Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ponad 70% Polaków popiera Prezydenta Bronisława Komorowskiego i ufa mu |
nie sprzatam. place 100 zl podatku.. chociaz do konca nie wiem po co skoro w innych miastach jakos go nie ma. za taka cene niech chociaz posprzataja gowna po moim psie. A ten kto chce podniesc podatek do 500 zl ( czytaj wyzej) jest jakis nienormalny. moze wogule po 5000 zl? wtedy tylko prezydent bedzie mial psa a co druga dzialka bedzie schroniskiem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ponad 70% Polaków popiera Prezydenta Bronisława Komorowskiego i ufa mu |
Jak widzisz można. Wystarczy, że ktoś udowodni Tobie, (przykładowo klient, który zgłosi to na policje) że identyczny lub podobny sprzęt w sklepie jest o wiele tańszy sprzedajesz. Wtedy podbiega to pod oszustwo. W sumie, to można tak zaskarżyć każdego właściciela sklepu (elektronicznego lub jakiegoś innego), u którego sprzęt jest droższy niż u konkurencji. Tak to wygląda w naszym kraju.
|
|
Witam jest ktoś kto zaliczył wywiad ?? ponoć czasami padają pytania szczegółowe z ustawy o policji?? to prawda?? mógłby ktoś opisac przebieg tego etapu??
|
|
nikt nie zakłada że PKS będzie pędził ponad 160km/h ale przynajmniej te 70-85 było by spoko, a nie na żaglach
|
|
dla mnie alfa to fiacik z dwoma polaczonymi silnikami od malucha bo taka wlasnie ona jest trupek taki
|
|
Między innymi idą na schronisko, jak jakiś tuman wyrzuci pieska, bo mu się przestał podobać. To jest śmieszne co piszesz. Załóżmy że sprzątałby co 3 dni jeden obszar. Trawniki, czasem chodniki, żółty śnieg. Przyjmijmy, że niech to wszystko to 10% powierzchni miasta. I teraz 2 wnioski: 1. Kto za 1600 złotych babrał by się rękami w psim gównie. 2. Kto za 82 złote będzie rozminowywał 1 km kwadratowy dziennie. Ludzie rozsądku. Bije od waszych wypowiedzi głupotą...
|
|
Glupie zawistne baby w sumie to pewnie gowniary bo kazda dorosla kobieta nie wypisywala by takich bzdur, ja robie tam zakupy dla mojej zony i zawsze jestem milo obsluzony zarowno przez wlascicielki jak i panie ktore tam pracuja. zona jest rowniez zadowolona z obslugi w tym butiku i zawsze wychodzi z usmiechem na twarzy, ceny nie sa niske ale to nie jest przeciez sklepik z odzierza tylko ekskluzywny butik. Pozdrawiam przemile Panie pracujace w dwoch najlepszych butikach w lomzy.
|
|
a jaką to porażkę zanotował real...
|
|
Zgadzam sie z przedmówca.Bardzo dobry krok to przejscie do Wisły.Tu juz niewiele mógł osiągnąć o w Krakowie ma szansę na piękną kariere.Oby tylko nie uciekł na zachód za wczeniesnie.Ostatnio cos słyszałem o jego przejsciu do AC Parma.Jesli wiecie czy to aktualne to napiszcie cos na ten temat. Pozdro dla wszystkich ŁKS Łomża fans!!!
|
|
nikt nie sprzątał bo nikt się o to nie upominał, a teraz jest inny powód
|
|
3 zł - ulgowy 4zł - normalny 3zł - wypożyczenie łyżew Resztę już policzysz ile to będzie razem:)
|
|
witam orientuje sie moze ktos gdzie moge zamówic dekoracje kościoła na slub i ile to moze kosztowac? z góry dziekuje za info, a nieproszone odpowiedzi prosze kierowac na swoje posty Takos
|
|
w kwiaciarni na przeciwko koscioła "u Jankowskiego" stroją kościoly ale nie wiem za ile
|
|
Jeśli faktycznie przejdzie do AC Parma to Jego kariera przestanie się rozwijać a słuch o Nim zaginie..
|
|
Wczoraj widziałem gaz po 1,98 na wjeździe do Ostrołęki, to chyba taniej niż u nas.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |