Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z pomocą PKW szykują wyborczy „zamach stanu”? |
coś Ci się chłopie pomyliło , bo Ci bracia Danielewscy to może tam pracują , bo właścicielem tego zakładu jest Pan Domurat . Zakład rzeczywiście ok.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z pomocą PKW szykują wyborczy „zamach stanu”? |
jak dla mnie to dziewczyny zarabiaja maja sklepy radzą sobie , a każdy ma prawo do marży jakiej chce czy to spożywczy czy odzieżowy tylko pozazdrościć im zaradności i tylko tego niczego więcej pa!!!
|
|
xxxANGELxxx A ta koleżanka profesjonalistka czy początkująca? Może jakieś namiary na koleżankę skoro tak ją chwalisz?
|
|
wtorek taśmy nie używa, od razu pudrem zasypuje :)))
|
|
W piątek. P.B.
|
|
Słuchaj jesli wybierasz sie na Słowacje to kupuj tylko i wyłacznie korony i wszystkich innych można stracic, wiem napewno ze są na w Kantorze na Dlugiej tym co łaćzy sie z biedronką
|
|
Nie chciało się nosić teczki, będzie się nosić pałeczki:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
pracuje sciana zawsze jakos pamietam tych najgorszych.
|
|
To już lepiej idź do rzeźnika!
|
|
Odpowiedziałam jej że nadawał bym się na dowódce no wiec wtedy ona pytania typu czemu a po co a jeśli będą się sprzeciwiać nie zgadzać z moim zdaniem no i musisz składać zdania bo wiesz że od niej wiele zależy,pytania co mnie stresuje czy ufam ludziom odpowiedziałem że swoim bliskim przyjaciołom rodzinie bo wiadomo jacy ludzie są zawistni w tych czasach:)Test pisałem tylko ja i pewna dziewczyna nasza Pani przez cały test bawiła się telefonem pisała smsy wciąż ktoś dzwonił wychodziła wchodziła jadła nad Tobą jabłko hehe z równowagi mnie nie wyprowadziła ale to było dobre:)
|
|
są jeszcze wolne miejsca!!! u Błachnia 450 złod pary i swoje drewno do kominka trzeba przyniesc.
|
|
Czy ja wiem? Mam wrażenie, że jednak nie będą zdelegalizowane. Po pierwsze to nie takie proste, a po drugie część osób w Rządzie zastanawia się czy jest delegalizować dopalacze. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
chihiro ma racje.Trzeba być idiotą ,aby otworzyć "W TEJ CHWILI" taki sklep gdziekolwiek.Niby prawo zezwala na takie "cuś" ,ale już są tworzone ustawy by temu przeciwdziałać (czyt. zamknięcie lokali). Pozdrawiam.
|
|
Jedź do białego i na łomże skoda zdrowia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |