poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Krzysztof Cugowski o POLSCE

Odradzam!!!
no chyba, że interesuje Ciebie praca za plus minus 300 złotych przez cały miesiąc bez umowy i powroty do domu po 20.
Skoro tak się traktuje pracowników, z którymi ma się kontakt na codzień to jakie musi byc podejście do klienta?
Ubezpieczenia samochodowe, mieszkaniowe, ofe.
A moja rada jak najdalej od tego syfu jeśli nie chcesz doznać rozczarowań. Najlepiej żeby PIP się tym interesem zainteresował...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Krzysztof Cugowski o POLSCE

Lipa troche!!!!!!!
czy tak zawsze ma byc w Łomzy wszysce pewnie do białego wala???

ok spoko w takim razie Panie WD i Panie NOTUS skoro takie z Was świętoszki i znawcy kodeksu to podajcie swoje numerki tablic rejestracyjnych (przecież to nie jest dokument - pisze WD) a jak nic któregoś pięknego dnia fotki waszych pojazdów znajdą się na forum i to właśnie w tym temacie nie dziś to jutro nie jutro to za rok... cierpliwość jest cnotą... no to jak podejmiwcie się wyzwania cwaniaczki ??? (no chyba że macie jakieś 12-16 lat i o jeździe samochodem nie macie zielonego pojęcia)

Tak a'propos biedy i wygód.
Niby każdy mówi bieda, bieda, kryzys, a co z tymi co sobie saunę we własnej hawirze robią - własną, prywatną.
Więc tacy jak ja przynajmniej chcą raz na jakiś czas skorzystać z takiego luksusu ;) A tak na poważnie, miło jest sobie posiedzieć w saunie. Cieplutko, przyjemnie... Pełne odprężenie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org