Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Osobiscie do paplika! |
To jednak chory kraj... Najbardziej zdziwil mnie ostatni post chudego. Jak mozna dostac wyrok za to, ze jest sie dobrym handlowcem?! Osobiscie pracuje jako przedstawiciel. Przez jakis czas sprzedawalem posciele welniane, teraz sprzedaje inne gowno zawiniete w papierek. Wlasciwie co dziennie podpisuje umowy kredytowe z klientami. Znam umowy kredytowe kilku bankow (Żagiel, HSBC, czy tez Lukas). Na kazdej umowie jest WYRAZNIE napisane jaka jest kwota kredytu, ilosc rat, wysokosc miesiecznej raty i calkowity koszt kredytu!! Dodatkowo jak ktos sie dobrze wczyta to bedzie wiedział ze ma 10dni nad odstapienie od umowy! Jesli ktos sie podpisal pod umowa i otrzymal towar taki sam jaki widzial na prezentacji to w czym problem?! Niech teraz sie cieszy posciela antyreumatyczna, naczyniami do zdrowego gotowania, czy odkurzaczem ktory wyczysci przede wszystkim kieszen heheh :D Pozdrowienia dla handlowcow :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Osobiscie do paplika! |
Gdzie w salonie w Łomży robią najlepsze żele na formie? Proszę o rzeczowe wypowiedzi.
|
|
A...Z Nie pisałem o gospodarzach ,których nie stać na pracowników.Chodziło mi o tych ,którzy są dobrze wyposażeni i wyrabiają zyski(ogromne zyski choć kredyty na głowie).Normalne ,że są gospodarstwa gdzie cała familia gospodarzy by zarobić na chleb. Petronelcia ja się z Tobą całkowicie zgadzam.Napisałem "co najwyżej " 3 rolników na wieś stać na pracowników. Trzymajmy się tego ,że jest tu sporo osób zazdrosnych o to ,że rolnicy mają lepiej.Rozbijają się super nowoczesnymi autami i rzucają kasą na lewo i prawo.Mają jeszcze czelność ubiegać się o dotacje. W rzeczywistości już tak kolorowo nie jest.No niestety nasze polskie wady. rudy błazen z druhem
|
|
Po raz kolejny to forum zaczyna przypominać sąd dusz. Ja nie piszę, że powiedzmy Pani "zadowolona" to ta z wąsem pod nosem ze spożywczaka na kazańskiej która ma braki w uzębieniu i smród w majtach - a wy wszystkie w sposób anonimowy wypowiadacie się o osobach które nie są anonimowe. Jest to rażąca niesprawiedliwość. Aga26 ty z pewnością nie masz czego zazdrościć, bo zapewne jesteś wspaniałą, seksowną pełną gracji i elegancji brunetką. I tak trzymaj. Tylko.......... o boże co to - ty masz jaja!!!!!!!! re. zadowolona Żal mi ciebie bo z tego wszystkiego popadłaś w tak skrajną depresję (piszesz takie głupoty nie na temat i bez jakiegokolwiek sensu), że odpuszczam bo jeszcze dojdzie do jakiejś tragedii. Masz rację pogubiłam się i przepraszam cię. WYBACZ!!!!!!!
|
|
Prawdziwy rolnik zamiast auta woli kupić sprzęt rolniczy. Albo dołożyć do jego kupna. Nowy ciągnik kosztuje średnio 2-3 razy tyle co dobry samochów.
|
|
Dokładnie. ________ Malachit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |