Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rodzice są zszokowani zmianami |
Ja w piątek w Białym tankowałem ON na statoilu za 3,43zł !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rodzice są zszokowani zmianami |
smierc osoby a zlodziejstwo to dwie rozne kategorie przestepstw a co do kopania w tylek to nie ma takiej opcji POOL sam jestem ofiara bezczelnego zlodzieja na kwote dla mnie duza:( ale wiem jak ten system dziala jakby im przyprowadzil za rekaw zlodzieja to moze by sie zajeli a tak to maja nas panowie niebiescy centralnie w d.. wiec jak mamy z nimi wspolpracowac i okazywac im nalezny szacunek??
|
|
Wszystko tylko nie bierz DJ na wesele... tam liczy sie klimacik;p nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Dzieki Izis* niestety nic konkretnego tam nie ma...
|
|
Polecam AMOR www.zespol-amor.yoyo.pl/ na stronie znajdziecie kontakt
|
|
On ma 28 lat, ona 17. Porwał ją z miłości. Chciał doprowadzić przed ołtarz. Łomżyńscy policjanci uwolnili niedoszłą pannę młodą. Kawaler i czterej jego pomocnicy zostali zatrzymani. „Noc poślubną” spędzili w policyjnej izbie zatrzymań. wiecej: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=17346 Jak w bajce. Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
czy zna ktos moze oprócz mortal kombat jakies ciekawe gry na kompa w podobnym stylu ???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |