poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyniacy nie chcą już PiS...

Też się wkurr.....Sobota,nie ma gdzie iść nic.Zero atrakcji

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyniacy nie chcą już PiS...

Panie i Panowie ogolnie te miasto jest tak zajechane ze szok brak mi słow

mi też brak słów... sobota... 22 godzina a tu sie nic nie dzieje, lepiej na forum niz na imprezie, to chyba coś tu jest nie tak ? :/

Zimno a gdzie będziesz spacerowala to moze dolącze:)

Takos

Pewnie Evina to ciezko kapujaca istotka ktora sama po sobie nie sprzata tylko mamusia ja wyrecza wiec ona nie ma wyrobionego nawyku sprzatania po kim kolwiek wiec naprawe ludzie puknijcie sie w leb i zacznijcie sie zachowywac jak rozumne stworzenia a nie jak malpy sprzatajcie po swoich psach w wiekszysz miastach jakos ludzie sie tego nauczyli i nie narzekaja a jak wy nie potraficie sie nauczyc to po co wam psy.

no zaczynac bede z południa z okolic lorda a pozniej to gdzie nogi zaniosa :)

rudy błazen z druhem

tylko nie napadnij mnie znienacka :D jejaaa jak nudno ....

Depresje ? co jest z Tobą nie mam rady na sen bo sam nie sypiam za dobrze.

Nie wszystko na tym świecie może się toczyć bez Twojego udziału.

no depresja :/ chyba ze wzgledu na pogode, bo slonca niestety nie ma czesto :/ co do snu, to alkohol troche pomaga, no ale ile mozna pic prawda?

sama nie wiem co ze soba zrobic :/

a gdzie cie spotkac??? moze razem pozbedziemy sie dola?

nie mieszkam z rodzicami od 6 lat

Normalni kierowcy normalnie prowadzą normalne autobusy.Po co zakładać głupie tematy i pisać głupie wywody..Jak ci mało wrażeń ZIGUR to se wsiądź do swojego (jeśli masz) samochodu i rozpędź się gdzieś do 160-180 to będziesz miał frajdę.Czy ktoś ci każe jeździć autobusami...?

zniesienie podatku za psa=sprzątanie kup, jestem za. Wczuj sie w role właścicieli czworonogów

jakie waty dziewczynko.. hehe. Mowie tylko to co widzialam ostatnio przeprowadzajac sondę :) takze to stwierdzenie faktow a nie jakies jak to nazwalas komentarze glupie:) takze Relax

To nie moj sklep:) sama tam kupowalam sukienke na studniowke rok temu, i wybralam;)

Dzięki kolego, że ogarnąłeś tą sprawę ze swoim podpisem.

Pzdr.

Rondo jest to tzw. skrzyżowanie bezkolizyjne. Jak sięgnę pamięcią wstecz to były tu wypadki i to niemałe, zarówno na jednym skrzyżowaniu jak i drugim, a że droga publiczna należy do wszytkich to może i sam zauważyłeś, że wielu frajerów mających prawo jazdy za tzw. jajka również poruszają się po tych drogach, i że jeden z drugim zatarasuje nie umiejąc się poruszać po drodze to jak myślisz czyja to jest wina? Wcześniej wspomniałeś o chłopie ,,od traktora'', to masz rację, bo chłop ,, od traktora" być może ma większe pojęcie od drogowców i od tych co piszą na forum, może by zrobił bynajmniej większe ronda, bo to to jest faktycznie bezsensowna oszczędność budżetu.

To prawda, jedno duże rondo upłynniło by ruch, natomiast dwa małe tylko go tamują. Na dużym rondzie, osoby które chcą włączyć się do ruchu już z daleka widzą który pojazd zjeżdża z ronda i mogą bez problemu na nie wjechać, a na małych rondach osoby z nich zjeżdżające włączają kierunkowskaz dopiero w ostatniej chwili, a nawet niektórzy wogóle, co powoduje przy dużym natężeniu ruchu, powstawanie ogromnych korków!!!

to źle ci wiadomo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org