Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Posłowie z naszego miasta. Borysewicz i kto jeszcze? |
ryba22 nie zgodze sie z toba jesli chodzi o profesjonalizm. bylem w Kauflandzie w Plusie i tam jest naprawde pełen profesjonalizm. Ludzie wiedza co mowia nie zbywaja odsylajac gdzies tam, zawsze chetnie pomoga i dobrze doradza. takze szczerze polecam ten salon. bylem, sprawdzilem i goraco polecam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Posłowie z naszego miasta. Borysewicz i kto jeszcze? |
Kolego... To jedz rano ok. 7:30 ... Istna Warszawa... Ja rano jak jade do budy to autobusem ten krotki odcienk od duzego ronda do pierwszego kapelusza to chyba z 10 albo 15 minut przejezdzam... Zenada i smiech na sali.... Nic dodac nic ujac....
|
|
ptysiu zdziwilbys sie mocno co moge zrobic ;]]
|
|
Nie jedź chociaż do Stelmacha, na Legionów przy garażach za byłą Mazowiecką, drze ile idzie, chłopaków gania jak tylko można, a ze środków do mycia to najchętniej samą wodę by ci przeznaczył. Mega bubel w Łomży, szkoda że to w ogóle jeszcze istnieje. Obecnie jeżdżę tylko na mechaniczne a w środku robię sam.
|
|
Kaz ;-)
|
|
Sporo lat miałem ubezpieczenie w PZU. Było mi to nieopłacalne, więc przeniosłem się do Warty. Przychodzą czasem reklamy na maila, wypełniam wniosek, rozmawiam z konsultantem i okazuje się, że w Link4 na 100% mam drożej. Ze wszystkich ofert tańszą składkę oferowano mi tylko w Liberty Direct, tylko że tam nie mam dostępu do konsultanta, instytucji itd. Ubezpieczenie jest obowiązkowe, co wiadomo, lecz jeśli zajdzie potrzeba z konsultacją, ustaleniem szkód i odebraniem odszkodowania to trudno powiedzieć ile bym czekał, ile bym wydał na telefony, stracił nerwów itp., a za te parę marnych złotówek mniej trzymam się po prostu Warty.
|
|
Wy wszyscy się nadajecie na ... od kiedy te forum czytam to widzę tylko idiotów.
|
|
Zajęcia taneczne dla dzieci są w Studio Tańca Max Dance przy Polowej 6.
|
|
Ok, dzięki:))) Riposta
|
|
najlepiej to jest na bazie wzgs jak cos przez przypadek mina szefowa zaraz pogoni i lsni na zicher NAJLEPSZA MYJNIA W ŁOMZY
|
|
Ryba22 - w tej chwili to jesteś śmieszny,przeczytaj uważnie to co napisał anonimowiec(jeden z nielicznych piszących w tym temacie,sensownie i z głową!). Specjalnie dla Ciebie ryba22 wybitne,szanowane osoby pochodzące z Łomży: Zbigniew Bargielski Eugeniusz Galiński Juliusz Krzyżewski Michał Piaszczyński Barbara Szlachetka Franciszek Skowronek Marian Śmiarowski Wiele jeszcze ludzi można by było tu wypisać ,którzy byli,są bardzo mocno związani z Łomżą. PS: Jest się czym pochwalić. rudy błazen z druhem
|
|
sie odezwał jakiś jełop jak niewiesz co to za firma to stul dziure
|
|
julka24 Chyba nie wiesz co to karambol ;p To tylko stłuczka :)
|
|
czy takie zajecia placone sa za miesiąc czy na godziny to ile około?
|
|
dziękuje :) a to moze tam gdzie tez sprzedaja artykuły fryzjerskie a piętro wyżej jest salon fryzjerski??? Riposta
|
|
Przejść się nie zaszkodzi;)
|
|
pomyłka drugi numer to 506844236
|
|
olal sprawe-mniej wiesz spokojniej spisz:) czasami naprawde niewarto.bylem kiedys swiadkiem wypadku z ofiara smiertelna z mojego koma dzwonilem po karetke i straz-rok czasu ,,ciagali,, mnie po sadach i ,,zapraszali,, nie jak swiadka ale jak zlodzieja... naprawde niewarto-skoro chlopak niesie torbe to widac gdzies zabraklo panow policjantow a to juz nie moje zmartwienie Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
ktoś tu mówił że nie ma konkurencji w łomży pryma . statoil . bp , orlen , shell lotos , pks to chyba nie monopol co?:P dla mnie taka sytuacja robi się już zabawna niechce mi się już denerwowac:)
|
|
Polecam "MODEL". Dobry repertuar, tworzą kulturalny, miły klimat. Zajrzyj na www.model.lua.pl.
|
|
To ja nazywam konfidentami tych co robią zdjęcia mniej lub gorzej zaparkowanym samochodom i wstawiają do internetu. Ale niektórzy dorabiają zaraz jeszcze otoczkę filozoficzną z trupami i złodziejami w tle. A ja mówiłem o takich konfidentach co z byle powodu donoszą bo sprawia im to przyjemność i czują się wtedy ważni. Stoją za firanką całymi dniami i czatują na sensację...
|
|
o dzieki ja tez szukam zespołu ale nic nie moge znaleść a raczej to jest pilna sprawa. tak wyszło ze potrzebuje na początek lutego. no nic szukam dalej. dzieki za stronke z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
qwe. Powiedz co wniosłeś odkrywczego do tego tematu? Chciałem wskazać jakie są "przebitki" w naszych pożal się Boże łomżyńskich LUX - sklepach. Właściciel chciałby z jednego lokaliku utrzymać siebie, rodzinę i kilka następnych pokoleń. Zero konkurencji, stąd też i kultura obsługi adekwatna do sytuacji. To chciałem powiedzieć w temacie. Nie rozumiem za to jaki sens ma Twoje buczenie na temat wykonywanych zawodów przez rodaków za granicą. Sam tam siedzisz i dopóty byłeś grzeczny nikt Ci tego na forum nie wypominał. Riposta
|
|
Może ktoś z łomzyńskiego Statoilu odpowie mi na pytanie dlaczego olej napędowy w Białymstoku na stacji Statiol jest o ponad 40 groszy tańszy niż na stacji w Łomży, czy może pochodzi z przemytu z Białorusi od kireowców TIr-ów Gratuluje ceny łomżyńskiej stacji Tak trzymać
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081218/REG20/832070909
|
|
*X*X* pójdę sią zapytać kierownika i co mi zrobi? nawet jak wyjade do niego z mordą to może mnie pobije? :P jak dobrze pamietam to do nich codziennie rano ktoś dzwoni i mówi jak ma być cena za wache
|
|
żal ci dupe sciska madzius bo jestes tak głupia w tym co piszesz.....DxxD nawet zwiezle to opisał i ma poniekad racje.......madzius jestes napewno z konkurencji i was zatyka cena co jej nie przebijecie.....gas jest akurat tam wporzo ośla łąko(madzis)...jak taka wcibska jestes to wiedz ze jak poprosisz wlasciciela o sprawdzenie gazu to trwa to zaledwie minute i na tabeli wskazników sa pomiary ....ale co o tym mozesz wiedziec idiotko...tankuje tam od 6 lat i jest ok a nawet lepiej...... Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
green nasza ,,cfaniaczka forumowa,, hahahahaha napisalas,ze tyle razy sie pomylil z tym numerem ... no ile razy?! bo ja tu widze jeden raz... taka przejeta jestes licznikiem ilosci postow,ze juz nie zracasz uwagi o czym piszesz? nie doczyta do konca ale pisze,zeby pisac... nie wazne,ze glupoty :P jednak obrabianie ludziom d*p lepiej ci wychodzi. Moze wroc z powrotem do tematu o wranglerze,bo zagubiony portfel jak na razie jest dla ciebie tematem za skomplikowanym :) za wysokie progi hehehehe
|
|
Jak zainwestujesz w słownik najpierw a później w dyskoteki i sale weselne to nie zaszkodzi...
|
|
Niech klub będzie w dobrej miejscówce to nie będzie problemu , nawet jeśli nie to jak ktoś jest obrotny to jakoś trafi do klubu, ja pare kilometrów z buta walilem i nie narzekałem:P HokusPokus z tego co się orientuje to jeziorko nie oferuje dojazdów a patrz ile tam jest ludzi:P
|
|
Dziala jeszcze ten hub DC w sieci IST ? jaki to byl adres
|
|
Pytanie w sondzie brzmi następująco "Wybieramy najważniejsze wydarzenie mijającego roku w Łomży (znasz inne wiekopomne wydarzenia? – wyślij propozycję na biuro@4lomza.pl)"Jedna z możliwych odpowiedzi jest taka że bramka Rafała Boguskiego w reprezentacji była wiekopomnym wydarzeniem w Łomży!.Ale bramka ta padła nie w Łomży tylko w Turcji.Dlatego uważam że ta odpowiedź jest wyjęta z kontekstu!Chyba że chodzi też o dokonania ludzi związanych z miastem za granicą!Uważam że pytanie powinno być albo poprawione albo odpowiedź dotycząca Rafała usunięta!
|
|
Skoda BIX 6898 to jak jest zaparkowana ?
|
|
Witam, jeśli ktoś wie o prowadzonych kursach przedłużania paznokci metodą żelową i akrylową w Łomży to proszę o informacje. Proszę także o opinie na temat takich kursów. Pozdrawiam
|
|
To już twój problem ja nie narzekam na Łomżyński szpital .
|
|
i powiem jeszcze coś: dasz im kopertę to będą mili i potulni,nie dasz-będziesz miał tak jak na to zasługujesz.koniec kropka.takie jest moje zdanie.
|
|
bigicz32 możesz opisać co i jak zrobiliście po kolei?
|
|
NK jest najczęściej odwiedzaną stroną w kraju i 80 na świecie. Jest też w pierwszej 10 google na świecie z najszybszym przyrostem zapytań. fotki czy sympatie mogą się schować, zresztą teoretycznie mają inne przesłanie swej działalności. A serwery ostatnimi miesiącami były ok, teraz przed świętami odwiedziny się zwielokrotniły i stąd problemy.
|
|
nie musialas swojej wypowiedzi tak bezczelnie ironizowac. tu nie chodzi o wygadanie i bycie do przodu czy znajomosci przepisow tylko o to,ze jestes czlowiekiem i zaden inny czlowiek nie ma prawa pozbawiac cie tego czlowieczenstwa... To wszystko. Nikt nie ma prawa cie gnoic z powodu takiego a nie innego koloru skory,takiego a nie innego statusu spolecznego czy takiej a nie innej plci... wiem,ze latwo sie ,,madrzyc,, nie bedac w danej sytuacji,ale wychowanie jakie wpoili ci w domu tez ma duze znaczenie. mnie i brata rodzice od malego uczyli: nie wolno na nikogo podnosic reki,ale jezeli ktos podniesie ta reke na ciebie to nie stoj jak te ciele tylko sie bron. I ja ta zasade stosuje w zyciu... I wcale nie jest tak,ze zawsze wiem,co zrobic czy odpowiedziec bo jestem tylko czlowiekiem ale gdy ktos narusza moja godnosc to automatycznie sie bronie. Życze Ci,zebys tez sie tego nauczyla,bo zycie to nie jest bajka... Pozdrawiam serdecznie :)
|
|
heh no troche takie smutne... Jednak po pierwszych 30 fotkach sie przyzwyczailem do tego widoku heh...
|
|
ale wy jesteście śmieszni myśląc, że to wina kolesi z BL, BLM czy BKL czy nawet WOS czy **** wie czego... otóż jest to wina mentalności "Polaka", który się najebie i załącza mu się agresor i chęć dania/oberwania w łeb... w takich miastach jak Wawa czy nawet w B-stoku takie zadymy to normalka w każdy weekend, a nie tylko od święta... kto tam mieszkał i chodził po imprezach, ten wie...
|
|
Lech Kozioł . dobry jest w tym co robi . 12 lat ciągnela sie prawa o włamanie do mojego domu . Kozioł przejąl sprawe i po 3 miechach starzy odzyskali kase : P polecam
|
|
Może po prostu masz sprzęgiełka automatyczne i nie musisz wysiadac z samochodu i dopinac ich recznie. Przesun wajhe w polozenie 4H i przod bedzie dopiety.
|
|
W galerii Stokrotka powinien być otwarty.
|
|
A może jako laik w tej dziedzinie nie znasz alternatywnych możliwości i po prostu korzystasz z tego, co dostałaś? Riposta
|
|
dokladnie, jakis spozywczak :)
|
|
ja mam to po 1,2,5 gr.To policzcie ile tego jest 300zł to licząc średnio 15000 monet.W banku to się boją takich piniędzy po kasierka musi liczyć to pół dnia.A sklepy też niechco aż tyle a po 200 monet nie będe nosił bo trzeba by mi było 75 sklepów obejść!Mam problem:/
|
|
qrpiez: no tu bana na pewno nie dostaniesz ;-) W moim poście masz link do posta na innym forum, gdzie jest opisane jak automatycznie ściągać dowolną ilość plików bez czekania po ściąganiu. Sposób działa tylko na Neostradzie itp z rotacyjnym IP. Żyje w Polsce i nie-narzekam!
|
|
|
sebastiano moglbys mi powiedziec jak wygldal psycholod w WKL ?? jakies szczegoly ?? na co warto zworcic uwage jakie zadania trzeba wykonywac ?? prosilbym o odpowiedzi od osob ktore juz maja to za soba. pozdrawiam
|
|
Kama1 ja tam nie chce nikogo bronić ani potępiać, ale pamiętaj, że z pustego to i Salomon nie naleje… Tym czasem życzę Wszystkim Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku, bez zawiści, zazdrości i głupiej pychy… Uśmiechajta się ludzie i nie narzekajta!!! :P Riposta
|
|
Tomek, Sylwestra on-line spędzasz? :P Barbara
|
|
Fosilek, po co się wypowiadasz nie na temat? Co wspólnego ma ten temat z przekręcaniem licznika? Problemy ze zrozumieniem po nocnej libacji?
|
|
Chętni by się znaleźli np ja:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |