sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie przygotowują się do lekcji

Piotr.. z tym rajdem wokol Parku to fantastyczny pomysl... bo co to za przyjemnosc "krecic" "na miescie"?? Mozna tez po Puszczy Kurpiowskiej, tam tez jest slicznie. Jazda na orientacje.... odnajdywanie punktow kontrolnych lub czegos innego odnajdywanie. Przy okazji mozna sie odnajdywac w Łomży i zrobic konkurs kto najlepiej zna topografie miasta.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie przygotowują się do lekcji

a pamietacie mlego w butelkach?:) To kiedys w takim mleku znalazlam calkiem pokazny korek drewniany:))

mialo byc MLEKO nie "mlego" sorry za literowke;)))

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

sorry za litrówkę :)))))))) - tak mogłaś napisać.... :) - a potem znów byś przepraszała.... :D ....fajnie by było......

a jeśli chodzi o mleko w szklanych butelkach...... piekna rzecz...... czasem mi się tęskni do takiego mleka..... :D

Piątek odpada bo ja dopiero okolo 24:00 wroce z Wa-wy, ale sobota jak najbardziej mi pasuje.... Moze byc o 20:00 albo naet o 19:00...

Kto pamięta rajdy Military Trophy?
Przypomnę, zaczęło się to w 1991 roku. I z roku na rok impereza rosła, rozkręcała się, coraz bardziej, i bardziej .... Och, to były czasy. Zostały zdjęcia, wspomnienia, ale i puchar za I miejsce, nie chwaląc się. Uaz-a niestety już nie mam.

Kluczyki można wziąć :) .....a samochód zostawić w domu.... :D

Tak wybierzcie platforme cyfrowa polsatu :))))) A tak serio to IST nie jest zly, za takie pieniadze nie ma chyba nic lepszego, co najmniej nie w łomży

alez tylko nie w Niedziele, bo to przeciez Super Bowl ..... oczywisiscie, to tylko tak zartobliwie....
pozdrowienia,
wych

racja, i watpie czy doczekamy sie jeszcze jakiegos "wyzu demograficznego", jesli rodzina nie ma za co utrzymywac domu, ba, czesto nie ma nawet co utrzymywac - bo i skad pieniadze na mieszkanie?... i nie starcza jej na podstawowe potrzeby takie jak jedzenie - to trzeba byc "szalencem" aby decydowac sie na dziecko....Smutne ale prawdziwe...

co ja pisze?:) 45 jak narazie:)

...i znów nie ma mnie w Łomży...

...ale obiecuję, że jutro wieczorem jestem u Adriana... :)

straszne.....

Zbych

a co mialbym nie pisac skoro mnie to interesi?? a tak nawiasem to w "koterii" bylo zajebiscie, Piotr poswiadzczy:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org