiam Dziad
|
|
poszukaj w starszych postach byl juz taki temat
|
|
Nic nie moge znaleść żadnych starszych postów... a Ty Dżordż?
|
|
cholera tyle , że Twoj ślub juz się odbył;p "20.08.2008r" A tak serio to może DJ zamiast zespołu?
|
|
Raczej jest to zmowa pomiędzy stacjami paliwi ceny sa podobne ale i wysokie
|
|
qwe mowi o kims ze byl robolem, a sam truskawki zbiera w niemczech co mozna wywnioskowac po tym: Autor: qwe (---.pool.einsundeins.de)
|
|
polecam Graffit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |