Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
80% SPOŁECZEŃSTWA MA DOSYĆ PO |
Tak naostrzą Ci tam łyżwy!!!!! Ostrzalnia znajduje się tam jak wyżej pisał slipknot, i naprzeciwko PREFECT SERWIS dokładniej taki budynek z płyty ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 80% SPOŁECZEŃSTWA MA DOSYĆ PO |
Jak wrażenia na temat lodowiska? Był już ktoś z was wczoraj? Ja byłam i jest super ;).
|
|
flaszke ... ;P
|
|
Parę razy widziałem bezdomnego w kamizelce z PG 8 więc to może on
|
|
w ostatecznosci przydałaby się jeszze taka zamykana szafka na pieniądze (coś takiego jak w stokrotce na zakupy to tutaj na buty hehe)
|
|
ciekawe czy wpuszcze o 12:)
|
|
HEJJJ! JA MAM ŚWIETNĄ, NIEPOWTARZALNĄ SUKNIĘ DO SPRZEDANIA!! jeśli chcesz moge wysłać fotki :) pozdrawiam
|
|
w tych to i ja sie nie orientuje;p
|
|
zawistny to ty jestes baranie nie dorastaja one nam do piet kazda madra kobieta wie o czym mowie
|
|
Przejście do Wisły to ważny moment w jego karierze, ale wg. mnie chłopak bardzo rozwinął się w Bełchatowie. Walczył o mistrzostwo w lidze oraz w pucharach. Okres wypożyczenia Rafała do "gieksy" skończył się wtedy, kiedy też skończyła się dobra passa tego zespołu. Rafał miał szczęście grać w najlepszych polskich klubach w czasach ich chwały. Przykładem jest GKS (walczył o mistrza z zagłębiem), Wisła(mistrz). Do tego doszła reprezentacja... Teraz pozostało aby chłopak uważał żeby nie zmarnował się za granicą Takos
|
|
Piękne dekoracje robi p. Beata Sztachańska. To jest na nowogrodzkiej... tylko nie pamiętam ile... ale naprawdę warto.
|
|
Witam. Tak jaK W TEMACIE, INTERESUJE MNIE TA AGENCJA....Czy ktos wie czym oni sie zajmuja??Z gory dzieki za pomoc. Pozdro.
|
|
Kupowałem te marki tam, gdzie ich rodowód. Było to całkiem niedawno. Para takich spodni to wydatek rzędu 17-19 USD. Nikt oprócz robotników w tych markowych ciuchach tam nie chodzi. Kiedyś w czasach PEWEX-ów to był wielki HIT, ale teraz ? Dziwię się cenom w cytowanym przez Was sklepie. Odwiedziłem go niedawno, popatrzyłem na asortyment, ceny i wyszedłem. Na obsługę nie zwróciłem uwagi. Nie ona była celem mojej wizyty w sklepie.
|
|
Kolejne treningi Krav Maga 6-7 luty , piątek godzina 17 , sobota godzina 10.
|
|
Uważajcie w trakcie realizacji recept w łomżyńskich aptekach co do ilości wypisywanych tabletek, które są częściowo refundowane przez NFOZ a w rezultacie kupna często bywa tak iż Apteki nie wydają wam tyle sztuk ile mieliście zapisanych na recepcie. Taki fakt spotkał mnie w aptece na ul. Sikorskiego i podobne zajście miało miejsce w aptece na "Bawełnie". Farmaceuci którzy obsługiwali posiadali identyfikatory z nazwiskiem i tytułem magister farmacji, przepraszając za omyłki
|
|
hehe no to w czym jest problem? Najpierw czytaj, później pytaj. FIN a ty go w WC nie wkręcaj, chyba jeszcze za wcześnie ;)
|
|
Jeśli chodzi o chłopaka to postawa godna naśladowania, ale otrzymanie pochwały od obecnego prezydenta Łomży raczej urąga temu młodemu człowiekowi i ratownikom.
|
|
u wroblewskich w konarzycach sprzeslo + slupek 120 zł 1 sprzęsło = 3 płyty zalezy jeszcze jaki slupek se wybierzesz
|
|
Ja tam bym ich zagazował wszytskich i po problemie ;D po co smieci na łomży i tylko sie ludzie boją . I nie pierdolcie ze są kulturalni(moze dla dziadków w banie) bo sam mialem do czynienia z nimi i giwera czy nóz zawsze im towarzyszy..to pojeby i tyle.A mialem kiedys kolege czeczena mówił ze mają 500 $ na osobę ale to było z 6 lat temu to niewiem jak teraz.
|
|
Widzę że dyskusja rozgorzała) Od dawna nie chodzę do Zielonego Marketu ze względu na obsługę. Jednak żalenie się na forum i wywoływanie pyskówki z tego powodu to przesada. Yogin wstydź się. Chociaż z drugiej strony podobno, "nie ważne co mówią ważne żeby mówili" a ten temat to tylko nowatorski sposób promowania Z. M. ;)
|
|
Polecam weterynarza na Woj. Polskiego. Jeden weterynarz chcial mojego psa uspać mówiąc co mu niby jest... Pojechalam na Woj. Polskiego i ten weterynarz od razu postawił zupełnie inną diagnozę i przystapił do leczenia. Podał kroplówki. Leczenie trwało jakiś czas jako że stan był poważny ale tylko dzięki temu panu pies żyje. Później byłam tam z psem na jeszcze dwóch innych zabiegach za każdym razem jestem bardzo zadowolona.
|
|
NIe no Biernaczento rozwaliłeś mnie swoimi tezami. Po pierwsze jak Ci szkoda auta na sól to sobie je zostaw w garażu. Po drugie zimówek też nie zakładaj bo szkoda kasy (tak jak Ci szkoda auta na sól). Po trzecie drogi "hołku" co z tego, że będziesz jechał z prędkością wozu zaprzęgowego jeśli auto jadące z przeciwka wpadnie w poślizg? Przelecisz nad nim? Po czwarte ciekaw jestem jakie miałbyś zdanie gdyby przyszło Ci jechać w takich warunkach ze 300 km? Już widzę Twój entuzjazm. Po piąte drogi są po to aby się nimi w jak najlepszych warunkach przemieszczać. Od zabezpieczenia tego są drogowcy żyjący z naszych podatków. Skoro nie potrafią tego zrobić, a starostwo ich do takiego działania zmusić to może czas na zmiany?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |