wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powtórka z rozrywki czyli propozycje prezesa

Ten chodnik (od przejścia dla pieszych na Sikorskiego do ciągu handlowego przy dworcu) to jakaś jedna wielka pomyłka. Wyrwy i ubytki w chodniku, od których można sobie nieźle nogi połamać... Do kogo należy ten teren - PKS czy Urząd Miasta ??? Teren reprezentacyjny, było nie było centrum miasta a tu taka niespodzianka... Pół biedy teraz, jeszcze można to jakoś ominąć ale co będzie przy obfitych opadach śniegu ? Skręcenie nogi murowane. Ładnie o Łomży pomyśli sobie mieszkaniec Warszawy lub innego miasta, który zechce nas odwiedzić... Zrobić coś z tym !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powtórka z rozrywki czyli propozycje prezesa

Hmm czytam i oczom nie wierzę...Cytowany wers "(...)zostaną po nich buty i tefelon głuchy (...)" nie pochodzi z wiersza Szymborskiej, tylko Jana Twardowskiego z wiersza "Śpieszmy się". Biorąc pod uwagę fakt, że autor zdjęć jest polonistą to chyba nie będzie zachwycony merytorycznym poziomem artykułu.

To może tak odrobinę odbiegnę od tematu. Może szanowni Państwo znają jakiego masarza który świadczy tego usługi? I ile orientacyjnie kosztuje zrobienie wędlin z 1/2 kabana?

Dzięki za pomoc, myślę że wielu z Nas chetnie skorzysta a dobry fachowiec zarobi.

Pozdrawiam

A ja mam 20 grudnia TWO i TSF w Szczytnie. To już podobno ostatni termin rekrutacji :)))) troche sie juz zaczynam stresowac..... Mam nadzieje ze bede miala sie czym pochwalic przy stole swiatecznym :))))

Filar

http://pl.youtube.com/watch?v=8_hD79qsXiU

Ze szczerością mogę pochwalić zakład DANIELEWSCY na ul. Spokojnej. jest to budynek z niebieskiej blachy pisze na nim EUROWARSZTAT i właśnie Bracia Danielewscy tam prowadzą mechanikę pojazdową wiazd z prawej strony. Nikt z Łomży nie mógł zdiagnozować usterki w moim samochodzie Toyota Carina E. A oni doszli bez żadnego problemu :) Usterką okazał się wtrysk paliwa. Gorąco polecam i pozdrawiam =)

W Chojnach na Orlenie gaz 1,85!!! gdzie w Łomży na tej samej stacji 1,97!!!

Każdy kto jest właścicielem czworonoga powinien sprzątać po nim i tu nie wolno zrzucać winy na podatki.Decydując się na psa lub kota powinien eś/aś uszanować ludzi.Trawniki nie są po to ,aby świadczyły o nie roztropnych właścicielach piesków lub kotów.Trawniki są po to ,aby cieszyć oko i oby nie zginąć pośród pustych bloków.O ekologach nie wspominając.
Nikt z was nie chce robić nie odpowiedzialnych właścicieli ,ale chcą wam uświadomić ,że załatwianie waszych pupilków na trawnikach jest nie etyczne.

moze i tak, moze i nie ale ogolnie chu.j mnie to boli...

Hej jestem już po MS i po psychologu w poradni zdrowia psych. SA do rozwiązania dwa testy z figurami, synonimy, oraz na prawdomówność. Rozmowa to banał, bardzo mily psycholog.Zadawal pyt. Dotyczące szkol, rodziny , itd. Ale bardzo ogolne.naprawde nie ma się czym martwic. Teraz czeka mnie psychiatra i badania i NA SAMYM KONCU WO! Taka jest kolejność…Pozdrowienia i zycze wszystkim powodzenia…

Od policjantow nie jest wymagana umiejetnosc plywania... takze LENKA nie martw sie...

siema chciałbym zareklamować nasz serw klanowy: -nasze ip:193.33.177.32:27056 hasło jast ac . ZAPRASZAMY !!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org