Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyciekła instrukcja dla PO |
Czy Vista 32bit zobaczy i obsłuży więcej niż 3 giga ramu? VERGISS MICH
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyciekła instrukcja dla PO |
..Nie jestem klientka stałą żadnego z tych sklepów ale czasem tam bywam z racji tego że pracuję również w sklepie na tej samej ulicy i pewnego dnia słyszałam na własne uszy że jedna z Pań sprzedawczyń...(niestety mianem ekspedientek ciężko je nazwać) potraktowała pewną dziewczynę przedmiotowo....tam wyznaje sie zasade "wchodzisz do przymierzalni to kupujesz" klient ma jednak prawo przymierzenia...i wybrania najlepszej dla siebie opcji...tam jednak Panie utargi chcą bić za wszelką cenę!!!! NIE TĘDY DROGA!!! bądźmy obiektywni...nie doszukujmy się samych wad...fakt mają tam ciekawe wzory, niestety uszyte z tanich materiałów i tanimi nićmi:( więc rada dla pracownic....wyjdźcie do ludzi i zacznijcie zachowywać się jak normalne dziewczyny...założe się że po całym dniu plotkowania o klientach i ich niedoskonaściach macie wszystkiego dośc....PO CO TO KOMU!!! troche zmieszalam fakty...ale faktem jest że każdy wie o co chodzi... UŚMIECHAJCIE SIE I UŚMIECHCEM ZARAŻAJCIE KLIENTKI A WSZYSCY WTEDY BĘDĄ ZADOWOLENI....
|
|
Vista 32 bit? rzadki okaz...:) XP 32bit widzi 3 giga
|
|
Stefanek nie zrozumiałeś mojego postu. Otóż wystawa podobała mi się bardzo :). Pisałam o artykule na 4lomza relacjonującym owo wydarzenie.
|
|
witam wszystkich mam pytanie jutro mam test w MSWiA w Warszawie i troche sie go boje, bo nie wiem co mogę sie spodziewać. Pomimo tego nie miałam WZ a umówili mnie na Komisje Lekarska, po zapytaniu kiedy będę mieć WZ to powiedzieli że po Komisji lekarskiej- troche dziwne ale niech im będzie. Czy mial ktoś podobny przypadek? odp szybko jak możecie, papa:)
|
|
wszędzie jest ostro nawalone haha niech policja coś z tym zrobi i tak się nudzą, jak wpadnę w poślizg i sobie coś zrobię to pozwę ciecia he
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |