Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hasło PiS - Polacy zasługują na więcej. |
Z tego co się orientuje, hattrick to klub dla wielbicieli piłki nożnej, przynajmniej tak się reklamuje, i w taki dzień jak dziś zgromadzą się głównie sympatycy piłki nożnej. Wyłączenie komentarza odbierze przyjemność z oglądania nawet takiego meczu jak barca - real. Więc nie rozumiem takiego postępowania.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hasło PiS - Polacy zasługują na więcej. |
tez uwazam ze bez komentarz to nie to samo wiec zostane w domu i obejrze przez neta ;P
|
|
Spoko jak cos to napisz na gg. Jarek
|
|
Thomas napisał(a): > Jak ty uważasz ,że jedna osoba zapiepsza 7dni w tygodniu to się > grubo mylisz.Wszyscy co mają jakąś większą gospodarke mają > ludzi do pracy. > Tak właśnie uważam bo to jest prawda... no może nie do końca... rolnik nie ma ludzi do pracy tylko zapiepsza z całą swoją rodziną: żoną i dziećmi. Coś mi się wydaję, że zupełnie nie znasz realiów polskiej wsi. U nas nie jest tak jak we Włoszech czy Niemczech gdzie rolnik ma ludzi do pracy i zatrudnia u siebie tanią siłę roboczą na przykład z innych krajów.
|
|
ja niedługo się przejde do hattricka i się zapytam , po drodze zachacze o zibbiego , Karol90 zgadzam się , Kamil_rfom_mc ile można oglądać razy na necie w małym okienku , choć raz chciałbym normlanie obejrzec na dużym telewizorze:P tym bardziej taki klasyk
|
|
A jak cos to zaloguj sie na tym forum http://www.mojuaz.com/forum3/viewtopic.php?f=2&t=191&st=0&sk=t&sd=a Pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |