Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Afery PO |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Afery PO |
I stare Dziadki by napewno zapadli :D
|
|
nie, nie pamietam tego, ze zadajesz glupie pytania
|
|
A co myślicie o salonach Plusa w Łomży. Teraz są dwa w 4+ i Kauflandzie. Byłem w 4- obsługa makabra nikt nie wie o co chodzi w Kauflandzie jeszcze nie byłem wiec nie wiem jak jest Może ktoś był???
|
|
A twoje odpowiedzi sa mądre ha
|
|
Zgadzam się,a panie sprzedawczynie uważają się jakby tu nie wiadomo kim były..a to przecię zwykłe sklepowe..ponadto jak się tam wchodzi to z wyrazu ich twarzy można byłoby wyczytać : "..czego tu..!..za wysokie progi na twoje nogi..!"
|
|
Zgadzam się,a panie sprzedawczynie uważają się jakby tu nie wiadomo kim były..a to przecież zwykłe sklepowe..ponadto jak się tam wchodzi to z wyrazu ich twarzy można byłoby wyczytać : "..czego tu..!..za wysokie progi na twoje nogi..!"
|
|
ptysiu ja moge na ciebie lache polozyc :P
|
|
czy ktoś w łomży organizuje taniec,balet lub rytmikę dla dzieci w wieku przedszkolnym.jakis zespół taneczny ma nabór itp.
|
|
wiesz cos o tym...
|
|
Bo ta pała wtorek ten radar obsługuje
|
|
Witam, Czy ktoś miał wykupiona w PZU przez rodziców polise zaopatrzenia dzieci i po latach dostał marne grosze... i odwołania nie pomagają... Co zrobic w takiej sytuacji? Słyszałem ze niektórzy wystepują do sądu? czy ma to sens? ile kosztuje i jak to zrobić? jak dłógo to trwa? Prosze o jakies wskazówki, opinnie, doświadczenia:) Dzieki:) Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
rytmika jest ok tylko mam problem bo dziecko nie chodzi do przedszkola a ma nie spożytą energie do tańca .może jakies tańce regionalne sa organizowane ,grupy taneczne różnego rodzaju prosze o pomoc... ma 5 lat
|
|
nie wiem od czego zalezy opinia bo ja znam conajmniej 2 osoby ktore rodzily u nas z innego wojewodztwa i sobie chwala nasz szpital a przeciez nie mialy do czynienia wczesniej z zadnym z lekarzy...jedna z nich rodzila nawet 2 razy tak sie jej podobalo...ja niedlugo tez rodze i jak czytam ciagle takie opinie to juz nie wiem co robic i gdzie rodzic..narazie nie narzekam na lekarza a chodze do Pijagina i mam jak do tej pory pozytywne zdanie..wydaje mi sie ze kazdy porod jest inny i odczucia kazdej z nas sa inne ale w koncu tyle rodzi w Łomzy wiec chyba nie jest tak zle albo sie sama pocieszam...a co do cesarki to wiadomo nawet rzad mowil ze nalezy stawiac i propagowac naturalny porod dlatego pewnie nie chca zaduzo tych cesarek robic...powina byc mozliwosc wyboru no ale tak jest w Polsce ze jak sie nie zapłaci nic nie ma za darmo i taki sposobem zarabia Białystok a jak by tam zapytac kobiet ktory lekarz jest zly pewnie bylo by to samo co u nas i kazdy bylby ten gorszy chyba im mniej sie wie tym jest lepiej...Pozdrawiam
|
|
jak jest wszystko w czasie porodu ok to urodzic mozna wszedzie tylko ze problemy zaczynaja sie w sytuacjach awaryjnych kiedy nie przebiega wszystko jak należy. masze matki rodzily w gorszych warunkach ale czasy sie zmienily ale nie zawsze tak jest moze za wyjątkiem kolorowych gazet i gwiazd które płaca krocie za opieke w czasie produ i wygody. dlatego nam zostaje tylko marzyć ze my też w naszych szpitalach za nasze pieniądze bedziemy traktowani godnie i tak jak lekarze slubowali ze nie szkodzić a pomagać
|
|
normalne Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Według mnie ten sklep plasuje sie na 1 miejscu najgorszych sklepów w łomży i dlatego staram sie go omijać szerokim łukiem. Ostatnio jednak trafiłam tam, z nadzieją ze moze coś sie jednak zmieniło. Niestety, sprzedawczynie sa tak niemiłe i nieskłonne do pomocy, że czym prędzej opuściłam ten lokal. No bo jak ktoś obcy śmie im przeszkadzac w rozmowach o solarium??? Towaru pełne półki, a o co sie zapytasz, to nie ma. Zastanawiam sie tylko jak ten sklep jeszcze funkcjonuje z taka obsługa...
|
|
Marzena_87 najbardziej to się boję tej rozmowy z psychologiem.... i nie wiem jak najlepiej ten test wypełniać czy mówić prawdę czy nie.... jestem osoba niecierpliwą i nerwową i nie wiem czy przypadkiem mnie to od razu nie zdyskwalifikuje jeśli się do tego przyznam :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |