Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Kaczyński to „samiec ALFA”? |
Albo też można zawieść straży miejskiej oni by sie przebrali za dzieci i nie było by ich widać zza radaru na zawadzkiej :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Kaczyński to „samiec ALFA”? |
kastulka a co ty jestes z ruchu obrony wysokich cen paliw w łomzy? co ty takie bzdury tu piszesz to płac se!!! ale wiedz ze sa ludzie którzy widza to co sie dzieje i nie sa tacy jak ty!!!! Bp białystok benzyna 3,47
|
|
FIN - jedyne co możesz zrobić to popisać sobie głupoty na tym forum internetowy chuliganie...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
aaaa. ale korki !! litości ! z korkiem opisywane sytuacje mają niewiele wspólnego.
|
|
"Ja też płacę różnego rodzaju podatki, za wywóz śmieci włącznie (podatek śmieciowy?), ale nie zostawiam ich na chodniku, tylko zanoszę do śmietnika. " Wiesz w ogóle czym różni się podatek od opłaty? Od zeszłego roku nie ma czegoś takiego jak podatek od posiadania psa, w jego miejsce została wprowadzona opłata. Miasto jeśli zdecyduję się na jej pobierania musi zapewnić coś w zamian, w tym przypadku powinny to być albo specjalne pojemniki na psie kupy (bo do normalnego śmietnika zgodnie z polskim prawem kupa trafić nie może), albo zatrudnić osobę która by te trawniki sprzątała. Trawniki od jakiegoś czasu są tak sprzątane min. na terenach mojej spółdzielni w Warszawie, oprócz tego są też pojemniki, niestety zawsze wypełnione papierkami wrzucanymi przez ludzi, bo przejście kilkudziesięcu metrów dalej do kosza przekracza ich możliwości. "Oczekujesz ze ta jedna osoba bedzie sprzatac codziennie wszystkie twoje guwienka w Lomzy? nie wyrobi sie. nie wiem czy z rok by to nie zajelo by "obleciec" hociaz raz kazdy trawniczek, piaskownice, chodnik" Jedna osoba uzbrojona w traktorek z odpowiednim oprzyrządowaniem bez problemu sobie z tym poradzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |