Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No i się okazało... |
wlasnie uswiadamiam sobie ze mam powazny problem bo zazwyczaj nie mowie co mnie boli a teraz robie to wrecz publicznie :/ ale to chyba nie miejsce na takie spostrzezenia ________ Malachit
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No i się okazało... |
moz e ja mam odpowiednia temperature :) 9852373 Jarek
|
|
porazka :/
|
|
Autor: green (---.lomza.mm.pl) Data: 13-12-08 19:51 Bo ten SD to poprosru cham.A chamstwo trzeba tępić !! tak więc wytęp mnie "poprosru" czekam lolku
|
|
czeczen czeczenowicz sśij pyte ty końska spierdolino tyle w tym temacie. żegnam
|
|
za takie swola w czeczeni zabijaj przysiegam jak cie znajde tak cie to nie zostawie, jak juz zaczynasz pisac ob tatie itp ty juz przechodzisz granicy, mistrzkacper poprostu mam sie dowiedziec kim jestesz i zobaczysz co ten maly czeczenski dzieciek potrafi zrobic, dzikie ludzi jak ty. Riposta
|
|
" Przyjeżdżają z obcych krajów, uczą się na uniwersytetach, a gdy pytamy kto za to płaci nazywają nas rasistami!... ... Walcz z wszystkim co niszczy naszą narodową więź! Walcz! Z wszystkim co obcej fladze dziś oddaje cześć! CYT. KONKWISTA 88 I wszystko w tym temacie. Won z Polski!!! rudy błazen z druhem
|
|
hmm patrzylas w 4+ na dole?
|
|
Grube d...y trzeba iść na odsysanie sadła z d....ska i bebzunów i póżniej nie będziecie narzekać na te sklepy i zazdroscić figur właścicielkom.
|
|
W Białymstoku widziałam kilka ładbych sukienek, jak nie w galeriach to przy dworcu PKS są sklepy tam też ładne sukienki są, ale to też zależy od gustu.
|
|
Jakbyś zapłaciła kilka razy to byś sprzątnęła.
|
|
te brodate hałabały chodzą do kafejki bodajrze na st rynku i tam piszą te bzdury green mnie też to śmiesz denerwuje irytuje i td myśle że to faktycznie te chałabały czeczenowicz sam nawet napisał że ma szesnascie lat i siano zamiast mózgu dlatego trzeba wszystko traktować z przymrużeniem oka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |