Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bliżej mi Kaczyńskiemu do wizerunku patrioty niż reszcie... |
czesc tez szukalem takich info i wydaje mi sie ze to pozyczki itp wiec lipa bo ludzie kasy na krredyty niemaja ale sprawdzic niezaszkodzi mam rozmowe 18,12 na 13
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bliżej mi Kaczyńskiemu do wizerunku patrioty niż reszcie... |
czesc tez szukalem takich info i wydaje mi sie ze to pozyczki itp wiec lipa bo ludzie kasy na krredyty niemaja ale sprawdzic niezaszkodzi mam rozmowe 18,12 na 13
|
|
hmmmm rózne opinie patrzę na temat tego lokalu... według mnie ochrona na wejściu jest bardzo kulturalna i to nie prawda to co ktoś tam powiedział, że robią co chcą bo według mnie tak nie jest... muzyka jak muzyka lokal jest mały fakt że nie da się pogadać ale jeżeli chodzi o zabawę to pobawić się można...wódka jak wódka jak ktoś wybiera się na balet z czapką drobnych to niestety.... ale w łomży taka mentalność ktoś by się chciał za 10 złotych dobrze zabawić..a Ty co to napisałeś to i tak tej wódki tam nigdy nie kupiłeś tylko rozpiłeś ją na parkingu i wszedłeś już nieprzytomny że w tym lokalu zostawiłeś tylko 5 złotych na piwo które Cię dobiło więc wiesz...
|
|
te dwa ostatnie posty to przyjaciele albo rodzina pisala. Wodka ciepla i dziewczyny grobe.Kufelek polecam i piwo z sokiem malinowym.
|
|
Generalnie, ronda to po pierwsze, zaś inwazja L-k to dwa. Jeżeli jedzie się podczas godzin przedpołudniowych i trafia na korek to na 100% na którymś z omawianych rond próbuje bezskutecznie wjechać fiat z "nauką jazdy". Jadąc ostatnio Zambrowską naliczyłem ich tylko w okolicy Teatru Lalek - 10 sztuk. To naprawdę przestaje już być zabawne. Proponuję aby włodarze miasta opracowali system opłat dla przyjezdnych cwaniaczków (czytaj właścicieli szkół jazdy), którzy naszym kosztem (korki, pogarszający się stan dróg) zarabiają krocie przyciągając swoich klientów obietnicą zdanych egzaminów na łomżyńskich drogach ! Tak dalej jeździć się po Łomży nie da !! ________ Malachit
|
|
Bylem raz i za wiecej dziekuje. Nie wiedzialem czy to klub czy dyskoteka muzyka napier... nie mozna porozmawiac. Malolaty kupuja jedno piwo siedza przy nim caly wieczor a w miedzy czasie gibaja sie na parkiecie i miedzy stolikami. Ochrona robi wrazenie wszyscy elegancko odziani w dresiki najlepszych marek robione na tajwanie :) Co do restauracji super jedzonko to co zamowilem mi smakowalo.
|
|
widzieliście 'karambol' na legionów obok dworca, po 8.00? cztery osobówki. jakie miasto - taki karambol :D
|
|
Ale atrakcja do opisania na forum o 8 rano ojej :-)
|
|
madziusmadzius Tobie się nie podoba, że parkujemy na ulicy, a właścicielom mieszkań na Wyszyńskiego, że zajmujemy im parkingi i właśnie oni zwracają nam również uwagę. Jeżeli chodzi o przebiegające dzieci to masz rację, tylko że ja swoje bardzo kocham i pilnuję , żeby właśnie w tym momencie żaden samochód nie jechał. I uwierz mi zwróciłam uwagę tej pani. A żalę się tak samo jak Ty, której przeszkadzają parkujące samochody. A może Ty zatrzymaj się i zwróć uwagę któremuś z rodziców zamiast wylewać żale na forum. Pisaliśmy listy do miasta o zrobienie parkingu, ale oczywiście nie ma na to pieniędzy. To może znajdziesz jakiś inny złoty środek. Bo według Ciebie dzieci nie mogą chodzić po trawniku, ale kilkanaście psów dziennie to oczywiście. Ale gilu trafił w sedno sprawy na temat Twoich wypowiedzi i nie będę się powtarzała. Jeżeli nie przeszkadzają Ci leżące wszędzie odchody psów, to napisz gdzie mieszkasz. Może z Twojej klatki zrobimy latrynę. Przecież płacimy podatki za wywóz śmieci i nieczystości, więc zgodnie z Twoimi wypowiedzeniami wszystko będzie ok. Wymagasz kultury od innych, bo Cię irytują to najpierw udowodnij że na nią zasługujesz.
|
|
Jak w temacie, nieważne na kim i nieważne czym:)))) --------------- > http://www.sockandawe.com/ <---------------
|
|
zaraz chciałaby nie wiadomo jaki karambol, chcesz powiedzieć że Łomża zasługuje na większe karambole?
|
|
Lee to umierająca marka Wrangler raczej jeszcze niee, chociaz juz tez niedaleko co do sklepu to nie kupuje tam zewględu na to, że chcialem tam kupic kiedys kilka konkretnych modeli spodni i nie bylo ich w asortymencie. a Panie w tych sklepach jak to Panie he mają ładnie wygladać, na reszte juz chyba pracodawcy nie patrzą.
|
|
Trzeba było zrobić zdjęcie i na kontakt@tvn24.pl wysłać to cała Polska by obejrzała :)
|
|
ja ostatnio mialem przyjemnosc jazdy w sobote... no ludzie...normalnie szok!! daltonisci... nie patrza na nic...tylko przed siebie
|
|
Ludzie czy naprawdę karambol jest dla Was sensacją? Pomyślcie ile innych ważnych tematów można byłoby poruszyć zamiast podniecać się karambolem.Wielkie mi wydarzenie ,że trzeba o tym pisać na forum...
|
|
evina: z 2460 brutto jest dokładnie 1762,68 ([urk=http://www.infor.pl/kalkulatory/wynagrodzenia.html]źródło), jeśli Ty masz inaczej to znaczy że ktoś za Ciebie nie płaci zaliczki na podatek dochodowy :P Proponuję by ktoś wrzucił kilka zdjęć takich chodnikówlub trawników... Mi często zdarza się wpaść na coś takiego jak jadę rowerem :/ Jedyny sposób na czyszczenie kół to paradoksalne, ale jazda po trawniku i liczyc na łud szczęścia, że znów się nie wjedzie
|
|
no własnie nieudacznictwo w postacu wjechania komus w dupe pojazdu jest tu w naszj wsi na porządku dziennym - toż tu się tak jeżdzi jak po zaoranym polu. A i jak sie rozrzutnikm uszkodzi to co tam. ________ Malachit
|
|
ja powiem krótko Polska dla Polaków czeczeni do domu i to jak najszybciej. My was tu nie chcemy i czas juz to zrozumieć. prosteeeeeeeeeee!
|
|
wydaje ,że istotnym jest fakt uswiadomienia sobie z kim tak naprawde mamy do czynienia. W mojej ocenie uchodżcy z Czeczeni to nie są ci represjonowani bojownicy o wolnośc tego kraju a zwykli bandyci. Prawdziwi wojwnicy polegli albo nie mają środków aby przedostac się do europy. Ci co to dotarli to pociotaki bandytów którzy w Czeczeni porywali ludzi dla okupu lub ich ograbiali. Nie jest mozliwym aby ludzie walczacy o swoja wolnośc tu u nas zachowywali się w tak podły i skandaliczny sposób. Takie zachowanie może tylko wynikac z bandyckich, terorystycznych cech charakteru jaki posiadają i w jakich warunkach zostali wychowani. Wobec nagminie pojawiających się faktów przemocy tych uchodżców wobec naszych obywateli co nawet widac tu na tym forum żadam aby byłi oni niezwłocznie usunięci z miasta w którym mieszkam i deportowani do Czeczeni tam ich Rosjanie naucza rozumu. Bo tu im go brak
|
|
Panie potrafią być miłe dla stałych klientów,jeśli widzą,że zostawię u nich co najmniej 1000 zl to ze dwie mnie obsakują.....no ale to o czymś świadczy
|
|
W życiu nie pójdę do Plusa w 4+ tam dopiero jest żenada, szkoda że nie ma tego punktu już na starym rynku pracował tam taki młody chłopak który naprawdę umiał doradzić w wybraniu najlepszej oferty, teraz jest na szczęście punkt w Kauflandzie i faktycznie z tego co zauważyłam to tylko ten młody chłopak wie wszystko co i jak zna się na rzeczy i ma cierpliwość.
|
|
Dzis w miejscowosci Jedwabne stacja paliw Benzol: ON-3,50 PB95-3,40 I nie pieprzcie tylko ze ze na tej stacji PB i ON jest do dupy, bo jakosc paliw nie odbiega pod zadnym wzgledem od np.Orlenu!!! ________ Malachit
|
|
co ja ;pisze.. "w tym terminie
|
|
Gdzie można w Łomży wybrać się na saunę? Co polecacie? Od razu mówię, że Baranowski w Piątnicy odpada, bo nie wiadomo czy tam w ogóle coś jeszcze funkcjonuje...
|
|
te, driver466, a bo Ci ten komputer z dostepem do netu to potrzebny jest? Raczej nie, bo tylko glupie posty piszesz na forum, lepiej oddaj go biednym dzieciom...
|
|
na basenie miejskim, niedaleko Lidl'a
|
|
: * Motylek * z tym sie zgodze czasem można sobie pozwolić ale tylko czasem ;p co za duzo to niezdrowo
|
|
dziku robi dobra muze a wywiad z checia obejrze
|
|
w Zambrowie na basenie są chyba dwie, parowa i sucha.
|
|
Dobrze powiedziane palaczu, tylko czy te barany umieją czytać do, których te słowa są skierowane
|
|
A ja mam taki pomysł: Większość z nas dysponuje już aparatem cyfrowym, nawet w "komórce". Może by tak zacząć robić zdjęcia tym "obsrywkom", a tak z przysłowiowego "zza winkla", z okna własnego mieszkania, z klatki, gdziekolwiek, a najlepiej na żywo, żeby taki "spacerowicz" z pieskiem nawet widział, że mu robimy zdjęcie w chwili gdy to biedne psisko wali kloca w takim miejscu, o których piszemy...i potem wrzuta, tu, na forum. Co Wy na to? Ja zaczynam "polowanie" od jutra.
|
|
gdzie wybieracie sie na mecz dzis ?? w jakich lokalach bedzie puszczany
|
|
he pewnie że nie tylko nie mam pojęcia gdzie :P a czasu duzo nie mam żeby całe miasto obejsc a zrobiłabym to z chęcia :PP
|
|
OjeciecR, a gdyby tak kiedys na ulicy Cie kilku zaczepilo... zyczę byś spotkał się wówczas z taką ignorancją o jakiej mówisz Takos
|
|
|
Ot właśnie, należałoby robić jak to zrobił dziś jeden z forumowiczów w świeżym,dzisiejszym temacie usera - Nasza bis - ot popatrzcie ile mamy nieudaczników na ulicach naszego miasta. Robił właśnie zdjęcia.
|
|
Powinniśmy również robić i zamieszczać tu zdjęcia tym, którzy świadomie chodzą ze swoimi pieskami obsrywającymi trawniki.
|
|
kup na allegro- przyjdzie ci do domu i wybór duzy
|
|
Ja idę zobaczyć na żywo. Stadion widzę z okna w kuchni... Takos
|
|
marka umrze jeszcze chwila wprowadza galerie moze wreszcie chociaz jedna z wieloma sklepami z dobrymi markami w normalnych cenach i bedzie wiatr po tym sklepie chulał. bo nikt normalny nie pojdzie kupowac szajsowatych dzinsów za pare stówek jak bedzie mógł kupic równie dobre jakosciowo i markowo o wiele taniej. w białym w galeriach te całe lee wrangler levis maja salony w których tylko ekspedientki sie krecą. Jak wejdzie Veneda czy jakos tam?? wtedy skonczy sie monopol badziewnego sklepu z badziewna obsługa. I to wtedy sie okaze ze nie te co 20 par mierzą są wiocha tylko oni są WIOCHA z duzej puszczy. Pozdrawiam miłe Panie ekspedientki
|
|
Do OjciecR! Nie jestem akurat tym co to ma najwięcej do powiedzenia, a prawo jazdy posiadam dokładnie (za kilka dni będzie) 23 lata, mało tego ale nawet tzw. zawodowe. Jeśli będziesz miał ponad milion km w kołach to możesz ze mną pogadać na temat kultury jazdy. Postaw się w roli kobiety z dzieckiem w wózku na małych kółkach, 150cm chodnika, z czego metr zastawiony przez samochód, a 50 cm to zaspa śnieżna po pługu? Teraz nie ma śniegu, ale pewnie kiedyś będzie. A na Sikorskiego właśnie tak bywa. Żona moja tego doświadczała wielokrotnie. Idąc z dzieckiem musiała schodzić na jezdnię i narażając oboje na potrącenie przez inny samochód, przejść niejednokrotnie kilkanaście metrów bo tam parkują nawet po kilka aut. Nie masz pewnie rodziny, a może nie to nie rozumiesz, a może nawet jesteś właśnie jednym z tych, którzy tam parkują. "Hanes", masz rację. Mało tego, koperta pod sklepem. Niektórzy to omal w drzwiach marketów nie parkują! Też zacznę zdjęcia robić od dzisiaj. Chamstwo trzeba tępić!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |