Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skrywane tajemnice Platformy Obywatelskiej... |
Co do lokalu to niczym specjalnym nie wyróżnia, czyli taki jak reszta lokali w Łomży. No ale muszę podjąć kwestie towarzystwa, które tam się "bawi" za cichym przyzwoleniem "ochrony"... ja niczego złego tam nie doświadczyłem (pewnie dlatego, że chodzę tam 1-2 razy do roku) , ale wielu znajomych i znajomi znajomych opowiadali o zachowaniu gości pracujących jako ochroniarze, a także ich znajomych, którzy na wiele sobie tam pozwalają... i dlatego wiele osób tam nie chodzi... bo wiadomo: jak ma się iść do lokalu z dziewczyną, gdzie wiadomo, że nie ma co liczyć na pomoc ochrony w razie jakiegoś konfliktu to lepiej sobie wyskoczyć gdzieś indziej... tym bardziej biorąc pod uwagę towarzystwo jakie tam bywa i że robią co im się podoba :) No ale mnie to nie boli , bo ja i tak tam nie chodzę, a to co napisałem wiem jedynie od osób drugich.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skrywane tajemnice Platformy Obywatelskiej... |
Janusz kos najpierw jak nazwiesz kogos burakiem ze wsi spojrz w lusterko yo zobaczysz prawdziwego buraka a nie obrazasz innych sam ze wsi jestes i na wies wrocisz do twoich kolezanek swinek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |