Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prof. Rybiński: Zamiast przyjaznego państwa mamy nieprzyjazne draństwo |
kostka? tzn Bauma tak? Najwieksza zbrodnia wszelkich wlodarzy malych i wiekszych miast, miasteczek. Przeciez to brzydkie jest przeokrutnie! Szczegolnie w kolorze rozowym i w ksztalcie fali :(, a takich jest najwiecej...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prof. Rybiński: Zamiast przyjaznego państwa mamy nieprzyjazne draństwo |
WItam. Orientuje sie ktos gdzie został przeniesiony Jarmark Europa w Warszawie ? Chodzi mi o sprzedawcow (głownie czarnoskorych) ktorzy handlowali na stadionie dzisieciolecia w Warszawie. Gdzie ich teraz szukac ?
|
|
a ksiazek piszesz ? ...
|
|
blysnelo ci inteligencja ? na nic wiecej nie stac ? za 10 zl to se mozesz isc na rynku popatrzec ... na miescie ? to cie z domu puszcza ? z takim majatkiem jaki jest 10 zl no w sumie nie dziwie sie ze nie chcesz na allegro bo koszt przesylki spowoduje ze twoj towar podwoji swoja wartosc heheh
|
|
*Motylek* w siłowni "Ewa" jest.
|
|
hahah a jaki on tempy, na polskim za czesto go nie było chyba ..:)
|
|
swiezo po obejrzeniu:) szacunek dla Dzika a szalony palacz chyba nie rozroznia tepaka od normalnego chlopaka?? to ze pare razu rzucil nazwa wlasna to juz go na polskim nie bylo?? dziwne masz podejscie do swiata kolezko Jarek
|
|
Witam Mam pytanie ponieważ jestem osoba z poza Łomży nie orientuje sie co gdzie jest. Mógłby Mi ktos pomóc i napisac gdzie w Łomży moge znaleść sklep z materiałami do stylizacji paznkoci? Mam namyśli gdzie moge kupić żele, akryle, pilniki itd. Bede wdzięczna za szybką odpowiedz. Pozdrawiam nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |