czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co się dzieje w PKW?

Ja również mam bardzo ładną, prostą sukienkę do sprzedania. Przywiozłam ją ze stanów i jest ona na niską i szczupłą osobę. oczywiście mogę przesłać zdjęcia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co się dzieje w PKW?

mozesz oddać do caritasu na giełczyńskiej ewentualnie w domu pomocy społecznej na sikorskiego, tylko nie wrzucaj do kontererów na ciuchy bo nikt tego nie opróżnia

p.s gratuluje pomysłu, moze to kogoś na świeta uraduje, pozdrawiam

A tobie się podobają??

chociaz jeden sensny i powazny temat na tym forum ;-))

Adera grunt to dobry pomysl ;-)) takie inicjatywy powinny byc popierane ...

po cos cos wyrzucac jak innym moze sie przydac ;-)

Zamilcz Dziwko Z Czeczenowa bo to już żal patrzeć na twoje Wymiona Pisowni

jarmark jak był tak tak jest i ciekawe czy w ogóle zostanie zlikwidowany, dla mnie to mogą go już teraz zrównać z ziemią , bród smród , przejdzcie się tam w niedziele po południu niezły śmietnik na marginesie to ludzie ładny z tego mają hajs , nie jeden polak chciałby mieć taki samochód jak te wietnamce

Wtorek twój dzień udzielania się to jutro ;) Zapomniałeś?

Musiałem tak "pojechać" skoro część ludzi piszących tu na początku tak bardzo zazdrości tego ,że są na Krusie ,otrzymują dotacje, śmigają audicami i w ogóle jest im lepiej niż rodzinom z miasteczka.Chyba każdy z nas rozumie ,że nie każda wioska wygląda identycznie.W jednej jest tak ,a w drugiej inaczej.
Nie pisałem o średniakach bo nie ma sensu.Identiko w mieście.Są burżuje , klasa średnia i biedota miejska.To chyba logiczne.

Widze ,że temat zszedł na boczne tory.Temat dotyczył dotacji dla rolników.W tej chwili rozmowa jest o wyglądzie polskiej (raczej podlaskiej) wsi.

Pozdrawiam.

Zapomniałam jeszcze dodać, że nie spotkałam się jeszcze z negatywnym postrzeganiem tych sklepów, ani zastrzeżeń co do obsługi, więc pracownice tych sklepów nie powinne brać tych opinii do siebie.
Zdecydowana większość klientek napewno jest zadowolona z zakupów i obsługi. To by było na tyle.

I nic o tym nie myślimy.Trafne pytania pani redaktor i trafne odpowiedzi Marszałka.Jaka byłaby afera gdyby kolega z partii Marszałka dostał dotacje ,a kolege z Łomży by ominęły?Czepianie się niczego.Sprawa w toku.Jeśli żadnych powiązań nie wypatrzą (a choćby) kolega z Łomży dostanie swoje dotacje.
Głupia reklama bo chodzi o Łomżyniaka (pośrednio).

Autorze tematu podaj choć jedne zdanie ,które Marszałek powiedział na szkode osób starających się o dotacje?
Czy wyście poszaleli?

Jechałem dziś po 15.30 Polową w stronę rond Hanki Bielickiej. Korek zaczął się już przed światłami przy elektrowni. Te ronda to poroniony pomysł, zaburzają komunukację, chłop od traktora by to lepiej wymyslił. Jedno duże rondo nie spowolniło by tak strasznie ruchu i umożliwiło wjazdy z bocznych uliczek. Jak okiem sięgnęłem na Giełczyńskiej też był korek. TRzeba powiedzieć prawdę to co zrobiono nic nie poprawiło, tylko pogorszyło sytuację przy tym natężeniu ruchu, spierd.....o te ronda i wyrzucono pieniądze w błoto. Trzeba dostrzedz to, przyznać sie do błędu i to poprawić, ułatwić zycie mieszkańcom, a nie wmawiać że to poprawiło cokolwiek.

Chciano pewnie dobrze, ale zabrakło wyobraźni i doświadczenia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org