poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powtórka z rozrywki

cyt:...żal gówna sprzątać.
A to dobre, hehe...Evina, wstrzymaj Ty się od głosu może lepiej. :))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powtórka z rozrywki

ho ho! To sie dopiero figlarka zdenerwowała takie docinki do własnych klijetów pisać juz dałaś popis z postem o bhp i obraziłaś wszystkie dziewczyny powyzej roz 36 ja nosze roz 40 i byłam z tego powodu naprawde żle tam potraktowana.A i jeszczete słownictwo co do dziewczyn mieszkających w lomzy a Ty tu siedzis z zeby zbijać kase sprzedawać im te MAŁE ubranka,a potem sie z nich naśmiewać? FIGLARKA dam Ci rade nie reaguj na te posty i nie wyzywaj ludzi najlepiej tego nie czytaj ! Tak jak ja nie reagowałam na docinki w tym waszych skleachW poniedzałek wpadne na zakupy DOWARTOŚCIOWAĆ SIE !!! pozdrawiam

aha no dzieki.

Hej. Szukam właśnie coś fajnego na studniówkę ale nic sensownego nie widziałam w Łomży :/ może znacie jakiś fajny sklep? z góry dzięki :p

Ok, dzięki:)

Tak - dzisiaj i w niedzielę za tydzień.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Sprecyzuj, czy chcesz kupić siatkę lub np. sztachetki, czy może szukasz wykonawcy, który to wszystko złoży do kupy i ogrodzi Tobie posesję.

mistrzakacper ja to Cie skads znam...
:DDD

Żal... ci wlasciciele tych psow sa jak te psy. Nasrac byle gdzie i zadowoleni... Gdzie jest straz miejska ??

re: zadowolona
rozgryzłaś mnie, jestem pod wielkim wrażeniem twojej inteligencji, najwyraźniej jesteś nad przepaścią zwaną otyłość ale dla ciebie jest jeszcze szansa powrotu do normalności bo mózg działa jeszcze normalnie bo pisać i czytać umiesz. Jakieś tam przejawiasz przebłyski ale pędź na stepa, aerobic bądź cokolwiek bo może być za późno.
Jak wejdziesz do 517 to ta po lewej odlana z masy plastycznej to ja, mówią na mnie czarna mamba i jak chcesz mi się przypodobać to cmoknij mnie w dupę. Tylko bez przesady - to nie reklama snickersa - wystarczy delikatne muśnięcie - żeby nie uszkodzić wdzianka.
Od dawania rad to ja mam męża a moje posty to są riposty na jad, zawiść i całkowity brak akceptacji dla czegoś nowego i na poziomie w tym mieście.
Jak ci drogo to idź do lumpeksu, jak ci nieprzyjemnie i czujesz się naśmiewana to się nie krępuj i pojedź po majtach żeby wiedziały dziewy gdzie ich miejsce. A ty skulisz swój tyłeczek w rozmiarze 40 i wylewasz żale na forum.

widac jacy to czeczeni biedni i pokrzywdzeni przez polskich rasistow.szczegolnie po bezkonfliktowych i wywazonych postach czeczena czeczenowicza(czy jakos tak)

Nie chcę zakładać nowego tematu,więc tutaj napiszę. Gdzie w Łomży można kupić zabawny upominek,prezent ?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

jak bedzie odpowiednia pogoda

O co chodzi? bo ja nic nie wiem

Figlarka masz dużo racji, ale wiesz co czasem lepiej przemilczeć (szkoda nerwow)! niz pozniej zastanawiać sie "ktora to 40stka tak nam naublizała?" nie warto! Dla wsz. ja mam 36 rozmiar, pozdrawiam.

Na Legionów byłem, jako taki wybór jest,a na południu jest gdzieś taki sklep? Bo w tamtych rejonach się nie orientuje ;]

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

dzieki bardzo za informacje; ciekawe ile to moze kosztowac tak mniej wiecej, chodzi mi o sztuczne bo zywe wiadomo bedą duzo drozsze, jesli ktos zamawial i jest zadowolony z wystroju prosze o podpowiedz, zeby darmo nie latac

figlarka,a czy to wazne gdzie sie ktos ubiera? jesli w ten sposob postrzegasz ludzi to naprawde zal mi twojej nedznej osobki ...
wracajac do tematu - 517 - ok. mila obsluga przede wszystkim - o cenach nie mam zamiaru sie wypowiadac. dla innych tanio a dla innych drogo-kwestia zasobnosci portfela. czasem warto dac i te 200,300 zl jesli towar naprawde nam sie podoba,co nie znaczy ze w jakims innym(tanszym) butiku czy nawet na rynku nie znajdzie sie czegos fajnego w granicach np 20zl :) co do tego drugiego butiku... nie bede oceniala przez pryzmat cen bo jak juz pisalam- wszystko zalezy od portfela kupujacych-ale zwroce uwage na atmosfere. i tu moge powiedziec,ze minus i to calkiem spory za: tzw spojrzenie ,,spod byka,, i miny ksiezniczek obrazonych na caly swiat (zwlaszcza gdy ktos zmierzy jakis ciuch a potem sie na niego nie zdecyduje)

Drogie panie - rozumiem,ze kazdy moze miec zly dzien ale bez przesady! nie siedzicie tam za kare! za swoja(ciezka albo i nie) prace dostajecie pieniadze i waszym zasranym obowiazkiem jest mila i kulturalna obsluga klienta bez wzgledu na to jakby nie byl grymasny... nie podoba sie?! to do widzenia - sądze, ze na wasze miejsce za chwile znalazloby sie z dziesiec chetnych...

czeczen czeczenowicz mówisz że chcesz mnie znaleść ale my już się znamy chyba że zapomniałeś

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org